68

Анонимен

преди 7 години

***, пич, лекар съм и ти си с предпразнична депресия.Успокой се, тази година празниците са кратки.

67

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега обяви и италианци, испанци, португалци, гърци за ориенталци.Да ви се не види чуждопоклонничеството.Тук, по тези земи е люлката на европейската цивилизация.Арийската раса изгрява столетия по-късно на небосвода на човечеството.Мала Азия също е част от Средиземноморската цивилизация.Съвсем друг въпрос е, че за да има стабилно стопанство и култура всяка нация трябва да си стои в своите граници.

66

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникА бе човек!Ти не разбра ли защо е толкова злобно това човече, което се опитва да ни дразни?Нито баба му, нито прабаба му, нито майка му и сестра му са успели да се уредят да преспят с българин, та да подобрят гените си. И това е изградило у тях тежък фамилен комплекс!Затова човечето така злобно пишурка тук - надява се разгневени българи да го издирят и да "уважат" жените и момите в рода му.Но не е познало - никой няма да си хаби инструмента, за да ощастливи грозни и неумни женици.

65

до 102

преди 7 години

***,не си хаби времето и не си амортизирай компютърчето, което си получило даром отнякъде.Никой не ти се връзва на глупостите, нито очаква от теб да седнеш и да четеш. На теб знания не са ти нужни. Необходимо ти е само да знаеш в кой ден и къде се раздават помощи /докато се раздават/, а после - да се научиш да си броиш жълтите стотинки, които ще получаваш за неквалифицирания си труд.Ако не щеш да бачкаш - дим да те няма /през комина/ - ще ти го уредим!Хайде сикт... и лягай да спиш!

64

Анонимен

преди 7 години

Добавете и гнева на сериозните бели жени, които не желаят да се озъртат, докато вървят по улиците и да се придвижват на прибежки, защото в родните им страни са се довлекли малограмотни готованци, желаещи да наложат тук дивашките си традиции.Ако гневните бели мъже все още се колебая как да се защитят, ние ще ги изпреварим и няма да чакаме промяна в закона!

63

Анонимен

преди 7 години

Вижте сега, всеки камък си тежи на мястото.Нищо им няма на арабите стига да си стоят у дома.Утопии е раждала западноевропейската мисъл бол.Не за пръв път немска хвърчилка решава да прави супер раса.

62

Фрекзит

преди 7 години

Тоя катун ЕС е почнал да се разлага, а тоя пасквил Дойче веле е селски вестник на ниво махленскаса журналистика. Горенаписаното е със стойност на тоалетна хартия за Френския данъкоплатец и избирател.

61

Анонимен

преди 7 години

92,Ти НЕ СИ българин!Никого не можеш да заблудиш.

60

Анонимен

преди 7 години

Само народ-мрша може да трае пет века да го колят и "любят".Всеки друг, с поне малко достойнство,или би се освободил,или би загинал в борба.Срам ме е, че съм българин.

59

Анонимен

преди 7 години

Аз пък да кажа като стара мома-белите мъже сте си виновни.Искате жената да е със силиконови подплънки на гърдите, с уста като цъфнал от хемороиди а-нус, веща в занаята като 20г трудила се на магистрала циг-анка, да носи голяма заплата в къщи, да носи на бой, пиене, ръ-гане, е-е, по-добре си хванете тра-вестит.

58

Анонимен

преди 7 години

Помните ли във Време разделнокак спахиите изнасилиха всички български моми.Мислите, че много от тях не са заченали и родили?Родили са.Айде сега умножете го по пет века.

57

До Анонимен 72

преди 7 години

Всичко, което пишеш е вярно. Но не пришълците са по-силните мъжкари, които ще "избутат от ареала по-слабите".Някой задкулисно режисира нещо, което да действа като "избутване" - така, както Т.Ж. държа интелигенцията с мизерни заплати /да не се множи и да няма самочувие/, внесе едни, които не знаеха що е собствен дом и редовна заплата, даде им даром всичко това и тяхната общност започна да се разраства като метастази в здраво тяло.Затова е гневен белият мъж и тежко на онези, които ще го отнесат

56

Анонимен

преди 7 години

Историческите факти са категорични, когато османците (сбирщайн от половин Ориента)са ни завладели,е започнало такова масово чокане на българки, че сме били "променени" за около 2-3 века.Факт!

55

Анонимен

преди 7 години

Изторическите извори категорично казват:българите са най-изнасиленият народ на света, османците са безчестили и насилвали де що мома и невеста е имало.И така пет века.Всички българи са 90% ориенталци.

54

Анонимен

преди 7 години

Бели бели изкуфели ....

53

Анонимен

преди 7 години

Заглавието на статията е точно:генетичният фонд на белите мъже е застрашен.Няма да сме първата умряла цивилизация.Не може да съществува дъга-общество.Просто по-силните мъжки избутват от ареала по- слабите.

52

Анонимен

преди 7 години

То пък ориенталски мелзи като нас българитекакво ли общо имат с белите хора?

51

Анонимен

преди 7 години

Обикновено ориенталските мелзи за качествени,но ние българите сме обратното изключение.Пркаженото ни племе българско е взело само най-лошото от всички ориенталски народи,които са го брутализирали и са се гаврили с него. Особено през петте века османско робство.

50

Анонимен

преди 7 години

Тези, дето пет века са ни порили кат' риби и са ни жасали,не са били от най-белите,затова и ние сегашните българине сме от най-белите.

49

Анонимен

преди 7 години

А дойче веле кога ще напише как след фрекзита Герания ще остане с една купчина бежанци в ръцете, защото Мерке ги покани целта им е Германия и сега *** като заклани прасета и да ни разкажат още като стане Бавария второ Косово как ще вадим Меркел от някоя канавка.