251

Анонимен

преди 7 години

Ето защо гърмяха оръжейни складове... прикриване на липси... нато загрубя !!! А горкото неосведомено дойно население на ес още си сърба попарата от тези действия... бежанци, терор...Така ще е.. докато са пионки на чичо сам...!

250

Анонимен

преди 7 години

До Анонименкато се разсърди ще му пратим русофилите да му правят кеф, турците много обичат русофили

249

до 287

преди 7 години

Виж в Арабската пролет кои държави участваха и какво стана с тях. Само в Сирия се закучиха нещата, а в Либия си се намесиха Англия, Италия, САЩ и Франция, щото кадафито много ги изнудваше.

248

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев по-добре да дръпне едно слово, посветено на българското оръжие в Сирия. Това вече си е истинска война, а не предполагаема хибридна. И в тази истинска война бандитите воюват с българско оръжие. Важно е да се изясни кой, как и защо го е доставял там и кой е одобрявал разрешенията за износ.

247

Анонимен

преди 7 години

КРАЙ. СЕГА ЩЕ НИ СПРАТ БЕЖАНЦИТЕ ЗА НАКАЗАНИЕ БРАТУШКИТЕ. АЛГАФАРИ СИ ЗАМИНАВА ЗА СИРИЯ ОБИДЕН, СЕРГЕЯ И ТОЙ. ТРАГЕДИЯ.

246

Анонимен

преди 7 години

И сега като се разсърдят оня ми ти Башар и оня ми ти Ердоган лелееее. Спират ни бежанците, спират ни турските пластмасови домати. ДПС го изтеглят в Анадола, БСП обидено си заминава за Сирия. Атака я изтеглят в Русия. Трагедия. Всички руско-турски стоки ще ги спрат и в България хората ще пият само ракия, уиски и ще карат Кадилаци. Аууу страшна работа ви казвам хахаа

245

Хм

преди 7 години

До Анонимендо 290 А,войната не е заради глупост,а заради алчност!

244

Факт

преди 7 години

До Бай ИванАко Путин не се беше намесил в Сирия,войната щеше да приключи,ама само за християните-щяха да ги избият до крак!Май не си забелязал,че ЕДИНСТВЕНО в контролираните от Асад територии християните не са заплашени от изтребление!

243

Анонимен

преди 7 години

Че то има ли някой, на който да не му е ясно, че войната е бизнес. Цял свят продава оръжие, петрол се купува от ИДИЛ на безценица, карат се под кой контрол да е Сирия заради нефта. Hа бизнесмените не им пука, че умират хора като мухи. Човешката глупост няма край.

242

Факт

преди 7 години

Леле,голямо разкритие,няма що!То от няколко години почти цялата българска оръжейна индустрия работи за американски посредници финансирани от US-правителството и С.Арабия.Продукцията отива изключително за умерените(и не чак толкова) главорези.При ИД отива много малко,не си струва обсъждането.Дето се вика:грехът си е на американците,от наша страна е общо взето законно.Ако руснаците имат претенции-нека ни съдят,може и да успеят.Впрочем двама американци дадоха фира на полигона в Анево с такова оръ

241

Анонимен

преди 7 години

До Бай ИванКакто и казваш "патакламата" в Либия,Тунис, Афганистан, Ирак, Пакистан, Нигерия, Мали свърши ли благодарение на америкамците???

240

Бай Иван

преди 7 години

Ако не се беше намесил Путин, Асад до сега да го бяха свалили и цялата патаклама да беше приключила. Колкото американците са виновни, толкова са и руснаците. В Сирия умират хора, а вие се карате кой е по-голям, САЩ или Русия, да ви *** и смахнатия народ.

239

Анонимен

преди 7 години

До Иван до 270Руснаците са бандити и убийци а русофилите оправдаващи техните престъпления са съучастници в убийствата.

238

Анонимен

преди 7 години

Руснаците ни осъдиха за реакторите, сега да не вземат да ни осъдят, че ползваме незаконно изтекли лицензи за оръжие. И в този случай ужасът ще бъде почти колкото при реакторите.

237

Анонимен

преди 7 години

ПРОЦЕСЪТ Е СЛЕДНИЯТ: АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ КУПУВАТ ЕВТИНО ОТ НАС И ГИ ПРЕДОСТАВЯТ НА ИДИЛ

236

Анонимен

преди 7 години

Аз не мога да разбера какви хора са тези дет вземат страната на някаква си говорителка нещастна и са против интересите на своята държава .Руското посолство да не е подарило компютри на 4-ти километър .

235

Анонимен

преди 7 години

ПО-РАНО НАМЕРИХА БЪЛГАРСКИ МУНИЦИИ КРАЙ МОСУЛ.

234

Анонимен

преди 7 години

Путин: Доналд нали се разбрахме?Тръмп: Няма проблем, ще си приберем терористите от Сирия,Ирак, Пакистан, Афганистан, Либия,Тунис и Нигерия и ще има мир.

233

Анонимен

преди 7 години

Не че не е възможно или не е вероятно, но на думи излезли от устата на руснак, още повече военен или част от управлението, не може да се вярва дори на 1%.

232

Анонимен

преди 7 години

Мирните сирийци умират не от измислените български боеприпаси аот бомби хвърлени от руските убийци и военнопрестъпници.