54

пенко

преди 7 години

Децата ни ,които хранехме с кайсиево пюре по 18ст. сега са м/у 30-40 год.... -беше соц.икономика ! В 1991г. синът ми ми каза : "Тате... *** преди ядяхме повече от луканката"!Такива като "МЕТО ТУПАНЕТО" /ТЕРЦА ФОРЦА ФАЛЦЕТ/ и "Савов фаше" в съучастие с... ни принудиха да ги храним с"бургери" ,"картофки","мак до насира.." "Ред бул"и "стимуланти" ... Е НЕМА ДА СТАНЕ !!! И да ви информирам : Повече лагери няма да има !!! " НЕГО ,ЖЕНА МУ , ДЕЦАТА,СЛУГИТЕ И ЦЕЛИЯ МУ РОД "!!!

53

Анонимен

преди 7 години

Че те перат ли се?Това, което наблюдаваме в Харманли и Овча купел арбите не се къпят, не се перат, миришат, не си почистват стаите, разбиват крановете за вода за да ги продават, изхвърлят спалното бельо. Това е лицето на арабската младеж, плюс желанието за избиване на християни ,заради 50-те девици, плюс изнасилването и обарването на жените, от чиито пари(данъци) те си живеят като търтеи в християнските държави.

52

Хм

преди 7 години

До boboИма места,дето е много по-зле от Алепо.На практика 100% унищожена инфраструктура.

51

Хм

преди 7 години

Умиротвори ли се истински Сирия,ще бъде възстановена по-бързо от България,бъдете сигурни.Забележете,че въпреки войната ВСИЧКИ ниви се обработват старателно!На практика работи всичко,което не е под пряк обстрел!А у нас и без война пораженията бяха жестоки.....

50

bobo

преди 7 години

Само в Алепо ли е така?

49

Учителя

преди 7 години

За информация на русофилите - телефон може да се зареди от соларни клетки, от генератори, от автомобил и др. Клетките на мобилните оператори са с генератори, да не говорим и за сателитна връзка...

48

Анонимен

преди 7 години

електрификация плюс савецка власт и направо преминавате в комунизъма. продължавате напред, благадаря путину и краснаю армиу!

47

Су35

преди 7 години

Няма ток, водоснабдяване, а предната седмица като ги напънаха руснаците джихадистите почнаха да качват в нета видеа в които се жалваха... Пратете ги тия техници в България. То целия град разрушен в руини интернета не спира. Как стават тия неща само наще евроатлантически приятели от САЩ знаят. Сега ще си измият ръцете с нас за въоръжаването на терористите. Даже и наркотици са намерени. Благодарим ти бойко. С твоята некадърност ни прослави отново...

46

Анонимен

преди 7 години

То, камък върху камък не остана там от бомбене, те за ток и прахосмукачки ми говорят! Некадърни "***"! Кой ви излъга, че става нещо от вас?! Затова и този сайт е на ниво "чалга"!

45

Анонимен

преди 7 години

Малко ли българско оръжие гърмя там ,как да има . Гарантирано от ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48 По скоро нечии мозък изтекъл и вътре кухо . И защо Кукувицата лъжеше ,след като изтекъл срока ?

43

Анонимен

преди 7 години

Няма ток, няма прахосмукачки, перални... Що е то? Алепо!Ми чи то, в поичито български села е същото.Дажи и в поичи - роми (джинове) дето безчинстват, само дет няма руснаци да ги тепат.

42

Анонимен

преди 7 години

Възстановяването на сирия е илюзия. Ще са нужни стотици милярди. Тези пари няма кой да ги даде. Това е реалността путеноиди и сороси. Сирия е минало.

41

Спасов

преди 7 години

Няма ток,има прахосмукачки,перални...Що е то?Работещ българин,в собствената си държава,който няма пари пари да си плати така нареченият ефтин ток.

40

Анонимен

преди 7 години

56 Тези с рязането на главите не са в Алепо , никога не са били там . Тях Путин не ги закача дори им остави въоръжение в Палмира за да нямат недостиг

39

БГ

преди 7 години

ВСЕ С НЕЩО ЩЕ СЕ ЗАЯДЕТЕ,САМО ДА ВЗЕМЕТЕ НЯКОЙ ЛВ ОТ НАПИСАНОТО,КАТО РЯЗАХА ГЛАВИ МЪЛЧАХТЕ,СЕГА МНОГО ВИ ЗНАЕ ЧОВКАТА,НЯМАЛО ТОК,ПОНЕ ГЛАВИ ИМАТ НА РАМЕНЕТЕ,ТОК ЩЕ СЕ НАМЕРИ.

38

Анонимен

преди 7 години

52 Какво им на отношенията с енергийните дружества . 100 пъти е по добре от времето когато беше държавен мастодонт . Цената ти е една от най ниските в ЕС , Това че си енергийно беден е друга работа И кога най сетне щще разбереш че проблемът не е в ЕРП=тата

37

Анонимен

преди 7 години

52 Няма такова нещо , просто индустрията е много по енергийноефективна , за бита също се използват икономични ел.уреди , за отопление също се гони енергийна ефективност . Това са все неща които са много далеч от теб

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Хретина си е хретин "В момента имаме пиков разход 6000 Мвт а мощности 12 000 Мвт"А защо ли ?- Цена съизмерима да си го правиш САМ (с агрегат)- Индустрия 0 (основен консуматор)- Прекрасните бизнес отношения ЧЕЗ, евн ... - потребителОЩЕ искаш ли ?

35

Анонимен

преди 7 години

да бе да