88

Анонимен

преди 7 години

Дойче Веле, да се готвят че в тоя дух, накрая гневните бели мъже ще дойдат в тяхната редакция и ще ги излинчуват всичките там.

87

Unsere Zukunft

преди 7 години

Wir sind willens diese weltweite neue judische Ordnung sofort zerstoeren!!! Diese Ordnung wird weltvergessen sein!!! Niemals kann nicht uns verhindern!!! Sieg heil, Sieg heil, Sieg heil !!!

86

Анонимен

преди 7 години

е заплашват да разрушат ЕС, а заедно с него да унищожат и скъпоценните му достижения,В никакъв случай не бива да позволяваме на десните популисти да връщат времето назад.Благодарение на социалните медии постоянната клиентела стана, така да се каже, глобална и се усилва сама всяка минута чрез Facebook - също и с ксенофобия, лъжи и съзаклятнически теории.--------------------------------И все още се натиска ''белите хора'' да се премахнат, за сметка на работливите мигранти. Европейски цености!

85

нео

преди 7 години

До матрицата118баце , то с/у хомосексуалистите не скача никой. те по статистика са около 3-5% от популацията. проблема е че само пишат за тях, приравняват някакъв измислено гей съжителство на брак. то затова не трябва да се пускат малцинства, в случая гейове, да управляват или да присъстват в парламента, щото загърбват важните за обществото теми и започват да теглят чергата в своя посока. а то се напълни на всички управленски позиции с тях. да ги *** ...

84

вгр

преди 7 години

За сега управлението на ЕУ тласка властта в ръцете на популити и диктатори. По всичко личи че това е премислено, защото дейсртвията са еднопосочни за РАЗБИВАНЕ НА УСТАНОВЕНИТЕ ПРАВИЛА И РЕД И НАЛАГАНЕ НА НЕ ЕСТЕСТВЕНИ ПРАВИЛА. СРЕЩУ КОГО СТЕ ТРЪГНАЛИ БЕ ??? И БОГА ЛИ ИСКАТЕ ДА ОБЪРНЕТЕ??? ПАЛЯЧОВЦИ СМЕШНИ! Разбира се ще има гняв и едва ли само с гняв ще мине...

83

ivailo1403

преди 7 години

Нормално е по-съвестните хора да се гневят на неправедната политика на ЕС... А Дойче веле и подобни продажни медии нека реват, това им остана.

82

Мунчо

преди 7 години

Те заплашват да разрушат ЕС, а заедно с него да унищожат и скъпоценните му достижения, пише "Deutsche Welle" в редакционен коментар.Ужас! Ще останеме без милиони интелектуалци от Близкия и не толко близък изток, пък ще вземат тези разгневени бели мъже да забранят гей-браковете и осиновяването на момченца от такива....Какви ценности ще загубим.представяте ли си?

81

Vassia N. Ilieva

преди 7 години

Po-zle e ot poruchkova statia, t.e. gavra s protesta i uspeha na svestnia chovek, gavra s jertvite na izmeta i hvala za nekadurni i vinovni polititzi! Razbira se - zaedno s nashite enichari!

80

Байхейс

преди 7 години

Да,гневни смеИ гневът ни ще помете цялата еврейско-лихварска, нео-либерална мафия!

79

Vassia N. Ilieva

преди 7 години

Komentarut mi e do 185-186

78

ASD

преди 7 години

Предлагам автора на статията и всички глобалисти, защитници на нестандартните секс малцинства и тн. да се направят държава извън ЕС.Само да не стане накрая като в Либерия.

77

kiorsufra

преди 7 години

TOVA KOETO SAPLA6VA EVROPA SA MEN NE E TAINA.NO KAKVO 6TE PRAVIAT NA6TI SAGUBENI DUPEDAVZI,POLITIZI I PRODAJNIZI.KOGATO NIAMA DA IMA EU I NATO.NIAMA NA KOGO DA SIPRODAVAT SADNIZITE.

76

хора бдете те са тук

преди 7 години

100% този,който е писал тази статия не е бял мъж.Бялата раса е застрашена.Застрашена е в собственият си дом Европа.Заплахите са от милионите *** дошли от Африка,Азия и Близкият изток, с друга вяра,религия и ценностна система,мразещи белите,цивилизацията,свободата,демокрацията.Докато *** ни плашат с Русия,те убиват,грабят и изнасилват жените и дъщерите ни.Като кърлежи смучат от социалните системи на богатите европейски държави.

75

Висшата раса

преди 7 години

Бял мъж на средна възраст,високо образован,физически здрав,хетеросексуален християнин.Това е най-дискриминираният човек в ЕС.Европа пълна с индуси,пакистанци,бангладешци,араби,турци,афганистанци и бели хомосексуалисти,,толерасти,триполови мекотели.

74

Климент

преди 7 години

Главната заплаха за човечеството са трансационалните компании, от чиято функция произлиза всичко останало. Дойче веле са глашатай на всички тези компании, най-вече на финансовата олигархия. Те превърнаха нормалните хора в манипуланти и дългови роби... Но "белите мъже" ще се справят с тях, бъдете сигурни.

73

Анонимен

преди 7 години

германците са праволинейни коне с капаци. Те ако не затрият Европа няма кой да е. Много ме дразни арогантността им и самопровазгласяването им за лидери на ЕС, докато в същото време ни водят към бездната, както Хитлер през 1938г.! Великобритания НЕСЛУЧАЙНО напусна потъващия кораб овреме. Ами то може ли да си в съюз с тези ненормалници?

72

Пешо*

преди 7 години

Начи, белите мъже ако спрат да си губят времето да са "яростни" и почнат да си оползотворяват времето като си такоат жените.... Може би ше спрат да са изчезващ вид.Знам, че такоането е по-опасно от бунтовете, щото там се иска реално действие и корав.... Ама пробвайте.

71

Анонимен

преди 7 години

Под нивото на всеки себеуважаващ се хетеросексуален и нормален човек е да чете парцалът дойче веле. Ислямистите, които по дифолт са страхливци (вместо да се бият за родината си - бягат), идват да цоцат социални и да ни ислямизират! Или ще го разберете и ще се реформирате или ще гласуваме за други хора, които ще го сторят. Колкото и да се опитвате да изкарате руските хакери или баба Яга виновни, толкова повече настройвате и отблъсквате хората. Живеем в 21в. и не можете да скриете истината!

70

Анонимен

преди 7 години

До 141: То декортикираните ги избива на непредизвикана радост.

69

Анонимен

преди 7 години

Виж сега, може и да не е предпразнична депресия, може да си е афективно разстройство твоето.Що се касае до злобата не смятам, че българите сме злобни.В контекста на седемте смъртни гряха по-скоро сме гневливи.Поне според лен алчността е много по-смъртоносна.