104

Анонимен

преди 7 години

Не е "фалшив сигнал". Имаше основание след другия човек, който загина така. Хората са се притеснили. Той, от друга страна, може да ходи където си иска. Виновни в случая няма, за какво се пените?

103

Йо Йо

преди 7 години

Значи ако е казал на техните,че заминава и въобще да не го занимават с нищо - Ок, но при положение че няма ни вест ни кост от него и не си е направил труда да иде поне до някоя хижа да си зареди телефона,това не е феърплей..Пълен шматарок

102

8

преди 7 години

ТОЯ АДИОТ ЯВНО НЕ ЗНАЕ ПРИКАЗКАТА ЗА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ.АЗ ПИТАМ :КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ЦЯЛАТА АКЦИЯ ПО ИЗДИРВАНЕТО?!АКО НЕ ГО НАКАРАТ ДА ПЛАТИ ВСИЧКО ДО СТОТИНКА,Е ЯСНО ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА.ДА МИ ПРОСТИ ГОСПОД,НО ОТ СЪРЦЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА СЕ ЗАГУБИ НАИСТИНА

101

Екстремен планинар

преди 7 години

И на мен ми се е случвало за няколко дни да ходя да *** чуждо и да обяснявам че съм на планина или за риба, ама досега не съм се излагал като Тодор - има бая да се прави на разсеян сега.

100

Анонимен

преди 7 години

А на мен ума не ми го побира, как може да има толкова зомбиран народ.На всички са ви имплантирали идеята за паника и тероризъм. Страх ви е от собствената ви сянка."Съдбата обича смелите." За останалите-Фермата ,Биг Брадър или Издислав и подобни.

99

Анонимен

преди 7 години

"Не сме народ, а ***".Ума ми не го поема как може да има хора които защитават хора които подлагат на телефонен тероризъм 112 !Да подлагаш живота на толкова спасители на опасност във това време.Да подлагаш живота на хората в хеликоптера (там винаги е опасно ако има вятър)ТРЯБВА ДА ИМА ОСЪДЕН за телефонен тероризъм !

98

Анонимен

преди 7 години

До ПацоКажи им,Пацоq те са "Велика нация" по Контрол))

97

дъ

преди 7 години

Предал се е, като е чул Кугъра вдигнал ръце още в палатката и така вървял до хижата. Щото... аман от терористи.

96

Гого

преди 7 години

Разноските са една туба бензин за хеликоптера, спасителите са на заплата ,другите от дружинката да го броят фитнес сред природата .

95

Анонимен

преди 7 години

Това е абсолютна безотговорност. Заради такива *** вече никой няма да взима сериозно подобни неща. Да беше казал поне на някого, че планира да е няколко дена в планината, а не даже и армията да вдигнат за тоя ***. Хората се изтрепаха в ужасно време да го търсят, вместо да си седят на топло. А и дърт пръч на 40 години, не някой аляв сополанко.

94

Анонимен

преди 7 години

Kakva e taja tapa maska na toja

93

Край

преди 7 години

А сега 28 души по 4 дни по 150 лв. надник с осигуровките - да му се представи сметката. Кола, вила, къща - какво има на търг. Като ще е екстремен докрай да е.

92

Гого

преди 7 години

Стига с тия разноски, не ги е карал да го търсят и не е искал помощ. Важното че човекът е жив .

91

Анонимен

преди 7 години

Егати държавата, егати хората...кво го защитавате ?Мой възрастен роднина, лятото се забави с плащането на тока и ЕОН веднага го дадоха на съд и набързо го осъдиха.Трябва да плати сумата + 900лв (повтарям: 900лв) за странични разходи, от тях към 400 са за съда.Туй редно ли е? Да карат 90 годишен да плаща 900лв!!! отгоре за тоя дет духа ???

90

Анонимен

преди 7 години

Е как бе нали ьично Цар Тиквун нареди армията и полицията да го търсят. Пи Арът преди всичко.

89

Анонимен

преди 7 години

Медиите са виновни .Те раздухаха работата. А вие не можете да се зарадвате, че всичко е приключило благополучно.НЕ, требва да има драма: парите, болни деца и международното положение.Просто един човек е отишъл да разпуска в планината, без нет, без телефон.Да има такова животно)))Дали го приемате или не, си е ваш проблем. Ето един ЕКСПЕРИМЕНТ, как не умеете да се зарадвате. Браво на Тодор, възхищавам му се и ме завиждам благородно.Лека вечер!

88

Петко

преди 7 години

Cиктиp ще викам на който си искам, като не ти харесва, прав ти път!

87

НАП

преди 7 години

Ще плати ли разноските по издирването ?

86

Кривондел

преди 7 години

Изключително ценен урок без какво не бива да ходите зимата на планина: Резервни шапка и ръкавици, резервни чорапи, спален чувал (колкото по-зимен, толкова по-добре), палатка, примус, съд (за топене на сняг), храна, два източника на светлина, батерии.Горното може и да тежи 5 килограма - но тези пет килограма може да доведат до два метра разлика, ако ме разбирате.

85

Петко

преди 7 години

Ай cиктиp бе мизepници! Пари били харчени, а хората от ПСС за какво взимат заплата? Да седят пред телевизора ли? А за какво се плащат данъци? За да хрантутим държавни зaднuцu ли?