64

Невена

преди 7 години

Жена съм,но мисля че трябва да обърнете внимание на пост 56-аз го споделям напълно.

63

Питам

преди 7 години

А открил ли е Издислав ?!

62

Анонимен

преди 7 години

Значи ако аз искам да се уединя в планината и отида на палатка и нямам обхват и някой близък вземе та се изплаши и ме обяви за издирване . След да речем 5 дни търсене ще ми сервират някоя солена сметка, все едно съм ги карал да ме търсят!?! А те даже не са го намерили .... той ги е намерил :))) Всъщност сигурни ли сте, че той е изгубеният а не търсещи те го ?!?! Тогава да направят закон който да задължава планинарите да се застраховат, но ако такъв няма, как така ще искат да плаща?

61

Кор

преди 7 години

Ходил е да ибе 5 дни

60

Анонимен

преди 7 години

"А га яди кифтета ни рева, а ?"Аман от хора дето смятат, че всичко иде без пари и чуждия труд не струва нищо !И аз искам да е така, но няма как.

59

Иван Атанасов

преди 7 години

Браво! Човекът е Машина!!! 4-5 дни сам в планината на -15. Респект....Това за Тодор. Относно всички лигльовци с коментарите за сметките,да заповядат в планината на голямата драяновица, а после седейки на затоплените си дупета вкъщи да коментират!

58

Анонимен

преди 7 години

Вижте кой е този палячоhttps://youtu.be/KwyKBAiVePw

57

do 59

преди 7 години

Нищо на никого не дължи!

56

Загрижен

преди 7 години

Като гледам какви ги пишете ... направо предлагам да го глобят 100000 лева а може и 100 к евро и да го заключат поне за 20 години в затвора!!!!

55

ivailo1403

преди 7 години

Сега казаха по Нова, че човека си е бил на палатка няколко дни :))))), но ще трябва да отговаря пред съответните държавни органи за безотговорното си поведение.

54

Анонимен

преди 7 години

Нещо неразбрала?! На кого да плаща и за чий да му го плаща?! Ако човекът реално я беше закъсал пиши го умрел пу-пу. "Спасителите" пет дни обикалят на една полянка, сочат върха и викат колко е лошо там горе. У-у-у вуци вият...Пък за лудия дет хванал гората, ми всеки си решава, какво реват всички не разбрах...

53

Анонимен

преди 7 години

Според Блиц той въобще не е знаел, че то издирват. На мястото, къде е бил е нямало обхват и чак когато чул хеликоптера, се помислил, че вероятно него търсят и слязал към хижата.

52

iuret

преди 7 години

До Щурмовакаkoi kaza 4e e bil v planinata?

51

Анонимен

преди 7 години

Петдесет тояги на голо и две години обществено полезен труд. Да е жив и здрав , че е изкарал късмет, но нека добре да си помисли какво дължи на всички , които изправи на нокти.

50

Анонимен

преди 7 години

Една положителна новина, най-сетне.

49

grkl

преди 7 години

4oveko bil edna sedmica pri gaje

48

До 49

преди 7 години

Всички се радваме, че този човек е жив и здрав.Но не е ли редно той да беше преценил какви ще са последствията от това, което е предприел?Постави се на мястото на близките му! Не е помислил, че всяко такова притеснение може за поболее човек и да му скъси живота.Освен това, нужно ли е да търчат спасители, да се харчат пари, които съвсем не са ни излишни, а приятелите му да предприемат издирване, което може да коства живота на някои от тях, само защото някой е решил да се прави на интересен?

47

Този е за бой

преди 7 години

Поредните хвърлени на вятъра пари в България. А има болни деца и възрастни, които наистина се нуждаят от помощ.

46

474

преди 7 години

Как така, хем са го намерили, хем сам се е появил!!! То е или едното, или другото!

45

Анонимен

преди 7 години

Този, ако е безработен, да го взимат веднага за планински спасител. Железен е! Хем това ще му помогне да преодолее малко егоизма си, защото наистина излиза, че той мисли само за собствения си кеф, а не за тревогите на другите. И все пак новината е радостна!