25

пенко

преди 7 години

Плешив си ,матов си, с дебели вежди си, с вампирски поглед си ...значи си от нашите !!! Обаче не си Моше, не си Давид, не си Йехов, не си Шало. и т.н. ..значи маже да си палестинъц, египтинъц, хорезмин, "вавилонъц гадън" и т.н. Няма вече САЩ и САЩИ -клъц, пръц за евр ... мръц ! Ех Самюъл ... ех Айн

24

Анонимен

преди 7 години

Къф е тоя гнусен лъжец?

23

Поп Андрей

преди 7 години

Кръстев Георге , каквото и да си учил чадо, ако бог не ти е дал една искрица ум и разум, тейко ти на халост е хвърлил парите си, за да те изучи. Дипломата са ти я дали, но бог не ти е дал оная искрица, а той я дава по рождение.

22

ким сун

преди 7 години

Ако не се обвинят бежанците за терористичните атаки,трябва да се обвини този който наистина стои зад тях,а това би било началото на световна война.Преди бежанската криза в Европа пак си имаше атентати.Взривените израелци в България,взривен влак в Испания,атентата с кулите в САЩ и още много други.Това си е един вид световна война,но хибридна,тоест с по малко жертви,тъй като никой не може да си позволи да започне ядрена война.

21

2

преди 7 години

Още един дето "потоците " бежанци , не са му проблем...абе и-диоти ли ни управляват???

20

МАЛКИЯ ВАЛХАЛА

преди 7 години

До АнонименНЕ Е МОЖЕ БИ ПРИЯТЕЛЮ. ВСИЧКО Е ИЗМИСЛЕНО ОТ МНОГО ВРЕМЕ. ЧАКАТ ПОДХОДЯЩ МОМЕНТ

19

Циник до Наблюдател

преди 7 години

У нас не е толкова изявено - но демагози, като нози с розЕвата вратна връзка в една Германия - съставляват Mein Stream - а! Само удобни на толерастката сбирщина коментари биват оставяни да видят бял свят! Волята народна - е обявена за грозен популизъм! Толкова за свободата на слово , и мнение! Този сайт е презставителна извадка на същото! С лежерна ръка се пренебрегват правата ни УЖ гарантирани от КОНСТИТУЦИЯТА ! АМИН!

18

Наблюдател

преди 7 години

Непрекъснато се дава изява в медии на разни пишман специaлисти! Естествено причината за тероризма е разбиване на арабския свят от Запада с безумната идея за силово налагане на демокрация, следствие на което плъзва миграция паралелно с ислямски тероризъм! Някой да е чувал за Будисти терористи.....?

17

Анонимен

преди 7 години

Преминаването на границата ,където те си искат е атентат с/у държавноста.Живеенето на соц.помощи е атентат с/у социалната система.Отношението им към европейските жени е атентат с/у тях.Постоянните проблеми /бунтове нелегално придвижване из страната и др./които създават по-голямата част от ,,бежанците,,е атентат с/у обществото.Може би някой иска тези атентати и всичко е подготвено преди години.

16

Циник

преди 7 години

Така значи - моя коментар го триете - макарче , е на сносен български...и смея да твърдя смислово, и стилово издържан - а разни крещящи шльокавици с латински букви - ги оставате!

15

Handel

преди 7 години

Така си е. Терористите просто са силно почернели от слънцето германци.

14

Някой

преди 7 години

Еми точно пък "общи мерки за противодействие" са най- вредното нещо за ЕС! Ние например какво общо имаме с някаква склеротичка която не може да си мери приказките? Да си се оправя сама като ги е наприказвала такива. Че и не си признава грешката на всичко отгоре. Популистите и били виновни, па руснаците и били виновни, крайно десните и били виновни... Ми няма как да не се увеличат така наречените евроскептици в такава ситуация. Много е нагла че така си търси оправдание за собствените си грешки.

13

Анонимен

преди 7 години

затваряйте границите и стига филосовствали по медиите мекотели

12

Анонимен

преди 7 години

Човекът е казал:Миграционните потоци не се оказаха причината за терористичните атаки. Какво пищите? Четете, мислете и после пишете. Разбира се че миграционните потоци не са причината за терористичните атаки. Причините са много по-сложни и трудно предотвратими.

11

Тъп

преди 7 години

Какъв тупанин е тоя, че и акъл взел да дава. Кой му дреме какво бръщолевиш бе брайно, ние очи нямаме ли да не видим какво е положението.

10

Анонимен

преди 7 години

Миграцията не е причина за терора===========може би бебетата в яслите?

9

Факт

преди 7 години

Миграцията не е причина за терора ,може би,но е причинена от същите тези,чието дело е и терора!Миграцията и терора са просто част от средствата,с които постигат целите си и може да се каже,че успяват!И двете неща са старателно планирани и щедро финансирани,знаете от кого-чадата Давидови.А най-страшното е,че са успели да предотвратят всякаква съпротива от страна на засегнатите страни-чрез пропаганда и купени/зомбирани политици!

8

Българина

преди 7 години

Общ!?!? Като раздаваше парите ецб да спасява банки, общо ли ги раздаваха, парите по юнкер общо ли ги раздаваха, като пазим България общо ли я пазим, или важи правилото от дъблин, време разделно е дошло всеки за себе си

7

Анонимен

преди 7 години

о мъко ,мъко и тоз открива топлата вода от висок пост защо ги храним....

6

Циник

преди 7 години

РозЕва вратовръзка - ей ся ша ни обясни за толерантност...и либерализъм. Мурксул-ханъм само такива умници ги събира - след това изказва съболезнования, поема разноските по погребенията, и раздава безплатни парцели - в гроцлбища по желание на опечалените близки!