120

Льотчик

преди 7 години

До Пешо*Абе, той ,Радев можеше и да отиде да помага,но другарката Нинова не му е разрешила - как ще помага на върлия враг-ГЕРБ !!!!

119

Геро

преди 7 години

"задуха"

118

Геро

преди 7 години

в звездичките е думат а-духа в смисъла вятъра

117

Геро

преди 7 години

Тези от ПР-а на БСП действат като администрацията на ДП отвъд океана. Явно е, че и те съзнават края на 5-тъе си минути фалшива слава. Последния да затвори вратата, че иу без това духa другари.По-добре танковете да дойдат, нали така.

116

Radina

преди 7 години

dO 145 - BRAWO NA WAS - ВИЕ РАЗГАДАХТЕ ЗАВЕРАТА НА ПРИРОДАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И КАК ТОВА СЕ ОТРАЗЯВА НА БОЛНИТЕ ГЛАВИЦИ ОТ БСП, А МОЖЕ И ТЕ ДА СА СЕ ПОМОЛИЛИ НА ДЯДО ГОСПОД ЗА ТОВА БЕДСТВИЕ, ЗА ДА ИМАТ ЗА КАКВО ДА ЛАЯТ (НИЩО, ЧЕ УЖ НЕ ВЯРВАТ ВЪВ БОГ )

115

Анонимен

преди 7 години

хахахаххаха няма от кой да искат ОСТАВКА, тази новина бе покъртителна. Потрайте ЛЕВИчари, след месеци пак ТРИТЕ БЪТА - БАТ БОЙКО БОРИСОВ, ще си седне на премиерското място и всички ще замълчите! Честита 2017 от сега и честит ви премиер - б Б Б! знаете си го нали.А Радев нека си дига самолета! Военен Президент Посмешище! (защото знаел английски, мале мале, да дига и да отлита евро депутат)

114

Анонимен

преди 7 години

Непроходимия участък е гордостта на царя или на серГея

113

Анонимен

преди 7 години

Радев бързо да ходи дарява кръв на Тракия

112

Radina

преди 7 години

bRAWO, KOMUNISTITE SA NAJ UMNITE I NAJ SPOSOBNITE NA ZEMJATA !!! DAJTE IM PAK WLAST I IM GLEDAJTE SEIRA !!!!! OSOBENNO ninowa

111

Анонимен

преди 7 години

Болни мoзъци са тия чepвени ***...

110

старец

преди 7 години

Не уважаеми "другари"! След като сте толкова загрижени за тези хора, вместо да стоите на топло и да си пиете "вината със скъпите си мезета", защо не отидохте да им помагате, а излизате с декларация, от която лъха ненавист, омраза и властолюбие. Добре би било авторите на тази декларация да проверят за дежурен психиатър и да отидат спешно на преглед. Може би ще ви оставят на топло в Ловеч, Карлуково или Бяла. За пореден път съм омерзен от неадекватното ви поведение??

109

до 142

преди 7 години

Благодарим за информацията! Значи проклетите руски хакери са влезли в сървъра на Господ и са пуснали програма за снеговалеж над Бургаско. За да покажат некадърността на вожда. Ами ако бяха пуснали метър сняг над страната? Щяхме да се предадем и без вежливи човечета:-)

108

Браво на Чехия !

преди 7 години

Зад тези от БСП стои вражеската чужда пропагандна машина на ,,братска,, държава! Тя се опитва да ни откъсне от ЕС и НАТО. А правителството на Чехия вече създава звено срещу фалшиви новини и дезинформация, разпространявани от Русия. Представители на чешкото правителство твърдят, че Кремъл е зад 40 сайта, разпространяващи радикални възгледи, конспиративни теории и невярна информация.Не се знае какъв е броят им в България, но е видна тяхната активизация напоследък.

107

Анонимен

преди 7 години

Добри са бойковите магистрали, ...ама само за лятото! Защото не е само да опънеш асфалта през полето, а и да му осигуриш съпътстваща инфраструктура. Къде са снего защитните огради? То дори не на всички опасни места няма поставени мантинели. А рабицовата ограда сложена край пътя, няма да спре и крава.

106

Пешо*

преди 7 години

Ех, тоя Плевнелиев, бе!Той значи карал тира, така ли?Сега ше дойде другаря Радев ( в смисъл, ако го пусне жена му) и в България повече зима няма да има! Тропическа държава ставаме. И бананова република.

105

Браво Борисов!

преди 7 години

Това е премиер на място! Колкото и да плюят по него комунистите не могат да ми променят доброто мнението, което имам за Борисов! Тия потомствени крадци и предатели на българщината са ми супер противни с лъжите и лицемерието си! Да не говорим за кражбите на милиарди! И тези крадци и разбойници искат пак да дойдат на власт, като пак лъжат хората и се надяват някой да им повярва!

104

123

преди 7 години

Когато и в градове като Монтана Ловеч и други заплатата стане поне 1000лв, тогава да говорят за тол такси

103

Анонимен

преди 7 години

Ей ама няма така наглост! Ето затова ще гласувам само за ГЕРБ и никой друг! Не стига че откраднаха десетки милиарди от народа, докараха го до просешка тояга и три фалита на държавата по времето на Луканов, при Виденов и Станишев, и почти до фалит при Орешарски, нищо не направиха за хората за тия 27 години, освен че фалираха банки и създадоха финансовите пирамиди за да им приберат спестяванията и вместо да са в затворите, но заради червената съдебна система са на свобода и продължават да точат зъ

102

Анонимен

преди 7 години

Зима е...... тате маа пръжки с лук!

101

?!?

преди 7 години

A някой помни ли какво направи за хората правителство на Ореха за Мизия?, Тия от БСП са циничен.