11

Анонимен

преди 7 години

Дпс и дост СЪЩО НЕ ИСКАТ:-)

10

Анонимен

преди 7 години

Патриотите имат 15% тъпчоо а АБВ нямат 4% Кой не иска избори?!АБВ г з

9

Годзилчо

преди 7 години

То 26 години нищо не се случва вие за 26 дена се шашкате.Разбира се че нищо няма да се случи в управлението пък и да се случи никой няма да забележи защото ще е несъществено.

8

АМИ СЕГА...??

преди 7 години

ПАТРИОТИТЕ И АБВ....НЕ ИСКАТ ИЗБОРИ.....!

7

Митев

преди 7 години

По-вероятният сюжет е оставка, ново правителство на ГЕРБ с министър председател Ц.Ц или Дончев, подкрепено отново от РБ, Пф, АБВ, ДОСТ и т.н. И комунистите отново с пръст в уста!?

6

Анонимен

преди 7 години

Егати територията, егати чудото!

5

апо

преди 7 години

Какво искат да ни кажат( поръчителите и автора) на тази статия???Нещата са описани достатъчно ясно , новата ни история помни подобни събития т.е. има опит...и т.н.Лично аз прочетох следното:1.Конституцията е недодялана.2.Законите у нас не се четат и прилагат такива , каквито са написани и отнасяйки се за всички , а винаги превратно разтълкувани и нагласени според дадвена ситуация или субект , обслужвайки нечии интереси.3.Наближава нов "10 януари"-екстремно тежки времена.

4

Дърт комуняга

преди 7 години

Несторова, ще ти изсъхне влажното, ако продължаваш да пишеш поръчкови глупости! Провери първо и то гава дращи черти и резки. Къде пък е казано, че като тия нещастници подадат оставка и веднага трябва да се формира служебно правителство! Че то си има цяла процедура по възлагане и приемане, отхвърляне и пак така, че даже 3 (три) пъти.... Пък тогава ако не може ще се мисли за становището на другите *** от КС... Няма страшно те са там за да обслужват кликата не народа! Венсеремос нещастници

3

АБЕ ТОЯ ТУРСКИ АГЕНТ

преди 7 години

защо още му давате физиономията

2

маке

преди 7 години

море кат земем една гиостерица кат пийнем пет кила винце ке ви кажем кой кум кой сват кой на булката брат

1

zeus

преди 7 години

БХ няма да даде оставка понеже е обикновен страхливец и лъжец, а и сега няма кой да му назначи удобно служебно правителство, което пак да напечата едни бюлетини ;)