26

Гуши гуши

преди 7 години

Tо да беше само това! Прокопиев трябваше да бъде осъден още навремето, когато бяха разкрити схемите с приватизирането, а след това и с продажбата на Каолин! Дано този път прокуратурата да не го изпускат и да го приберат за дълго зад решетките.

25

Симона

преди 7 години

Не спирайте до тук с обвиненията. Този човек е един от олигарсите забогатели за една нощ и дърпащи конците в страната.

24

До Gaskoing нр 20

преди 7 години

Не си прав, ако на народът му беше зле щеше да предприеме нещо. Ние бъгарите само се оплакваме, но не правим нищо, за да променим ситуацията. Разединени, завистливи, лаещи по тоягата, която ни бие, а не по ръката която я върти.

23

Todor R

преди 7 години

То за 20 г. крадене дет се вика, поне един път трябва някое обвинение да се получи. Иначе доста далавери и политически схеми за точене пари е сътворил той.

22

хаха

преди 7 години

Два дена домашен арест и вбъдеще няма да може да бъде съден. Не можеш да бъдеш съден 2ж за едно исъщо нещо. Така гарантираха на всички по-крупни измамници и мутри слънчево бъдеще.Ама на народа явно му е добре и затова си трае.

21

Мартин Иванов

преди 7 години

Време е да видим един български олигарх и тарикат като Иво Прокопиев в затвора!

20

Бенджи

преди 7 години

По-скоро самият Иво Прокопиев е в основата на цялата схема с продажбата на държавните дялове на EVN. Да не забравяме, че той е изпечен мошеник и умее да изпипва подобни схеми до най-малката подробност. Дано този път прокуратурата да си е свършила работата като хората и виновниците да бъдат осъдени и вкарани в затвора!

19

Сталин

преди 7 години

Да бъде разстрелян на място!Гад!Предател!

18

Анонимен

преди 7 години

Сега е момента Прокопиев да покаже кой е главата на октопода ,защото Дянков е просто едно от пипалата

17

Анонимен

преди 7 години

ПОРЕДНАТА ПУШИЛКА ЦЕЛЯЩА ДА ОНЕВИНИ ПОРЕДНИЯ КРАДЕЦ!ПОСЛЕ ТОЙ ЩЕ СЪДИ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ЗАРАБОТИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА ПЛАТЕНИ ОТ НАС!БЪЛГАРСКОТО КРИВОСЪДИЕ Е ИНСТИТУЦИЯ ДАВАЩА ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА НЕВИННОСТ НА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД И РАНГ!

16

socialen

преди 7 години

Не може да вкараш в затвора слугинажа на Фондация "Америка за България".

15

socialen

преди 7 години

Той нареди и двете правителства на Борисов, защото Борисов имал само тиквочи.

14

Отоговарящ

преди 7 години

Страх, лозе пази ! Атаката е най-добрата отбрана и прокурорския слугинаж следва тази догма. Но ако има Държава и Законност е редно да се разследват действията на така назначените разследващи по редица Шумно огласени техни действия! Костинброд ще е най-ниското стъпало!

13

Питащ

преди 7 години

E, и?

12

П.Петров

преди 7 години

Доколкото знам Прокопиев нито има дял в EVN, нито е заемал държавен пост.Но е доста странно, че всеки, който атакува безконтролността на главния прокурор се сдобива с призовка, особено при положение, че няма нито един осъден за корупция кмет, общински съветник, министър или главен архитект.

11

Анонимен

преди 7 години

Предизборната кампания започна.

10

цацаратурата

преди 7 години

Тия смешници 7 години абсолютно нищо не доказаха за Алексей Петров, а са тръгнали с Прокопиев да се мъчат.

9

Ценко

преди 7 години

"Кръгъ Капиталъ ще бъде смачкан!!" - Б.Б. & Д.П.

8

Надя Николова

преди 7 години

Пак се изхвърлят и се бият в гърдите уж опитвайки се да раздадат справедливост.След време обаче се оказва,че всичко е било прах в очите и не се стига до обвинения.

7

Анонимен

преди 7 години

Защо след 6 години !!!???? Ненормална работа !Лакеите веднага подеха опорната точка и го свързаха с Христо Иванов!Да се чудиш защо 7% от хората одобряват работата на цацаратурата - Екзакта, февруари 2016