38

номер2

преди 7 години

Сериозно! Ако всеки ден има обесени от тия с паяците нещата ще се оправят! Те обикновено са двама човека и един милиционер. Днес трима обесени, утре трима...

37

Анонимен

преди 7 години

Преди повече от 10 години от една улица бяха вдигнали само моята кола, а тя беше стар руски москвич. Да, бях в нарушение и си платих без да оспорвам, но беше несправедливо, защото паяжината хвана само мен.

36

one

преди 7 години

Значи всеки търси само ад се оправдава.когато си паркирал неправомерно есетствено че ти вдигат колата и там трябва да се начислява някаква такса за престой на наказателен паркинг.плащаш си глобата пък после си търси правата.не може да искаме да има правила и санкции, пък като нас ни санкционират и айде вратички ако може да намерим.

35

Джедай Мастър

преди 7 години

До Анонимен 39Абсолютно си прав! Къде пише, че може да ти задържат колата и междувременно да ти начисляват нови такси за паркинг. Нали колата си е негова? Може да са я вдигнали правомерно, но в момента, това което правят се нарича изнудване и Иван Ламбов трябва да полежи малко в кауша, за да не се прави на интересен.

34

saki

преди 7 години

Значи във Варна в Максуда ,ромите могат да строят незаконни къщи ,върху чужд терен, с незаконни ток и вода и общинарите да се правят на глухонеми,а българина пенсионер на достолепната възраст 80г. ,не може да си спре пред къщи и отделно не може да му се направи някакъв компромис ,ами дайте да го обидим и да го натъжим в залеза на живота му. Някои от тия наглярчета от общината и фирмичката за репатриране могат да му бъдат правнуци. Срамно е .

33

Анонимен

преди 7 години

Тия от паркинги и гаражи да не са заложна къща?! Човека след като се е явил, трябва да му върнат колата и да му се търси само дължимото към момента. Все едно ако не си платя тока, енергото да ми прибере печката и пералнята. Ако не си платя водата излиза, че В и К ще ми вземат душа и тоалетната чиния на наказателен склад!

32

Анонимен

преди 7 години

До недоволен 33Да, паркинги и гаражи са абсолютни ***, в това спор няма.Само,че когато си купуваш кола трябва да помислиш дали имаш къде да я държиш.Ако някой ти е продал кола с гарантирано паркомясто пред вас, значи си щастливец.

31

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMМисля, че таксата е 2лв на час за престой на наказателен паркинг.за 1 ден 48лв, той като не е плащал 6 месеца - ето ти ги 9 бона

30

BURZUM

преди 7 години

Интересното е как от триисет стават 9 000 ....това е важното другото е ала бала като България...

29

аз

преди 7 години

Вдигнали са му колата,защото е някоя стара като него жигула! Я да беше дебел джип да видим дали има стиска да го вдигнат!

28

Анонимен

преди 7 години

Аз не разбрах нещо.Той живее там, знае, че е забранено паркирането и има знак, но понеже не го виждал, не трябвало да го спазва.Ако съм разбрал правилно - значи тоя изби ***.

27

недоволен

преди 7 години

тези "паркинги и гаражи" са изнудвачи.Колата не е кутийка кибрит,та даси я сложиш в джоба.Плашаме данъци,а няма условия за паркиране.улиците са домът на колите.те се движат и спират на улица!на всяка улица трябва да се разреши спирането (не паркирането) стига колата да не пречи на трафика.

26

РККА

преди 7 години

това със паяците има смисъл ,ама ако парите влизат в хазната а не в джоба на бивша мутра кожодер,а и се вдигат автомобили не които пречат а които са удобни да се пълни бройката

25

Анонимен

преди 7 години

bravo

24

Анонимен

преди 7 години

На мен така са ми вдигали колата макар че няма знак, но евала за упоритостта на човека, жалко че едва ли ще успее и ще има да дава 10 хилки.

23

Анонимен

преди 7 години

Андрешко е племенник на бай ***,знака бил прикрит,ама там ли живееш бе човек?Да е някъде другаде, бива!В Америка,ако не платиш,жална ти майка!

22

Цвинокио

преди 7 години

Плащай ,дърто ! Пари за изборите ни трябват !

21

ввввввввввв

преди 7 години

аз си мислех че само в Европа е така ... ама и бг си е в европата .... като видях сметката от общински паркинг в испания ... помислих че хората са ми ремонтирали колата докато чакат да си я взема ... още е там ... аз за да се избия още къртя знаци и огради и продавам желязо

20

Анонимен

преди 7 години

"Вдигането с паяк" е смешна история. Някой път и мен ще ме вдигнат и ще се пробваме в съда.По конституция моята собственост е неприкосновенна, освен ако няма влязло в сила решение на съда. И те без решение на съда(за конкретния случай) ще отнемат моя собственост? Точка втора - непоискана услуга: аз въобще не съм искал колата ми да стои на нечии паркинг, че и да му плащам за това... да ен продължавам - заяждания има много. Дали ще издържат в съда - много зависи от съдията...

19

Пипи

преди 7 години

Минава по всички съдебни инстанции в така наречената държава Б-я и после в Страсбург. Но трябва железни свидетели за знака. Ще вземе поне някое евро да си купи друга кола.