33

Анонимен

преди 7 години

Време е нормалните хора по света да теглят майната на Соросоидната политика налагана от САЩ и това ,че тези обичащи истински страните си са патриоти и не популисти , а тези продаващи интересите на страните са *** . Дълбок поклон на политиците патриоти като Путин, Орбан, Фицо, Льо Пен, Сидеров и Каракачанов. Вечна омраза за проситутките -ОБАМА, МЕРКЕЛ, КЛИНТЪН, БОРИСОВ, ПЛЕВЕЛА. Времето на проситутките изтича и връщане на зад няма. Иначе Европа я чака ислямистко робство.Изборът е за всеки

32

Анонимен

преди 7 години

Нещата са много объркани.В Пловдив гонят премръзнала бездомна жена на улицата,старци умират от студ по селата,докато неканените пришълци (над 6000) живеят на държавна издръжка в специално подготвени за тях общежития и им отпускат над 1000 лева месечно за издръжка.И популисти са тези, които искат българитге да са защитени в собствената си държава.В Германия, работещки тежка физическа работа немци получават по 800евро месечна заплата, доккато добре-дошлите търтеи получават по 500 Е. Защо има ADF?

31

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 7 години

Има Русия - има България.Няма Русия - няма България !

30

Анонимен

преди 7 години

Колко да са популярни колкото наш Волен който стана много тих последно време... Всичко го знаят ама са шепа пенсионери му се връзват.

29

Климент

преди 7 години

Има хора, които не могат без господар. Винаги ги е имало. Сега това са еврократите и глобалистите. Ако глобализмът беше победил, днес онзи който го твърди щеше да е или * или мюсюлманин или мъртъв...

28

Анонимен

преди 7 години

Популярни са и то много евро бюрократите се издъниха яко. Ще има наказателен вот другото е плява и пушек.

27

Анонимен

преди 7 години

Глобализмът не може да бъде спрян, защото той вече е победил.Не можеш да победиш нещо, което вече е победило!

26

Анонимен

преди 7 години

Пикът на популистката вълна отмина.Догодина тези хора ще ГУБЯТ избори.

25

Анонимен

преди 7 години

По-добре популисти отколкото изнежени евро-гейове бюрократи некрособни на нищо абсолютно нищо.

24

Анонимен

преди 7 години

Какви популисти са тия патриоти не мога разбера ами глобалистите да заминават а Африка и Либия и Ирак и там да се глобализират.Втия държави има милиони желаещи за глобализация.

23

Анонимен

преди 7 години

Пенсионери лапайтте хапчетата и по леглата. Да сънувате джуджето,как ви раздава 80$ пенсии.

22

Циник до 26

преди 7 години

Ако имах бих и дал милиарди , за да изгони арабеските! Предпочитам Путин пред Мурксул берлинската ханъма!

21

Циник

преди 7 години

Да го кажа в прав текст - ще гласувам и за дявола - ако ми обещае, че ще спре инвазията на мюсюлмани в Европа! Ще гласувам и за дявола..ако ми обещае, че ще разчисти тлъстите бели червеи от Брюксел, и Берлин впили се в снагата на Европа!

20

Анонимен

преди 7 години

Марин Льо Пен е получила 40 милиона евро от Путин за да ги дрънка тези глупости а вие и вярвайте и се радвайтe. Най са за съжаление руснаците, които гладуват но не могат да направят нищо.Парите са приведени от руска държавна банка, управлявана от най-близкото обкръжение на Путин. Това го призна руският посланик в Париж в интервю пред френския канал France2 преди десетина дена.

19

Анонимен

преди 7 години

Ах, какъв ужас са тези популисти! Какъв позор за тях, колко са порочни, каква заплаха са за хората и света!!! Срам, престъпление -говорят, дори се опитват да правят приятни и ползващи редовия гражданин, политики и действия. Та това е престъпление! Как си позволяват да не вървят под дудката на корпорациите, на вампирите- банки, на лъжливите, нагли, безпощадни и крадливи политици. Ами че те, популистите, така ще им бръкнат в джоба. Как може да се допусне?! Да покажем на хората, че ние сме добрите!

18

Анонимен

преди 7 години

Мари Льо Пен мрази Атака. Няколко пъти го е заявявала в пресата и по телевизията. Не знам какво делят, въпреки че политическите им възгледи би трябвало да са близки.

17

Анонимен

преди 7 години

Марин Льо Пен преди две години изхвърли от Националния Фронт по най подъл и груб начин, собствения си баща Жан-Мари Льо Пен, който през 1972 г. е създал тази партия. Може да си представите що за човек е тази "радетелка за човешки добрини" на която тук се възхищавате без да я познавате.

16

Циник до 21

преди 7 години

Мда...по-добре да продължим да си избираме дъгоцветни либерасти в Берлин, и БрюкселИ те да ни пълнят с тарамбуки - щото имат обещания за после!

15

Анонимен

преди 7 години

Популист, ти само обещаваш и лъжеш.Не си създал нищо по работещо от ЕС. Няма и да създадеш. Тея крайни популисти...Лаят едно и също...После бягат един след друг. Като го няма ЕС после на къде? Затваряне на всички граници? Визи? Червени паспорти? Труден обмен на стоки? Режим на тока? Ние от там идваме... Смешници....Това ли пропагандирате? Защото не чух нито един краен популист да каже ПОСЛЕ на къде... И как... Обещават невъзможното за да се докопат до властта и вие им вярвате.

14

Циник до 19

преди 7 години

Ъхъ...ти се моли да спечелят...че иначе след някоя друга годинка - ти ще си в *** на някоя джамия - умнико!