8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Прочети 3! Отнася се и за теб!

7

Анонимен

преди 7 години

"Западноевропееца" който и да е той си е прав. България от 139 г си е и за винаги ще си остане една *** руска комунистическа губерния. И е логично. Българите са си азиатски варвари , довлекли се тук от края на света. Да вършат простотии.

6

Анонимен

преди 7 години

Абе какво се впечатлявате от някакви тролски коментари?Или сте вече толкова лесни за манипилиране?Или само профи *** са останали тук?

5

sport

преди 7 години

Чета коментарите и с всеки изминал ден ми е все по-странно как всяко вчерашно дъно е изкопано.

4

Анонимен

преди 7 години

До ЗападноевропеецХвана ме гнус от тя коментар, сериозно.Очевидно знаеш толкова за България, колкото тя значи за тебе. Стой си у Европата, облизвай задниците на пластмасовите западняци и внимавай да не ритнеш ненадейно някоя жена по стълбите. И не ни давай съвети какво и що - България е рай в сравнение с безподобния африканизиран и ислямизиран коптор, където имаш спорната чест да съществуваш.

3

Анонимен

преди 7 години

До ЗападноевропеецВиж сега, всички, наричащи себе си "Западноевропеец" имат привилегията да са умствено обременени и недоразвити! Но ти злоупотребяваш с тази си привилегия!

2

Анонимен

преди 7 години

Личи по тъпочата ти, че си "западноевропеец". Дори не знаеш, че Радев не управлява. Управлява вече почти 5 (пет) години Певнелиев. Значи, съласно плевнелиевите пристрастия, вече съвсем сме заприличали на САЩ.

1

Западноевропеец

преди 7 години

Поредният нещастен случай под управлението на радев! Честито, започваме все повече да приличаме на Русия, където загинаха 72 души, защото са пили препарати като заместител на алкохола!!!