137

гошо печения

преди 7 години

Акой щеше да плаща ако го бяха намерили в палатката полужив и после 2 седмици в болница. Или тогава щеше да е по добре.

136

Анонимен

преди 7 години

До МарияХоби, спорт и ограничени *** без хоби и спорт. Които били толкова глупави, че се скъсали да издирват този неограничен умник с хоби и спорт.

135

Мария

преди 7 години

До Анонимен 155Господине или Госпожо явно щом Вие не разбирате хоби , спорт значи е глупаво и няма защо да се прави... Не смятате ли, че това е много ограничен начин на мислене?

134

Анонимен

преди 7 години

Да му се изредят всички участвали в акцията на побъркания баирбудала. Изобщо що за ненормалници се катерят по чуките, особено зимно време?! Като си търсят белята, зарезвайте ги и не трошете усилия и средства да ги търсите!!!

133

от далеч

преди 7 години

В тая каша от глупотевшина не е лесно да вземеш страна. Човека му се седяло сам, има екипировка, има опит, кой може да забрани да ходиш в гората самичък!? И оня, ГЛАВНИЯ, лично вдигна бг Армия да търси из храстите... Мани-мани, смях и резил!Изгубения пък имал 2 бут. коняк и кило ядки, пил и спал, и пак пил в палатката, изял ядките, огладнял и се появил.

132

Мосю Густав

преди 7 години

Човекът е жив и здрав - това е НАЙ-важното! Парите - нека ги удържат от данъците ни, поне да знаем къде отиват.

131

Активист на БКП

преди 7 години

До азСтига,бе !

130

Тъп, та тъп

преди 7 години

До БългаркаТози безхаберник е живото отражение на българската действителност. Както управляващите ни ги интересува нищо друго освен собственото им "елитно" живуркане, така и на този съвършен егоист не му пука за околните. Да го питам, ако приятелката му я няма 4 дни и няма връзка с нея, ще си трае ли? Защо го търсели? Такава наглост! Ами защото, имаш приятели, които не заслужаваш, и са се притеснили за тебе.

129

Анонимен

преди 7 години

Кой ще праща ? Знае се кой . На Данъчната Софра ще се появи още един, меко казано , натрапник . Но поне е жив , а не м..........

128

Анонимен

преди 7 години

Шумкарите са отишли в гората , защото им е омръзнало да ядат всеки ден картофи . Твърде малко знаете за шумкарите . Научете повече . Да не би да си мислите , че това е било концерт пожелание . Разликата е в това , че сега победилите демократи се крият Вдън гори Тилилейски .

127

Киро Кюмюря

преди 7 години

Шушляк от Руси...

126

анонимен

преди 7 години

Не го е направил умишлено. Може би просто е искал да избяга от някого и да остане сам Как е могъл да знае, че ще настъпи такава тупурдия?

125

на всяко гърне .....

преди 7 години

На всяко гърне мерудия Това е другарката Мая Манолова.Какво общо има тя с този случай, че я споменавате?Израз на особено внимание и загриженост ли е?Едва ли!Просто използва всеки възможен случай да се появява на екрана пред прожекторите.Демагогия!Евтин популизъм!

124

аз

преди 7 години

До Активист на БКП-------------------------------Защото не е бил терорист баща ми! А шумкарите се криели в горите,обирали мандри и овчари,за да се наплюскат! И убили десетина невъоръжени и ранени германци! А като чуели за редовна българска и германска армия се криели под земята-в землянки!

123

русофил

преди 7 години

В Тексас на този щяха да му сложат пранги на краката и щеше да прави 6 месеца оборка на магистралата с оранжеви дрехи. Заедно с още 30 като него. Поздрави от Съветските Американски Щати (САЩ)

122

liz

преди 7 години

Е гати човек не може да избяга от родата ако поиска, голяма паника 😮

121

Анонимен

преди 7 години

Годината си отива с изпипани до съвършенство новини . Отец Иван иска дърва и въглища . То и аз искам , ама нанай . Търсят те , защото не ти вярват . Не задавай глупави въпроси .

120

Активист на БКП

преди 7 години

До доктор хонорисБаща ти що не е станал шумкар та и ти да имаш ? Или по-лесно ти беше да лежиш на жълтите павета и 27 години демокрация и кеф!

119

Анонимен

преди 7 години

Важното е че е жив и здрав ........да не го съдим толкова сурово ......има и такива хора.Айде весели празници на всички

118

доктор хонорис

преди 7 години

Като шумкарите едно време ,станали известни по късно когато взимаха апартаментите като(борци срещу фашизма). Те се криели в балкана но никой не ги търсил.))))