12

ШибиРиби

преди 7 години

Путин нареди... джуки вижте му снимката как се е приготвил

11

Анонимен

преди 7 години

Тоя обаче съвсем влезе във филма, че е някой. Хахахаха хахахаха Неговата кирлива държава с пияници и морални *** ли,ще управлява света. Хахахаха хахахаха много смешно.

10

Анонимен

преди 7 години

До ShoppДобре е да си напишеш некролога...

9

Анонимен

преди 7 години

Господин Путин.Има едно нещо,казва се охрана.Незнам защо в Русия не го ползвате,малко от малко предотвратява инциденти като вчерашния.Обяснете само охраната ли застреля посланика или просто не сте сложили такава.И в двата случая издънката е грандиозна,и на руснаци и на турци!Само не правете хората на ***!

8

Анонимен

преди 7 години

Ще стиснат топките на Ердоана....и атентатите ще се увеличат

7

Ербапдоган

преди 7 години

Ку.чето Ердоган стои зад тая работа. Путин му секна дала.верата с исл. държава и с намеренията му да глътне част от Сирия. Сега най-добре е Путин да засили бомбандировките на Турско Сирийската граница.

6

Shopp™

преди 7 години

Всъщност посраника не е подло убит, а е убит стандартно, както се трепе фашист.Откъдето и да го пробиеш, се е добре - отпред, отзад, няма значение.

5

Анонимен

преди 7 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ВСЕ ПАК, ЧЕ ЗА ВСИЧКО В СИРИЯ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ НОСИ ОБАМА.ВЪОБЩЕ САЩ ПРИЧИНИХА ОГРОМНИ НЕЩАСТИЯ НА ЛИБИЯ, ИРАК, СИРИЯ И ЕГИПЕТ С ТЯХНАТА АРАБСКА ПРОЛЕТ.

4

СП

преди 7 години

Най-вероятно обкръжените терористи в Алепо с американски паспорти, заради които се плаче толкова вече за изпепелени. Както изравниха със земята онзи хълм, където падна руския пилот....И ще има още последици за американските братя :)

3

Ха,ха,хаааааа

преди 7 години

Путин дали ше си уварди посланниците по света, ктато е толкова умен..??!Убитите, осакатените и прокудените от домовете сирийци са милиони.Не вервам ---да се радват на Русия и Путин и да ги наричат " БРАТЯТА-ОСВОБОДИТЕЛИ" ....КАТО У------дупедавска България!

2

Анонимен

преди 7 години

у нас няма нужда, Гьокче онзи ден гарантира сигурността на консула Макаров, Надка също потвърди, че ще караме весела и спокойна Коледа откъм Туреция

1

Анонимен

преди 7 години

Добре е, че Путин има мозък в главата. Преди години от такива случки са започвали войни. Някой се опитва да го провокира, за момента неуспешно.