9

Lina

преди 6 години

Спорт!Подходяща козметика(може да не е най-скъпата, но поне да е съобразена с нуждите на кожата и най- малко от медицинската козметика). Процедури (според препоръчаното от добър дерматолог, няма смисъл от ботокс на 20. )Усмивка.Добър подбор на дрехи .

8

лошо

преди 7 години

Голяма част от бг-жените, като преминат 25 години тръгват по пътя на българския мъж, нямат време за нищо, нито за спорт, нито за да сготвят, дай им да киснат по кафенета или пред офиса/магазина с цигарка и кафе. Нощните приключения се прикриват с килограми нискокачествен грим и така.....

7

Перко

преди 7 години

" ...Косатките цял живот плуват, хранят се с риба и пият вода, но въпреки това са дебели. Зайците скачат и се движат, без да спират, но не живеят повече от 15 години. Костенурките не тичат и не правят нищо, но живеят 450 години ..."

6

Баси Държавата

преди 7 години

Какви кремове,каква козметика!Факторите са добър ген ,спортна кариера и достатъчно висок стандарт за допълнителни процедури,така че една жена на 50г. да Ви се иска да я о....пънете.С млад мъж до нея и редовни изпъления,няма да й дадете годините.Казвам го защото аз правя точно това-о.......пъвам жена с перфекто тяло и визия и то на 50г. и си има ефект.

5

Анонимен

преди 7 години

Вечно са влюбени затова изглеждат, така.

4

Анонимен

преди 7 години

Играе скъпата и качествена козметика. Специалните храни и редовните тренировки насочени под ръководството на професионални диетолизи и треньори.

3

Агджата

преди 7 години

Някои жени просто не остаряват. Родили по 2 деца, ако не знаеш, ще кажеш че е на 19 години. Има и обратните случаи.

2

Анонимен

преди 7 години

....Намерете подходящия крем за вашата кожа и превърнете употребата му в религия!.......Точно така, подходящ, общодостъпен, ефективен и доказан крем за редовно мазане, но не само околоочния, и други контури трябва да се мажат редовно.

1

Анонимен

преди 7 години

Ако ще да сте розова коса, ако гена вие да сте младолики, такива ще сте си.