13

Анонимен

преди 7 години

Популизмът е като популярността в България - в един момент си на върха с евтини трикове, а на другия ден никой не помни името ти.. Тълпите имат нужда от разнообразие и забавления...

12

Анонимен

преди 7 години

Най-големия популист в света се оказа Обонго, тоя тип иска така да изостри отношенията с Русия че * на някой от операторите на стратегическите сили да бъде съвсем достатъчна за 3та и последна ядрена война.От утре *** от УСА готвят нови санкций с етикет "хакер".

11

Анонимен

преди 7 години

как няма да набират сили популистите? то бива бива безобразие ама това на нищо не прилича вече. Нестига, че вкарахте континента в криза, ами го и напълнихте с ислямистки терористи. И на всичкото отгоре финансирате главорезите в Сирия които съсипаха страната и избиха стотици хиляди. Не ви ли е срам? И след всичко това искате страните да предадът суверенитета си на Брюксел? Ами няма да стане! Вие либералите сте просто едни пребоядисани марксисти (западните марксисти през студената война)

10

Анонимен

преди 7 години

Щом пишеш по цяла вечер тук и назоваваш партии и имена. Значи ДА има демокрация.При комунизма нямаше да си толкова смел...Сиг тогава си бил паткан мълчалив.

9

Анонимен

преди 7 години

Че то сега има ли демокрация? Някаква фикция. Къде е свободата на словото ? Колко милиона раздаде правителството на ГЕРБ на медиите. Така наречените народни представители допитват ли се някога до народа за нещо?Трябва ни истинска демокрация, а не някакъв ерзац. Да се възстанови суверенитетът на държавите, да се премахне онази брюкселска шайка

8

Анонимен

преди 7 години

Народите искат промяна и ще тръгнат след онзи, който имч я обещаеСкоро старите щайги ще бъдат пометени от вятъра на промяната.Онази прекрасна песен The Wind of change ще стане новият химн на Европа.

7

Анонимен

преди 7 години

До 9И какво и е решението? Аз това искам да чуя..Не народа това народа онова...Народа е пълен с необразовани пилтеци...Кажи ТИ какво предлагаш? Ако се събори финансови борси, смени се демокрацията с какво? Кажи после какво правим на другия ден? Това сте популистите.

6

Анонимен

преди 7 години

Та-та-та-... Скоро ще наложат нов ред на земята.

5

Анонимен

преди 7 години

Защото си популист.. когато казваш през целия свят..Че ще събориш системата...От която си станал милиардер /Тръмп/.Къде е оня дето изкара Англия от ЕС /избяга/ сега други да му мислят.Къде е Хитлер дето обеща велика Германия и събори цяла Европа?Къде е Сталин дето изби 20 мил руснаци?Ето това са популисти...Не като вас да повтаряте едно и също... Единствените гейовеее сте вие. .. дето ще носите пушки от много приказки.

4

Анонимен

преди 7 години

А има ли по -големи популисти от Либералите -демократи. . Всичко свързано с тях е изградено от лъжи лъжги ,популизъм и демагогия .Пример България -Герб - рев- сълзи -обещания - пенсии(на мук)демокрация (а си говорят на Бай *** -***) и за 2015 година България е намаляла със 44 000 хиляди . И като връх на популизма и лицемерието -демократите на ГЕРБ продавали оръжие на ИДИЛ -международно призната терористична организация която се бори срещу демокрацията със рязяне на глави и изгарянето на живи

3

Чичото

преди 7 години

А защо са набедени за популисти? Защото не подкрепят безумната имиграциия и са срещу либерало гей диктатурата. Ами дай боже повече такива популисти за да оцелее Европа!

2

Анонимен

преди 7 години

Популистите обещават много...Викат Много...После си вземат парите и въс ..Няма човек, който да може да смени радикално световна система...Това да не вие селска бакалиика.

1

Берлин

преди 7 години

Добре че в Германия популистите не ги обичат много.