53

Анонимен

преди 7 години

Както съм чувал биостимулаторите се разграждат при температрури над 280 градуса, а една чорба от пиле се вари при 10о градуса. От своя страна биостимулаторите за животните влияят и на хората по същия начин. Т.е. както и да готвите пилците (или гледаните с биостимулатори животни) Вие все ще сте дебели и болни!Честито на печелившите! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!Ба си простакешите.......................

52

Анонимен

преди 7 години

Едно пиле (сега) расте 28 дни от излюпването до заколването му. Пълно е с биостимулатори, а после е напомпано с вода. И ние плащаме БОЛЕСТИТЕ си, за да ги придобием и ВОДА, за да напълним кесиите на мераклиите за милионери. Какво ме бОли това, че някой иска да стане богат. Аз искам да живея здрав и ако някой ме разболява, ЩЕ ГО РАЗБОЛЕЯ И АЗ!

51

Евакуиран

преди 7 години

В Асда спагети 500 гр-20р,пилешки замразени бутчета 1.60 килото,банани-72р кило.Работя и живея в малък град със седмична заплата 278 паунда.Пожелавам на всички да спрат да се мъчат и на самолета

50

T-market

преди 7 години

Тази е веригата....

49

Някой

преди 7 години

Новината е Фантастична, ако ме разбирате какво искам да кажа.

48

без име

преди 7 години

Билла е веригата днес го забелязах.Имах добро мнение, но от една седмица съм много разочарован.

47

Век21

преди 7 години

До БобоДа мошеници са ама в България! Я ела да видиш тук в Германия, дали е така...пазарувам и от други вериги, но Кауфланд имат доста добри стоки и на добри цени.

46

бай Петко

преди 7 години

До Анонимен 52 Колкото на мутрата и на любимото МУ лиленце-пиленце пукаше решението на съда, че цената на винетките от 97 лв. е незаконна, затова в най-скоро време н.в. НАРОДА ще им прочете присъдата !

45

Анонимен

преди 7 години

Всички държавни организации, които уж са създадени да ни защитават, на практика играят в отбора на мошенниците.Постоянно ни съобщават за някакив нарушения, за да си оправдаят заплатите, но никога не дадоха името на нито един нарушител.Защо ли?Ами просто ги крият, защото играят в тяхна полза.Тогава за какво са ни тези държавни агенции, които прикриват престъпниците?Да ги закрием и да знаем, че няма такива, вместо да ни пускат димки.Някой някъде нарушил нещо, ама няма да ви кажем кой...

44

Анонимен

преди 7 години

това са номерата на Била

43

Стар комунист

преди 7 години

Часник най-хубаво изглежда през мерника на автомата!

42

Ski lift mechichal

преди 7 години

Na letiste sofia edna bira kamenitsa i 100 evro da napraviat shibanite bg targovtsi, pak ste ia kupuvat. Napuk na falshivata mineralna voda monopolist tam!Shibanite bg targovci na chujdi alkoholi, bonboni i cigari i bez pari da gi naprviat, pak niama da gi kupuvat, nito daje falshivata im monopolna mineralna voda.Shibanite studeni radiatori v b2 si gi drajte studeni za vechni vremena na skiturizma!

41

Ала_Бала

преди 7 години

Баламосват ни че вземат някакви мерки.Колкото е по висока цената, толкова е по-голямо ДДС. Толкова повече в държавния бюджет, толкова по вече за разпределение, толкова по голямо крадене от управляващите. Ако кажат името на веригата мога да повярвам, че работят срещу лъжите!

40

Шопо

преди 7 години

И коя е веригата ? Чайна таун...

39

Тунджата

преди 7 години

Да не говорим, че и барабар със стоката която купуваме, купуваме и найлон на цена от 14, 10 или 8лв, в зависимост от продукта!

38

th

преди 7 години

Казвате - държавата да ги глоби солено - казвате го така, все едно държавата вчера е разбрала за схемите. Нима мислите, че властта сега чува за кражбите, далаверите и картелите на големите вериги. На всеки е ясно как ни лъжат, просто тези не са си платили където трябва, и държавата ги подсеща деликатно. В същото време, никъде не се споменава името на веригата, за да не им рухне репутацията. Дават им шанс да се поправят - в крайна сметка и двете страни печелят, за сметка на народа разбира се.

37

анонимен

преди 7 години

тази практика е от 27 години лошото е че младите хора не обрьщат внимание на касовата бележка и не гледат какво им е таксувано точно това устроива тьрг веригикоито си правят каквото искат в бьлгария

36

Анонимен

преди 7 години

Добри Войников е написал Криворазбраната цивилизация през 1871 .каквото пристига в България се изкривява. и комунизма ни навремето беше "криворазбран" , и сега "демокрацията" , пазарната ни икономика и капитализма сакриворазбрани . ценности на бай *** Балкански .

35

Анонимен

преди 7 години

Очевидно е, че на собствениците на въпросната верига не им пука за решенията на българските институции, така че и решението на ВКС ще го подминат с лека ръка. До това води окрупняването на бизнеса и унищожаването на малкия бизнес. В крайна сметка си имат лоби в НС, така че могат да правят каквото си искат. Маржа на някои стоки направо е убийствен при промоция има намаления по 50 %, което е странно тъй като при хранителните стоки надценката би трябвало да е 20-25 % максимум.

34

Валентин

преди 7 години

Аз редовно проверявам касовата белжека и 1 на 5 винаги се налага да си искам пари за неправилно маркирана стока или различна цена. Понякога ми връщат разликата, друг път просто връщам стоката и ми връщат парите.Истината е, че ако всеки постъпваше така, магазините щеше да им стане нерентабилно да лъготят, но повечето хора просто си казват: е колко му е 10ст, 50ст, 1 лв...хем нямат, хем са прости и не си искат парите.