84

Анонимен

преди 7 години

Направи си реклама без пари, а балъците ДГД.

83

ico

преди 7 години

До готин матрЯлвсъщност, спасителите са доброволци, не е прфесия, дават им някой лев за екипировка, безплатно карат ски...На пистата ако паднеш могатда помогнат, но в планината са слаба ракия. Изобщо не са във форма.

82

Анонимен

преди 7 години

За подаден фалшив сигнал до 112 се плаща и е подсъдно !Който е подал фалшивия сигнал - трябва да бъде съден !Иначе много ясно че пича може си ходи където и когато иска, но който е злоупотребил със 112 - ГЛОБА !

81

Анонимен

преди 7 години

може да си има застраховка човека

80

Анонимен

преди 7 години

Що болни деца има, които се нуждаят от пари за лечение, но неее, държавата троши луди пари за да издирва някакъв хахав, на който му бил малко адреналина! И после да помогнем на този, да помогнем на онзи, дарете с СМС... да ги бяхте дали тези пари на някое болно детенце или на хората в Хитрино, а тоя като му е малко адреналина да прави каквото ще.

79

Анонимен

преди 7 години

Големи плащачи сте , мааму стараDDОтивам в гората НЕ МЕ ТЪРСЕТЕ! АКО ЩЕ И ЕДНА ГОДИНА ДА МЕ НЯМАЯсно ли се изразих

78

Анонимен

преди 7 години

sega nie dlujni li sme da plasthame za bolnite fantaziji na todor v planinata?

77

Анонимен

преди 7 години

Имам един приятел който често хваща горатя, понякога за ден-два, друг път за повече, без да планира колко точно ще отсъства. Обикновено в такива периоди няма обхват. Въпросът е с какво е виновен та трябва да плаща ако някой реши, че е загазил и го обяви за изчезнал? Ако някой не асимилира как може човек да иска да е сам в гората и да намира това за опасно поведение е просто един градски човек, който не разбира усещането за свобода което получват някои хора от това да останат сами сред природата.

76

Анонимен

преди 7 години

Малоу-мник, толкова не може да промъца и да каже на близките си, че ще стои няколко дена в планината, а не да се харчат излишни пари и нерви на хората!

75

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСега да върне всички пари за спасителите.Ако не, да си ги заработи.--------По-скоро спасителите да обяснят защо не са успели да го намерят? За какви пари става въпрос? А ако, недай си боже го бяха открили мъртъв ,щяхте да ревнете спасителите са се забавили защо им се плаща?

74

Анонимен

преди 7 години

"Откриха изчезналия Тодор! Жив е, здрав е"Истинското заглавие трябва да е: "Тодор откри спасителите си в хижа В. Левски." Те бяха живи и здрави. Надявам се и трезви.

73

Ангел

преди 7 години

Поздрави с текста на "Контрол"Ще отида в планинатаВ пещера ще се затворяЩе си пусна дълги ноктиЩе забравя да говоря!Коренчета ще събирамПо поляно горскиЗад дънери ще се укривамОт очите хорскиХахахахххххх.Тоя е бил в пубертета когато те бяха хит сред младежта:-)))Влиянието явно е било за цял живот:-)

72

Анонимен

преди 7 години

Сега да върне всички пари за спасителите.Ако не, да си ги заработи.

71

Анонимен

преди 7 години

То сигурно майка му е подала сигнала.В България до 70 години си все "на мама момченцето" и тя гледа винаги да те обгрижва.Да плаща сметките майка му (ако тя е викала 112) и нека се научи че сина й не е малко момче !!!

70

Тошв

преди 7 години

Браво на Тоше, че е жив и здрав и добре че яхна вълната на мнимата медийна кампания на министъра в оставка, че да му се обърне повече внимание. В нормалните държави, това е ежедневие, държавата да се грижи за гражданите. Тук е по-скоро само преди избори.

69

готин матрЯл

преди 7 години

1. пича може да си ходи където, когато и с когото поиска. не е наложително да носи сателитен телефон.2. коректно е да каже на близките си или все на някой - хора хващам гората. ще се върна след 5 дни. на 6 викайте помощ.3. мръзналите хора са си избрали професията "планински спасител" и това са рисковете на професията. разноски всички плащаме под формата на данъци, за да съществува държ. апарат, вкл. спасителната служба4. евала и на него, че е оцелял и на хората, които са си избрали професията

68

жорето

преди 7 години

До НевенаАз пък споделям написаното в пост 70!

67

Анонимен

преди 7 години

Вие зорлем си искате следенето. След ей такива случки, " в името на нашата сигурност" става полицейщина.Внимавайте какво си пожелавате, защото обикновено се сбъдва възможно най-противният му вариант.

66

Анонимен

преди 7 години

Точно така, след като не са го намерили, значи не са си свършили работата, за какво да плаща?

65

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 7 години

АЛО, ЖУРНАЛИСТКАТА....НЕ СА ГО ОТКРИЛИ, А ТОЙ САМ СЕ Е ПРИБРАЛ В ХИЖАТА...