25

Годзилчо

преди 7 години

Ей хора много жени отглеждат децата си сами без бащи но не си ги зарязват на някакви пубери защото е заета с много ,,неотложната,, работа,да свири по улиците на Европа.Това не е притежателя на думата ,,МАЙКА,,Тя трябва да е два пъти по отговорна от бащата. Бащи много,майката е една!

24

Анонимен

преди 7 години

Като в арабските страни, да им отрежат по една ръка и да им е за урок и на другите. вече при второ провинение там да ги бесят и това е.

23

Анонимен

преди 7 години

Ами бащите в България са като летящите чинии -почти всеки ги е виждал и е чувал за тях, но никой не знае къде са !!! .....

22

Анонимен

преди 7 години

А аз задавам въпроса дека е бащата и що той не се е грижил за малкия, когато майката е трябвало да отсъства от страната? Такава й е работата на жената, не може да мъкне и детето по гастроли, а трябва все пак и с нещо да го издържа. Развода снема ангажимента на бащата само към бившата му съпруга, не и към детето. Та, уважаеми дежурни плювачи, задавате ли си тоя въпрос, или е важно да псуваме жената, щото е жена?

21

има детски пансиони

преди 7 години

Преди години в САЩ едва не лишиха от родителски права майката на Ана Курникова, защото беше оставила за малко без надзор 5-годишната си дъщеря и детето за малко не се удави в басейна им.Това, което се е случило с Еци не е инцидент, а системно малтретиране. Къде е бил в това време въпросният приятел на тази, комуто тя е поверила грижите за 3-годишното дете?! Не е ли виждал синините и състоянието му?! Защо не го съдят?! Тая сега проверяват ли я как си гледа детето и на кого го оставя?!

20

****

преди 7 години

Смъртното наказание не е решение,това е бърза смърт без страдание,трябва отново да се отворят лагерите на смърта,само тогава ще настъпи ред,който му стиска нека ходи да пакости .

19

до 35 Анонимен

преди 7 години

Тя ли е злата жена ?! Тя ли го е пребила почти до смърт ?! Вашият мъжки пол трябва да бъде лоботомиран. Странното е, че има все още жени, които се наемат да раждат и отглеждат деца. А каква е отговорността на нейния познат на който тя е поверила малкия Христо - с какво право той е прехвърлил гледането на детето върху сина си и неговия приятел ?!

18

реалист

преди 7 години

Те насилниците вероятно ще ги осъдят, но тая майка каква отговорност ще понесе, затова, че е оставила 2 наркоманчета да се "грижат" за детето и? тя самата има доста объркан поглед и изражение и не е зле и на нея един тест за накротици да се направи

17

Анонимен

преди 7 години

Nai malko 15 g satvor tova sa ubiizi dnes dete utre stari hora v bg ako ima visoki prisadi orestapnosta schte nanalee a ne 72 4asa i gi puskat kak domadchen ares. Garsnzii sa uniizi tova e besob. 4okiv i sina mu ganeni poboinizi kradzi na svoboda kakva e taja privos.sistema kakvi sadii prokurori lapat bakschischite na prestapnizite kato 4okov i dr mutri bogata6i ot kade i kak sabogatjha 26 g ot krajbi dalaveri isnudvane tn sad da ima

16

Lycho

преди 7 години

Смърт за насилниците. Дано ги разпорят отзад в затвора.

15

Анонимен

преди 7 години

Абе как една майка ще даде детето си да го гледат мъже?И то млади, дето всеки знае че младите мъже са агресивни и не понасят деца, особено чужди?

14

Анонимен

преди 7 години

Каква е разликата между Джейлян майката на Мустафа и тази?Едната разлика е че ромката го е изоставила поне в болница,а тази на ' приятели' по вхидовете.

13

До 17

преди 7 години

Леля ми е наркоманка алкохоличка и намирам прилики в неадекватното и поведение с това демонстрирано на интервюто от тази с пресисалата физиономия.А ти какво - да не си от общите работници отишли в чужбина и оставили децата на отглеждане на 'съседи' и 'приятели' щото кариерата на мияч е по-важна и по-лесничка? После държавата ще е виновна че дъщеря ти станала ку#ва а сина наркоман,а?Като не искате да си гледате децата ревете, бе.

12

(-_-)

преди 7 години

Ясно е, че тия двамата кeлеши заслужават най-сурово наказание, но каква е ролята на 'майкaта' в цялата работа? Що за родител трябва да си, та да оставиш детето си на някакъв чужд мъж!? Абе сбъркана работа..

11

Големи сте

преди 7 години

Цензурирате думата МAЙКATA. Скоро коментарите под статийките ви ще са само звездички. Добра работа😃

10

Анонимен

преди 7 години

На такива гаменчета трябва да им разпорят *** за наказание.

9

Бай Ставри

преди 7 години

В затвора ще попаднат на хора и ще станат компаньонки. Ще страдат достатъчно. Пожелавам им го. Такива *** не заслужават да мърсят земята. Лично бих ги рециклирал.За съжаление и майката ми се вижда кофти стока. Не му върви на това детенце в живота. Дано занапред ваичко да му е наред с него.

8

Евролибераст

преди 7 години

Това е животинско, не сме животни и не отмъщаваме, нека обещаят че няма да правят така и срамът им стига!

7

Анонимен

преди 7 години

Безспорно двамата ненормалници, тормозили детето заслужават най-строго наказание. Но тази майка заслужава да и бъде отнето детето. Била цигуларка и си изкарвала прехраната по единствения начин, по който може. Ами като имаш дете, ще намериш друг начин, не да го зарязваш за месеци, очаквайки някакви "приятели" да се грижат за него. Единствено родителя е отговорен за здравето и живота на детето му, други не са задължени да го отглеждат, щото на майката скимнало да си развява фустата по света.

6

Анонимен

преди 7 години

Да е живо и здраво детенце и да забрави неприятностите. Дано бащата да си го задържи, ако поиска правата - най-вероятно ще му ги присъдят. А цигуларката говори небивалици, и ние сме гледали деца, всеки знае как се обгрижва дете на 3г., при кого и как трябва да се оставя. Тя е най-виновна в цялата история.