128

ШАРАН БГ

преди 7 години

Е-е-е, каква стана тя? " Правешкият ***" се оказа по-мъдър и по-умен от всичките европейски гении, начело с ангелчето Меркел !!Нали са силни, нали са умни - защо още с първите атентати не си изчистиха държавите от тази зараза ?? Единствен унгареца се оказа трезвомислещ !!! Обиколете Париж - какво е останало френско? Само големия фасон !! Столицата на Франция ?!?!?Има и немски градове, които не приличат на себе си !За политиците заплахи ,и глад, и смърт - няма! Те са скъпи - вардят ги....

127

хохолите капут

преди 7 години

До Берлинти си укронацист, ами *** там, какво правиш тук?

126

байхейс

преди 7 години

гнусно, продажно,тъпо, ялово, ароганто източно германско бабе !тая ми е по-противна и от Плевнелиев

125

Август

преди 7 години

А кой докара ислямистите в Германия и Европа? Кой им строи джамии? Че те са луди за връзване, не за търпене.

124

началото на края

преди 7 години

Ако не беше толкова жалка, баба Ангела щеше да бъде много смешна.

123

Честен човек

преди 7 години

И после ........................................... защо хората все повече харесват Адолф?

122

1

преди 7 години

Меркел: Ислямисткият тероризъм е най-голямата заплаха за насФЕД и живота на кредит - най-голямата заплаха за съществувануто на човечеството!Смърт на банките!

121

Гражданин

преди 7 години

Тая дама така и разбра каква бомба със закъснител вкара в Европа?! От поста ,който заема и от висотата му тя ТРЯВАШЕ отдавна да е разбрала,че ислямистите са хора безочливи и жестоки,за които не важат никакво човешки норми на поведение ! Щели да се адаптират-дрън,дрън! Това няма никога да стане,а точно обратното след 20-ина години! Но г-жа Меркел тогава няма да я има,за да види как Европата е застлана с джамии,жените как ходят само с хиджаби,джихадисти режат глави по улиците! Жалко за децата ни!

120

Ала_Бала

преди 7 години

За това благодари на приятеля си Обама. Целта е най-способния народ в Европа да се занимава с глупости и да се спре напредъка му. Предателка!

119

Берлин

преди 7 години

Глупости! Най-голямата заплаха за Германия са 1 000 000 нафиркани ***, които не знаят как да се държат в цивилизовано общество, агресивни са и нарушават обществения ред. И това не съм го чул от измислените медии, а го казвам от личен опит.

118

Анонимен

преди 7 години

Tова е напълно нова и изкуствено насадена заплаха за Германия. Сега ще харчат пари за полицаи и мерки. Абе намериха си нова кауза политиците че явно им беше станало скучно в подредена Европа.

117

Циник

преди 7 години

До всички нормални юзъри!ЧЕСТИТА ДА ВИ Е НОВАТА 2017 ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ...ВИЕ , И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

116

matrix

преди 7 години

тая баба е луда

115

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата заплаха са ултрарадикалните либерасти, содомити и стоящата зад тях финансова безбожна секта. Ислямската заплаха е просто шамар за да се събуди приспаната Европа.

114

Анонимен

преди 7 години

баба Ви Меркелица е най голямото изпитание пред,което е изправна Германия и Европа.нашествениците не са проблем,ако се премахне горния и подобни...

113

Stonewall Jackson

преди 7 години

До Браво на г-жа МеркелСтига с тези мазни и долни лъжи как 4 бежанците 4 щели да бъдат добросъвестни работници - това са *** които само консумират. И тези дето се бият в Сирия не са ли синовете на това " момиче което приело исляма и родило 8 деца" ????? Що не работят във Франция - нали са добросъвестни ? Ами режат глави в Сирия - ?????

112

Анонимен

преди 7 години

Nagla i bezochliva....

111

Питащ

преди 7 години

- Бабо Меркел, где така?- На джамия Мустафа!

110

Анонимен

преди 7 години

Не бе ,Меркел не се е осъзнала,тя се готви за избори и почва да говори неща които публиката иска да чуе.След изборите отново ще има ,ела те при нас.

109

Партиен член

преди 7 години

До браво на баба меркел.Едно е сам да избереш с кого да си го слагаш, а друго когато някой е решил че това е правилно вместо теб.Никой не е против религията и хората .Но всички са против тия дето я налагат по този начин.Дали ще мислиш така ако някой дойде във вас и ти каже че вече ще се съобразяваш с него и неговия начин на живот и религия.И най хубавото за теб ще е да работиш вместо него за да му осигуряваш нужният му стандарт.