140

чугуни

преди 7 години

БСП най просташката партия за *** електорат

139

Анонимен

преди 7 години

На червените ***,които псуват и проклинат привържениците на ГЕРБ пожелавам да им се връща тъпкано,а Бог още тази година да ги прибере и да ги прати в Ада- там където врат всички лениновци,сталиновци,кимоновци,маовци,чегеваровци и всички други "-овци"!Останалите живи и здрави- с тях после ще си пием ракийката,а страната ни ще бъде далеч по-свободна от сега!

138

Анонимен

преди 7 години

На криво БСП и петолъчката му пречи!

137

Анонимен

преди 7 години

Поредната глупост изречена о комунистите в немилост

136

сатана

преди 7 години

компромати идете в съда да ви видя

135

Анонимен

преди 7 години

Само с рязане на лентички и раздаване на парите на народа не става, трябва и акъл. Трябваше да се помисли, че в България има зимни месеци, но толкова си могат. Тя Фандъчката напляска из София едни тротоарни плочки върху които не можеш да се закрепиш през зимата, но вдигат голяма врява колко работа са свършили. Дано всичко това което причиняват на хората да го изживеят лично и да видят какво са сътворили.

134

товарищ

преди 7 години

До Ицето 168... *** заминавай или в сесесерето или при господ ...тук е за българи ...

133

БОБ

преди 7 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ ***

132

До 170

преди 7 години

Ти многознайко, от Русия ли пишеш или пренасяш наблюденията от бардака по нашите пътища и върху руснаците?

131

ноне

преди 7 години

"то колата на европейската цивилизация останаха без катран и заскърцаха въз баирът на българския напредък" - Христо Ботев

130

До 174

преди 7 години

Ха, ха... каква демокрация бе?!?Къде видя демокрация в България?Ако имаше демокрация, трябваше да първо да има референдум за НАТО и EU, чак тогава членство.Ако имаше демокрация, Паси трябваше да е в затвора, след като не спази решение на Народното събрание и закри реактори.Ако имаше демокрация, първо щеше да има референдум за 26-те милиарда заем, а след това и отчет за какво са теглени.И т.н. .. и т.н. ...Да не си препил тази вечер или отработваш последни хонорари от тролене за 2016.

129

none

преди 7 години

Не е демокрацията виновна - Лош човешки материал!

128

Ицето

преди 7 години

На герберските ***, дето пишат тук им пожелавам, тази година да им последна!!! Съвсем съсипахте държавицата.Господ да ви прибере!

127

акуд

преди 7 години

бг комуниста е наследник на най-наглата прослойка от селянина тип хайдук. това са престъпниците който преди 60г. унищожават Българския елит или така наречения РЕМС

126

Бау

преди 7 години

Да, понеже ако БСП бяха на власт щеше да е нещо по-различно. Популизма вече не минава драги БСП-ари. Знаем ви номерата на всички.

125

Анонимен

преди 7 години

БСП на колене пред императора и да мълчат, на следващите избори ще ви намалим на половина, а ако продължавата така, 1/3 няма да останете в парламента !

124

Анонимен

преди 7 години

161 забравяш Европейския съюз. С чито пари сме я построили. Ако не ни бяха дали пари сега нямаше да има закъсали на автомагистрала" Тракия". Но тогава щеше да са виновни всички що не сме усвоили парите за магистрали. Нема угодия!!!

123

дъртофелия нинова

преди 7 години

за всичко са виновни САЩ НАТО Демокрацията и Бат Бойко

122

БСП

преди 7 години

Да, за лошото време и за Хитрино е виновен Бойко Борисов!

121

Строител

преди 7 години

Ха сега. Много къса памет имат тея от БСП. Тази отсечка я построиха по времето на Станишев. Но, магистралата на е издигната над терена и при навявания много бързо стават преспи върху нея. Не си спомням коя фирма го построи, бо явно е съвсем умишлено. А подкупите е ясно е кой ги е взел и засилил в кипърската банка.