97

минаващ

преди 7 години

е, то се знаеше от няколко дни, че си е наклал кюмбето и добре се е подплатил с пиене и мезета. Още от сутринта смятах да опиша всичко това, но после друг акъл ми дойде и се отказах. *** нема лошо, щом има хепи енд! Не ли?

96

Анонимен

преди 7 години

Аз ако бях на някой на мястото от ония спасители където ги питал що го търсят, щях да му кажа: Търсим те, понеже си тотално ку.х да не предупредиш ртоднините си, че ти е кефнало да скиташ 5 дни в Балкана без да им се обаждаш! Разбра ли, бе, Олиго.френ?

95

Анонимен

преди 7 години

Всичко беше да се вдигнат командировъчните,не ви ли стана ясно.Спасителите много добре знаят,че опитен планинар,с уборудване и храна за пет дена,може да изкара десет в планината.Най-малкото ако е изобщо жив и бедства,такъв човек знае как да сигнализира за помощ,било към спасители или към хеликоптер.Цялата врява се прави за да изкрат някой лев от нашите данъци, че и чак военните и авиацията намазаха.

94

Анонимен

преди 7 години

Това е все едно да се обадя в полицията, че дъщеря ми я няма 2 дни вече, а тя си хванала зад.ника и се закарала с приятеля си да се чу.ка в една хижа сред Балкана. И след това кой да плати сметката за издирването? Аз или полицията?

93

Анонимен

преди 7 години

Щом е жив и здрав,какво по-добро от това.Всичко е добре,щом завършва добре.Т ърсили го.Ей,чудо голямо.

92

gogo

преди 7 години

До БожидарКаква сметка!?Той да е поръчал нещо?*** дето го търсят да плащат!

91

Discovery

преди 7 години

Сърдете се на тея дето са го пуснали за издирване бе... кво му се сърдите на него...

90

Анонимен

преди 7 години

Как така вдигат на крак цялата държава, като изобщо не е подаван сигнал за бедствие?

89

горо

преди 7 години

Браво жив е. Избягал за малко от аверите и те *** пуснали цялата аларма. Ясна работата.

88

svetlio

преди 7 години

гледа да се чете ГЛАД!

87

Емил

преди 7 години

Биар Глирс 99 ниво. Ефала!

86

Божидар

преди 7 години

За какво въобще се вдига под тревога държавата ??! Някой насила ли го качи в планината ?! Утре друг ще реши да преплува Черно море , флота ли трябва да мобилизират ? Като му връчат сметката ще се оправи

85

WC

преди 7 години

До Свободния ТодорTAKA LI RAZBIRASH TI SVOBODATA DA IZCHEZNESH I HVANESH SOKAKA A AZ I SANARODNICITE DA TI PLASHTAME ZABAVATA SAS DANACITE SI ZA HELIKOPTERI I SPASITELNI EKIPI>>>

84

Анонимен

преди 7 години

Тоя директно в Карлуково да го навират! Изтрещял е тотално!

83

Анонимен

преди 7 години

Тоя тъ.панар да зададе идио.тския си въпрос на роднините си, а не на спасителите. Ако Роднините му не бяха подали сигнал, никой нямаше да научи за тоя и никой нямаше да тръгне да го търси. Оли.гофрен...пълен!

82

Анонимен

преди 7 години

Значи престъпник ако избяга и се скрие в планината няма да го намерят никога.

81

Анонимен

преди 7 години

Е то голямо чудене как изкарал 5 нощи горе в Балкана...с газов котлон, храна и палатка и дебели дрехи. Само на изнежените душици пред компютрите това им се струва едва ли не Рамбовщина. Смеш.ници!

80

Анонимен

преди 7 години

Хижарите,направо го набийте и го изгонете гладен,на такъв не му трябва толкова голямо внимание.

79

Анонимен

преди 7 години

Ако беше умрял от студ,както предишния случай,тогава щеше да ви е виновна държавата.Защото в предишния случай се уляхте да плюете всеки,който е бил в акцията по търсенето.били подминали,не търсели както трябва и където трябва.Тодор бил свободен човек,ами жена му и приятелите му знаят какъв е,защо реваха и се молеха да го издирват?Ами дъщеря му,това малко дете какво е преживяло,като вижда че всички се притесняват?Да е казал пред близките си какви ще ги върши,и кога ще се върне.Тъпан!

78

Анонимен

преди 7 години

до 85 За един нормален човек може и 6 месеца да му се сторят тия 6 дни, но за тоя Хахо едва ли. Човекът опреде;лено е мръднал. И защо го казвам? Най-малкото нямаше да зададе ***.отския си въпрос що го търсили, а щеше да се направи на ударен и да благодари на всички в акцията.