8

Анонимен

преди 7 години

Тия от ДАБ лъжат като дърти шведи. Харманли и хората там са превърнати в опитни мишлета.

7

Анонимен

преди 7 години

Значи, извинявам се много, ама какъв точно им е капацитетът на лекарите в Димитровград да разпознават редки екзотични болести? И защо толкова отговорна задаче се оставя в ръцете на провинциални лекари и лаборанти. Не искам да обиждам никого, но когато става въпрос за хора идващи от Африка, хора, които могат да носят ебола, малария, разни тропически идиотщини, изследванията трябва да се правят от специалисти от София, най-добрите които имаме и всички болни да се поемат централно.

6

Да поживее там

преди 7 години

Докторе, най-добрто убеждение е да отидеш в бежянския лагер и до поживеш месец-два. Тогава ще ти повярвам. А така, и баба знае да приказва дистанционно.

5

Анонимен

преди 7 години

Този чичо една дума да каже не на място и му изстина мястото!

4

Бежанец

преди 7 години

Ние сме чисти карабини и искаме секс робини по възможност между 8 и 12 години ! Длъжни сте ни, ние сме вашата Европейска ценност ли там как ни наричате !

3

Анонимен

преди 7 години

Здрави, прави, млади хора ни идват на крака, ние се правим на специални и на бели, и ги гоним.Вместо да ги заселим по обезлюдените села и градове, да им дадем по една хубава българка, да съживим поне малко мртвият ни народ и пркажените ни гени.

2

Анонимен

преди 7 години

.Не им вярвам на тия.Когато гръмна Чернобил е такива като тоя се разбиваха да обясняват как няма нищо а в същото време отговорните другари пиеха минерална вода от Австралия и храна пак отнякъде там.Как във всички останали държави доктороте са се хванали за главите при вида на болести изчезнали в Европа преди 300 годино само в бежанският в Харманли нямат.Лъже брадата то е ясно.Дали е партийно поръчение или заради арабски долари.Тва е въпросът.А не дали спинозните,крастави и чумясали араби са болн

1

da ama ne

преди 7 години

Защо ли не му вярвам, въпреки уверенията? То и крастави нямаше, а се оказа че има.