48

Анонимен

преди 7 години

Белите мъже изградиха тази цивилизация, а сега черните мъже, жените, гейовете и т. н. искат да управляват белите мъже. Да, ама не!

47

Мари льо Пен

преди 7 години

Никакви Фрекзити нали тъй. Юнкер вечен диктатор на ЕС с куклата му на конци Изперкел, ще векуваме в тоз ЕС. Bсъщност няма да се учудя ако в скоро време възникне ена умерена евро-гейска опозиция. Когато свободните европейски данъкоплатци и граждани бъдат избрани.

46

Гейропеец

преди 7 години

ЕС е най-стабилният съюз и всичко вървеше прекрасно в нашето голяма толерантно европейско семейство до момента в който авторитарният лидер на Русия Владимир Путин използвайки хибридни методи не назначи Тръмп за президент на САЩ и сега Тръмп иска да "уnищожи скъпоценните достижения на ЕС" както правилно отбелязва свободната и независима медия Deutsche Welle.

45

Анонимен

преди 7 години

Хората искат демокрация и могат да си изразяват мнението. всъщност популистите и демагозите са начело на ЕС и към това може да се прибави една треторазрядна мудна бюрокрация на същите тия демагози.

44

Анонимен

преди 7 години

"Цялата 2016 година беше един яростен вик. Вик, за който все още не знаем, дали ще заглъхва, или ще се усилва през идната година."Знаем, знаем, много добре знаем. 2017 ще бъде много по-лоша, мизерията много по-страшна. Населението на Европа, макар и да не мизерства все още, ще продължава да обеднява, а мизерията в България ще се задълбочава и да достига застрашителни размери.

43

Гадорян

преди 7 години

Арабите ще учат немкините на фхренски, но устен такъв! Да видим утре из европата ще има ли фойерверки от по специалните. Шахидските.

42

Анонимен

преди 7 години

Още на секундата бих обесил автора на статията и поръчителите й, без да ми мигне окото.

41

Анонимен

преди 7 години

Къде е сега снайперистът Зайцев, да прати една честитка в празното подобие на глава на изцъкления от предрусване нацист от снимката

40

Анонимен

преди 7 години

Ама арабите само немски ли искат да учат?

39

Анонимен

преди 7 години

Естествено жалките гни ди от дойчето изчакаха няколко дни да се уталожат нещата след Берлин, преди да започнат пак да баламосват хората с пробежанските си апели. В случая даже не са толкова пробежански, колкото директни атаки и обиди срещу нас разумните хора, които не споделяме идеите им за общо съжителство с терористите.

38

тя

преди 7 години

Какви простотий се пише в западната преса , те наистина са луди или ни смятат нас за такива!Какво да се очаква от Меркел? Жена без семейство и деца ще командва Европа!

37

Анонимен

преди 7 години

Тия от умните и красивите обички!

36

Анонимен

преди 7 години

Да се защитаваш от външните заплахи не е популизъм, а да ги каниш у дома си като Меркел и дойче веле е предателство.

35

Анонимен

преди 7 години

Невероятно е, че либерастките червеи от дойче веле имат смелостта да изпълзят от дупките си и да плюят белите хора, след поредния атентат в Берлин оглавяван от тези, които белите хора не искат в държавите си.

34

Анонимен

преди 7 години

Тия пък арабите тръгнали само към Европата, ми идете към Рашата де, там е по-спокойно.Няма и да работите там. Само ще си пиете водка.

33

Анонимен

преди 7 години

Това, към което зоват Меркел, Юнкер и компания предатели наред с Дойче веле е да отворим портите на крепостта и да пуснем вражеската армия вътре, обещавайки ни, че ще всички ще се прегръщаме и живеем щастливо. Нали знаете какво става когато пуснеш троянеца вътре? Почва да коли, избива и изнасилва, а това вече е факт в Европа, а предателите с цялата си наглост смеят да наричат нас защитниците "популисти". Осъзнайте се и избийте предателите.

32

Анонимен

преди 7 години

От доста години насам казвам, че проблема на съвремения свят е; Смесването на расите и религийте, по специално в Европа! Днес в офис на Мтел два араби преди мен такъв скандал вдигаха на служителя, че реших да си тръгна!

31

тя

преди 7 години

ЕС не е постигнал нищо хубаво , така че няма какво да се унищожи, най-много да се пенсионират брюкселските уяли се чиновници!

30

Коларов

преди 7 години

Европейците имат право да се бунтуват срещу ***, това е континент с култура, основана от нас.

29

Анонимен

преди 7 години

Когато настъпи моментът, ще се разправим с всички брюкселски ***, НПО-та, Меркели, Юнкери, Дойче велета и тн.