14

Анонимен

преди 7 години

И да спамите, и да не спамите с по буквичка на ред, хората са наясно защо се е случила тази трагедия в габровската болница. Стига глупости. Става въпрос за насила уморена млада майка и детето й.

13

7 дена

преди 7 години

Забележете, че детето умира на 26 септември, а майката на 04 октомври. 7 дена е ясно, че е тежък случай с над 39 температура дишане и затруднено, 7 дена тия подивели от стремеж към печалби "доктори" я гледат как умира и не им пука. У дома си да е била са щели по да я лекуват.

12

Не

преди 7 години

До КАКВОНе са виновни плевенчани, жената е откарана от Габрово там почти мъртва.

11

АК

преди 7 години

Любопитно, че шефката на болницата *** Савчева ни лук яла, ни лук мирисала. Само тя в Габрово не знае за подкупите, за отказваната медицинска помощ и цялата немара в болницата. Това, ръка да се възпали от абокат или пациент да умре от заразяване в болницата, не е сефте и само в родилното отделение.

10

Бог да прости

преди 7 години

Толкова години в габровската болница не помагаха на родилките, докато не си платят, че е цяло чудо на природата, че не се е случило по-рано. Понеже понякога неплатилите се оказват по-сложни случаи, рискът да бъдат спасявани след порядъчни забавяне пада върху онзи дежурен лекар, който не може да отлага повече. Много пъти се разминаваха на косъм. Този път не се е получило.Бог да прости жената и детенцето, жертви на алчност и безчувственост.Съболезнования на близките.

9

ДО ПЕШО

преди 7 години

Българина е роден демократ,той все чака друг да му свърши работата!

8

Цветан

преди 7 години

Иначе днес се роди първия "българин" за тази година и майка му е "българка" и то ненавършила още 13 години...През вече отминалата 2016г съдиха разни хора "изнасилили"17-18 че и повече годишни моми които незнайно как са се озовали сами с "изнасилвачите" си в квартири и хотели а този педофил направил това 13годишно момиче майка къде е в момента...в ареста ли е или тази нощ е подпийвал с приятели и мятал пиратки...предстои да гледаме репортерки взимащи интервюта от "майката"и сладкото и "бебче"

7

az

преди 7 години

До Анонимен 5-----------------------------------------Aми нали искате безплатно,бе! Ей това ви е безплатното!!

6

Дух

преди 7 години

Какви 3 години егати и правосъдието. Та обвиняемите вече може да са"издухали".А. народа очаквс още 30 годишните присъди за възродителния процес и избитите от комунистите пилит. затворници.

5

Анонимен

преди 7 години

Истината е че са я мотали до последно, за да измъкнат пари от близките. За съжаление това е коствало два живота.

4

Ханко Брат

преди 7 години

- Както знам какъв съм Инженер, защо да ходя на лекар..........Писна ми от Мутри......напускам страната.

3

Пешо*

преди 7 години

Клада! Само това ми се вижда честно.***. Доживот без право на практика и по 10 години затвор минимум.Не знам що ги съдят бащата и дядото. Пушки нямат ли?

2

КАКВО

преди 7 години

*университетската болница в Плевен*.Даже в Алепо има болници които оказват помощ на Хората .

1

препатил

преди 7 години

Гнили ябълки и справедливост??? разбира се ,че невинни всяка друга присъда би ме изненадала.