31

was

преди 7 години

До един тамСъседни страни страни не означава да имат обща граница,неуки човече,но важното че не отричаш написаното .Браво !

30

Анонимен

преди 7 години

Кадиров е поставен човек от Путин

29

was

преди 7 години

Хората от всички съседни на Русия страни ( ПОЛША ,ЛИТВА,ЛАТВИЯ,ЕСТОНИЯ,ФИНЛАНДИЯ,РУМЪНИЯ,УНГАРИЯ,ЧЕХИЯ,ГРУЗИЯ...и т. н. мразят руснаците. Защо ли ?

28

РОСЕН ПЛЕВНЕ

преди 7 години

КАВКАЗКИЯ ИМАРАТ=ЕМИРАТ ЩЕ ГО ИМА, КАДИРОФ Е РУСКО КУЧЕ, НО ГОРДИТЕ БУЛГАРИ ОТ УИГУРО-БУЛГАРСКИЯ ДЖАМААТ ЩЕ ГО ОПРАВЯТ..ДОКУ УМАРОВ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН. НЕ КАТО ТЕЯ НА ДУНАВ, ЗАРАДИ КОИТО НЯМАМ ВТОРИ МАНДАТ.

27

Анонимен

преди 7 години

Черкезите нямат нищо общо с Чеченците.Чеченците са наследници на ингушите, докато черкезите са наследници на адигските племена.Според изследвания на ДНК на чеченците, те са много близки до азерите. Докато черкезите според ДНК изследване са много близки до кримските татари.

26

бай ганю

преди 7 години

До asте в страна от третия и четвъртия свят като чечня и русия това че те обявяват за еди какъв си криминален няма нищо общо с истината нарочен ли си за пречещ те обявяват за какъвто си искат и им е изгодно само за да имат причина да те ликвидиратможе и нищо да не си направил но об,в,ват че си терорист и си свършен дори н,маш шанс да се обясниш

25

Вартоломей

преди 7 години

Някои тук имат вместо глави г-зове!Такива като повечето чеченци/по лоши са и от нашите ***/ трябва публично да се бичуват и после да се давят с въже на шията в някой вир!Тия шебеци щяха да бъдат още във феодалния строй ако СССР не им бе построил заводи,болници и училища! Както впрочем и бившите ислямизирани републики! Всичките до една са в перманентна икономическа и политическа криза и само гледат някого да предадат и прецакат! Няма благодарност, а това се среща и сред нашите българофоби!

24

пазау

преди 7 години

Кадиров е придворния флейтист на джуджето.

23

Анонимен

преди 7 години

До ..............

22

..............

преди 7 години

Чеченците, мили деца, са потомците на черкезите , които са клали и изнасилвали в България по време на турското робство.

21

as

преди 7 години

с терористи така трябва да се постъпва, първо стреляш - после питаш.

20

Анонимен

преди 7 години

Някаква идея какво е Новая Газета?

19

Анонимен

преди 7 години

"Да дам живота си за такъв човек е най-леката задача за мен."Без Володята, живота на Кадиров не струва и копейка и не би изкарал до изгрева, така че е съвсем правилно да се кълне във вярност.

18

Анонимен

преди 7 години

И чеченците са мюсулмани но трепят и унищожават терористите създадени от САЩ и израел показано като терористи мюсулмани

17

Антитероризъм

преди 7 години

В държави като Израел и Русия действат доста твърдо с терористите, САЩ също не са по снисходителни единствено в Европа са толерантни към масовите убийци.

16

Анонимен

преди 7 години

Кадиров в instagram:"Винаги ще съм благодарен на Владимир Владимирович за всичко, което той е направил лично за мен и за моя народ. Аз съм негов верен съратник завинаги, независимо от това, дали той е президент или не. Да дам живота си за такъв човек е най-леката задача за мен. Уверявам, че ще изпълня всяка заповед, ще реша всякаква задача за него, независимо колко ще е сложна тя и колко би ми струвала"

15

Коста

преди 7 години

Сега пак правозащитни (терористични) организации ще отворят усти, но кой ли ще им обърне внимание, има да си дрънчат като празна тенекия.

14

Анонимен

преди 7 години

В Белгия, Германия и Франция това е ежедневие. Там има войници по улиците.

13

Анонимен

преди 7 години

В Чечения не важат руските закони. Там закона е Кадиров, а той подражава на учителя си Джуджаев.

12

Анонимен

преди 7 години

Не знам за Чечна, но мутрите, мизерията и престъпността вилнеят в евроатлантическа България.