43

ААА

преди 7 години

Драго дойчовци, не го казвам с лошо чувство, а с дълбока загриженост: още когато ги посрещахте с цветенца и меченца, беше ясно, че тия цветя със свещи на купчини ще ги трупате. Не с черен хумор, с болка го пиша и дано ви дойде акълът.Мир на загиналите.

42

Да, бе, да

преди 7 години

Поне 3/4 от тях са си дошли радикализирани. Аман от тъпотии! Въздействали им били чрез чат и имейли, дрън-дрън. Танте Меркел ви покани едномилионна армия чужди бойци, сега се били радикализирали. Толкоз ли не виждахте, че клетите бежанци са здрави и прави мъже на по 20-30 години, камък да стиснат, вода ще пусне?

41

Цинизъм

преди 7 години

Доста е жестоко , да викнеш млади хора и да не им създадеш работа.ИД не е нужна.Безделието е лош съветник.България е приемала бежанци и друг път, такова безобразие не е имало.Не им дават работа, за да " не им дължали пенсии"Цинизъм

40

анонимен

преди 7 години

изпитана марка концлагерите от канцеларията или от бюрото нищо не се оправяне може куче да го храниш ,а то дате лае

39

Анонимен

преди 7 години

време е да отворят концлагерите

38

Хех

преди 7 години

Еми "да ви е честито уважаеми германци - От гостите на баба ви" както се казва. Де го сега Бай Тошо... Да видиш ти! "престъпника не бил открит на адреса" - и за това не бил в затвора... Хе хе! "Адвоката се бил разболял и отложили делото" - Хе хе! И тук ще стане както в германия ако я караме така. За съжаление имам впредвид НЕ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ а друго.

37

Анонимен

преди 7 години

"" Немците са трудолюбив и способен народ и ще се спасят , ние обаче какво ще правим. "" -- мдааа ... Не знаят какво да правят а тръгнали дапишат коментари ...

36

7

преди 7 години

Такива из*оди като този тунизистанец не могат да приумеят че само наливат масло в огъня и 1 ден като хванат десните власта там мисюлманите ще бъдат бити и прокудени с тоягата за нула време , обезпаразитяването на една държава като Германия може да трае от 3 до 6 месеца и после ще настъпи рай там като 80те години на миналия век. Немците са трудолюбив и способен народ и ще се спасят , ние обаче какво ще правим.

35

ясновидец

преди 7 години

все още не се открил новия Хитлер само че сега насочен към всички араби а не евреи ,ще става страшно в германия ,надига се национализма ,много даже се задържаха ,но няма да мине много време, жалко за хората загинали по този начин

34

Анонимен

преди 7 години

То на нас не ни търябват терористи просто си имаме 240 депутата които вършат работата на терористите.

33

Анонимен

преди 7 години

Е точно в Германия номера няма да мине. Тука няма да познаят. Още един два атентата и кафявата вълна ще ги помете. И без друго национализма там вече се възражда. НАДЯВАМ СЕ ПОНЕ ПРИ НАС ДА Е СПОКОЙНО!

32

Невероятно, но FUCK

преди 7 години

... 2 000 000.Да, драги зрители два милиона.

31

Невероятно, но FUCK

преди 7 години

Милион и половина са само тези, които са регистрирани в Германия. Колко са нерегистрираните незаконно пребиваващи "ядрени инженери" от Пакистан никой не може да каже, даже...Поне още половин милион щъкат необезпокоявани.Такова е положението във всяка западноевропейска държава, като цифрите са малко по-малко от тези в Германия. Германия, Франция, Белгия, Холандия, Австрия, Швеция, Великобритания, Испания... Ако предположим само по половин милион нелегалци във всяка страна, цифрата отива на ...

30

иаио

преди 7 години

Точно децата на стари мигранти се радикализират. Няма ниаккъв начин да бъдат пресяти, какво на боб ли ще им гледате освен да се отсяват по IQ-тест. Те ностят зараза. Самоизпълняващо се пророчество. Колкото повече зулуми правят по-трудно ще бъдат приети, тоест никога.

29

вгр

преди 7 години

Не четох ли преди 2-3 дена в този вестник как от Брюксел казват че имало само 8 радикални ислямисти в Европа? Какви са тези 9200? Какви са тези 549 супер радикали? Нещо май са ме объркали??? Иначе явно много се работи, но явно не е достатъчно... А ЗАЩО НИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ВРЕМ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ?ЗАЩО НИ ТРЯБВАШЕ ТАКАВА МЕКА ПОЛИТИКА КЪМ МИГРАНТИТЕ?НЕ БЕШЕ ЛИ ПО-ЛЕСНО НА ГРАНИЦАТА ИЛИ В ЛАГЕР ОТ ЗАТВОРЕН ТИП! ДА СЕ ПРОВЕРЯТ ВСИЧКИ, А ПОСЛЕ ДА СЕ ПРЕГРЪЩАМЕ С ВСЕКИ СРЕЩНАТ?ЗА ДА СЕ ПЛАШИМ СЕГА?

28

Анонимен

преди 7 години

Забелязахте ли как слугатана Дявола Меркел в Българиязапочна да дава цитати от корана на откриване на обекти.Този човек трябва да сесамообеси публично за негово добро.

27

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли, че Япония е страната, която единствена в целия свят не разрешава гражданство на мюсюлмани? Изповядващите исляма нямат никакво право на какъвто и да е престой на японска територия.Законодателството в страната забранява разпространението на исляма като религия. Присъдите са повече от крайни за всеки, който проповядва исляма. Понечилият да разпространява тази религия е под буквата на закона, тъй като в Япония това е углавно престъпление. Браво на тях - така ще се запазят като народ!!!!

26

Меркел по DWelle

преди 7 години

Глупости, в пълен подем са путинистите, те нападат коледните пазари. Няма проблем с исляма в Европа.

25

Анонимен

преди 7 години

А кога се очаква тържественото обявяване на новата конституция на Алманий Джумхурии?

24

до 27

преди 7 години

Е не са ги пуснали просто бадева, като лъснат сметките на Меркел в някоя офшоркa ще разберем и отде получават оръжия тез терористи също ще разберем.