28

българин

преди 7 години

Е-е-х,нещастни европедерасти!Проблемът не е Русия,а в исляма.Меките еврокитки не могат да се защитят,и затова идва дясното.За съжаление ще се роди нов луд,с малки мустачки,и той ще поведе европейците срещу гнусните мюсюлмани.Проблемът е в ислямът,който превръща родения човек, в жестоко животно.Всички го виждаме,но не намираме смелост да го кажем на глас.Идват ***,избиват ни по улиците,и ние още си говорим дивотии/че били добри хора,че са състрадателни и пр./А те просто искат да ни унищожат

27

тя

преди 7 години

Какви са тези космически заплати , които си раздават в Брюксел? Кой народ им ги разреши?

26

Анонимен

преди 7 години

Статия е далече от реалността,излиза че белите възтановиха следвоенна Европа,а тези бели виждат ,че тази Европа не върви на добре...и говорим за други проблеми различни от расовите.

25

Анонимен

преди 7 години

Ако четеш глупостите на немския тоалетен ***, ще останеш с впечатлението, че белите хора една сутрин извендъж са се събудили като крайно изявени популисти мразещи нахлуващите близкоизточни орди, ПРОСТО ЕЙ ТАКА, БЕЗ ПРИЧИНА.

24

Анонимен

преди 7 години

Смърт *** фашизма и на тези маргинали! А привържениците на Льо Пен да видят порно снимките й с *** от 80-те години!

23

Ыуе

преди 7 години

Изчетох парцала. Не разброх с какво ни заплашват Русия и Сирия. Заплахата идва от ФАЩ и подмолите ЦРУ.КОЙ плаща на мигрантите?КОЙ създаде Ал Кайда и ИДИЛ?М???

22

тя

преди 7 години

Гнева не е породен от нищото! Дори много търпеливи се оказаха белите мъже! Тези в Брюксел се самозабравиха и мислят , че по -правилна политика от тяхната няма! Стига ни сочехте Русия като плашило , тя не застрашава никого , но липсата на ред, морал , справедливост са опасни за ЕС и той ако се разпадне ,виновни за това ще са тези ,които го управляват!

21

Анонимен

преди 7 години

"Пътят назад към едно сияйно минало, който искат да извървят Тръмп, "Алтернатива за Германия" и компания, е път към разрухата."А пътят към който ни водят Меркел, Юнкер и компания, послан с прегазени от ТИР-ове, взривени, съсечени, застреляни и изнасилени европейци е път към сътворението нали, г-ци и г-да немски тъ панари?

20

Анонимен

преди 7 години

до 22! Да ама точно тая Люпен иска да не сьществува европа!

19

Анонимен

преди 7 години

С тая глобализация накрая ще се превърнем в едно едноцветно, третополово стадо от ГМО-зомбита. Естествено е да има гневни хора, на които инстинкта за самосъхранение още не е разрушен от толерастията.

18

slovenia

преди 7 години

Популистите са Меркел.Оланд,Барозу,Кристалина......Колко евро взе Барозу при нaпускане поста и колко получава сега.А Ромпой не е ли популист,онзи със 6-те апартамента какъв е и т.н.

17

Анонимен

преди 7 години

"В никакъв случай не бива да позволяваме на десните популисти да връщат времето назад."В никакъв случай не бива да позволяваме на евро толерастите и либерастите да унищожават Европа, докато баламосват и приспиват населението със статии като на Дойче тоалетен папирен.

16

Анонимен

преди 7 години

Еми не може само черни.Те тия от "дойче веле " са някакви обратни расисти ,африкано,арабо и циганофили.

15

Анонимен

преди 7 години

Кой финансира Дойче Веле? "Отворено общество"?Не ми отговаряйте, въпросът е риторичен

14

Анонимен

преди 7 години

А да, сега вече се анатемосват и белите мъже! Лоши, националисти, популисти нищо неправещи кибици, лоши ве

13

Атлас

преди 7 години

Цивилизацията е НАПРАВЕНА от БЕЛИТЕ мъже,всеки ползващ я без НЕГОВО позволение е ***,*** не само са недоволни (все едно НИЕ им дължим нещо),ами искат да ни се качат на главата във НАШИЯ си дом.Затова всякаква грес ще бъде напръскана със РАЙД,защото това е съдбата на гнидите по дефолт.Като са толкова умни-ето имат си континенти за всеки цвят по един,нека си играят на "мъже" ТАМ-Тука ще ядът заслужен пердах.

12

ККК

преди 7 години

Тангра иска Ангелина Меркел!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Deuche welle -чиста пропаганда.Стил 1970те. Просто прескачам без да чета, не си струва.

10

Анонимен

преди 7 години

Да, в Европа са много гневни и мъжете и жените ... в Русия обаче никой не се бунтува, защо ли ?Сигурно защото в Русия всички са богати и доволни ... няма друго обяснение.

9

Анонимен

преди 7 години

Какви мъже бе? Това са някакви пияни чорбари.