209

Един от Северозапада

преди 7 години

До locust До колкото знам, Исето,както и казват наФищдосовав Монтана, си върти нотариалната кантора,ресторанта в центъранаграда, баща и си държи хижата на Петрохан,кучетата си лаят,и кервана си върви... АА вие какво очаквахте?

208

Вангелия!

преди 7 години

Игиота БОРИСОВ прави граници но оставя дупки по стената да могат да минават мигранти! И ЛЪЖЕ ЕВРОПА!! Парите отиват към ГРОБ!!! Всички пари от ГРАНИЦИТЕ вкл мигранти дрога,нелегални цигари и алкохол отиват при ГРОБА!!!

207

читател

преди 7 години

26 години реваншизъм не са ли много !

206

АЗ

преди 7 години

Това поведение на мутрата не е нито държавническо, нито пък е достойно за един мин.председател, макар и в оставка. С това изказване ритнитопковеца всъщност ви казва следното; Като не щете да слушате какво АЗ кажа, защото МЕНЕ Брюксел, НАТО,САЩ и лично султан Ердоган ме ценят,то аз мога чрез ордите от нашественици да ви закопая. Това ви казва любимия ви бат Бойко!

205

само ГЕРБ

преди 7 години

жив да си ни бойчеееее на изборите бойчееее пак първи да бъдеш бойчеее *** идат бойчеееее с черните арапи бойчееее девети септември бойчееее мандрите ще грабят бойчееее нинова бойчееее и пцихопата радев бойчеееее руснаци ще ни правят бойчееее само ти си ни бойчееееее надеждата бойчееее изядоха ни бойчееееее национализация бойчеееее червените байряци бойчеееее спаси ни бойчеееее

204

Анонимен

преди 7 години

България да има голям външен проблем-бежанците.И досега да няма изработено адекватно решение на този проблем зад което да стоят всички политически партии.Това показва че няма да ни бъде?

203

locust

преди 7 години

А, бе какво стана с Искра Федосова ?

202

Анонимен

преди 7 години

До Лора 252Ами да, по-лесно е да натресеш бежанците, да прибереш 106 милиона, да си духнеш под опашката и да гледаш отстрани сеир!!!! НАЛИ!!!!

201

пп

преди 7 години

Сикаджията пак се е оср***л. Опука и окраде държавата, сега щял да гледа как другите ще се оправят.

200

Лора

преди 7 години

Така, така. И аз искам да видя другартката Нинова каква песен ще пее за бежанците, като седне на кормилото на държавата. Много е лесно да критикуваш от страни.

199

q

преди 7 години

До popaМного вярно разсъждение. Специално за бежанците обаче оправянето е свързано с неприемане на нови такива. И пак ще попитам - как можахме да се справим преди много години с бежанците през време на косовската криза, а сега се оплитаме като пилета у калчища? Огради строим, ксенофобии развихряме, Перата, Динко и Пинко зовем, пари пилеем от ЕС и не само и проблемът не само че не се решава, но се задълбочава.

198

Анонимен

преди 7 години

То ти не бери грижа на БСП. Те ще се оправят с бежанците. Пръв на оправянето ще даде старт мазния , ако вече не е започнал. Той нали гласува в ЕП за продължаване приемането на мигранти.

197

popa

преди 7 години

че то ако някой се справи след ГЕРБ ще е баси факира то след: дълг в милярди, бежанци с хиляди, обикн.българи - докарани до просешка тояга с по 700-800лв/месец. няма Белене, направи потока от южен -> ТУРСКИ , ТИКВО ти опрапасти БГ за мн.години напред !

196

янко

преди 7 години

Тиквуне малоумщината ти е сравнима с Еверест и то в пъти

195

319

преди 7 години

Тоя не може да се *зпикае без да му разрешат от Содом-Брюксел!!! Лесно е да си затваряш очите пред нелегалния наплив в станата ни и да печелиш от тафика на нашественици и други субстанции! После щял да гледа какво правят ...! По-голям лъв със заешко сърце не е имало в историята на клетата ни Родина! Ще остане в историята с другите АЛ, ФД, СС, ИК, СС, като *езочлив и страхлив *родажник, затривал държавата и българите в името на собственото благо и на повелителите! Дано Бог те съди справедливо!

194

Анонимен

преди 7 години

Ти няма ли най-накрая да се скриеш,бе!.Като си толкова куражлия,що не си изкара мандата?Щото си се на.рал до уши.

193

Анонимен

преди 7 години

Ето КОЙ разделя НАЦИЯТА . А после Президента да е прозападен обединител. Българската Нация може да обедини само произточен Презикент , защото ако прозопадния мажеше , то това щеше да стане 100 пъти досега .

192

71211

преди 7 години

Това не е наддаване на сватари - ЕС отпска помощ по строго определени критерии правила - не е по партийни квоти. Как този човек досегане разрал елементарни положения от европейския ред?!? Той бил докарал тези пари! ЕС се чуди как да задържи мигрантските вълни в страни като България, той бил договорил1 А откога взе да договаря и да иска помощ - откакто усети, че вече няма американско чадърче над тиквата му. Преди това се надпреварваха да ни заблуждават, границата била сигурна. Голям родолююбец!

191

Мм Даа

преди 7 години

Борисов празна кратуно ,след твоето управление и Господ трудно би се справил с каквото и да е било в тази държава.

190

Градския

преди 7 години

Изключително злобен ***!Тоя не Държавата да управлява , а да вие в Банкя като уличен пес!