13

Бла бла

преди 7 години

Имала нужда България... Няма много луди да си оставят паричките на ГЕРБ и ОБЕДИНЕНИТЕ П..

12

Анонимен

преди 7 години

ИМА НУЖДА, АМА ИНВЕСТИТОРИ НЕ СЕ НАМИРАТ.ХОРАТА КАЗВАТ: УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ГЕРБ СА МНОГО КОРУМПИРАНИСЪДЕБНАТА СИСТЕМА СЪЩОНЯМА ВЕЧЕ КВАЛИФИЦИРАНИ РАБОТНИЦИПОВЕЧЕТО ЗАВЪРШВАЩИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ НЕ СА МНОГО ГРАМОТНИ И СА МЪРЗЕЛИВИ.

11

Мунчо

преди 7 години

Това заявление е като: "Топлата вода е топла"

10

Анонимен

преди 7 години

Превод:Фондовете намаляха, няма комисионни, елате да доограбите страната, че и аз да гризна някоя трохичка.

9

додо

преди 7 години

като намали % на рушветите, може и да намери 2-3 инвеститора

8

Анонимен

преди 7 години

Поредният интелект, за който е важно от къде идват инвестициите, а не в какво се правят. Засега инвестиците са само три вида:В търговски обекти, които освен да изнасят печалбата и да мачкат българският производител, не правят.В банки, които вземат капитала си на под 1% лихва и го раздават тук на 10% лихва, като доят безумно и с таксите.В концесии с гарантирано изкупуване на продукцията.

7

ЖМУДА

преди 7 години

ОТ 1990 ГО СЛУШАМХАХХАХАХАХХАААААКАК ПЪК НЕ СЕ ИЗМОРИХТЕ ЕДНО И СЪЩО ДА ПОВТАРЯТЕ БЕХАХАХХАХАААА

6

Анонимен

преди 7 години

България има нужда от чужд народ, а нас да ни няма!

5

Анонимен

преди 7 години

Този велик експерт откри топлата вода. Достатъчно е да си вземе държавата парите от свинките и опашките им и ще бъде всичко наред.

4

Анонимен

преди 7 години

Какви инвестиции, вече всички знаят накъде отиват нещата за България, ще остане един град, в който няколко милиона будали бачкат за мутри и олигарси, и както обикновено най-бедната и мизерна страна в Европа, ама с мн повече роми от сега, това до 20 години.

3

Анонимен

преди 7 години

Икономистите са мн прости хора, те са си измислили правила в тотална колизия с обективната реалност на космоса и си мислят, че това е някаква наука, едва ли не икономистите са учени, докато не знаят нищо за света и реалността около тях, е, предстои да разберат, че на нея от икономика не и пука.

2

Курти

преди 7 години

За щастие топлата вода е вече измислена. За да им е гадно на руснаците се узаконява отглеждането и търговията с Марихуана и естествено Проституцията. Пазарите наистина ще се раздвижат, както на имотите, така и на услугите. П.С. "експерти" няма да има по телевизията.......

1

Анонимен

преди 7 години

За какви инвеститори става въпрос- преди всичко за мушеници от офшорки "инвестиращи" в молове, фотоволтаици!