48

do 50

преди 7 години

Кажи коя е тази бактерия и как се лекува?

47

ромътсчешмянатавода

преди 7 години

Преди години си купих една бутилка вода на една марка, която носи име на село, намиращо се в близост до много известен манастир, започващ с буквата Б. Най-общо казано, водата имаше вкус на блато или чешма с ръждясали тръби. Скоро ходих в един магазин от голяма верига и там продаваха минерална вода 1.5 литра за 30 стотинки. Представете си колко е минерална.

46

бактер

преди 7 години

БАКТЕРИЯ!!!Гледам хиляди българи кашлят и сутрин плюят гной, мислещи, че това са сополи.Гледам хиляди българи през месец са на антибиотици.Гледам българите масово си мислят, че са болни от поредния грип, простуда и т.н.Всъщност скенер за 200 лв. с оцветяване на корем/стомах ще докаже лесно истината.ЕТО Я ИСТИНА ЗА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ.КУПУВАТЕ СИ СКЪПИ АНТИОБИТИЦИ, НО ТЕ ВИ ЛЕКУВАТ САМО ВРЕМЕННО, ЗАЩОТО ТАЗИ БАКТЕРИЯ СЕ ЛЕКУВА С ЕДНИ ЕВТИНИ ХАПОВЕ.ГНОЙТА ЗАСЯГА ЛИМФИТЕ В СТОМАХ, ГЛАВА ИЛИ Н

45

Доктор Радева

преди 7 години

Водата е вредна! Може да ръжсясате от нея. Само домашарка вино и ракия

44

Аз

преди 7 години

Кел файда от подобни статии като не се споменават марки!

43

Анонимен

преди 7 години

както и месото ,киселото мляко и всичко останало

42

потребител

преди 7 години

Много е добре да се пие вода от чешмата.В повечето места тя е ДОСТАТЪЧНО добра, а ако не е: има филтри и други джаджи. Тая мода и глупост да се купува вода от магазина е излишна. Разбира се като си навън може да си купиш 0.5л шише, ама да мъкнеш 1,5 или 3л е тъпизъм.

41

Че

преди 7 години

Минерална вода от магазина? Не ... чешмяна----Винаги съм си го мислел това и си спомням, как като ученик всички пиехме вода от чешмата и никой не беше чувал за "трапезна вода", а "минералната вода" се считаше, че е лечебна, а и миришеше на "запърлтък" и се пиеше от болни хора..От де се навъди толкова много "минерална вода", че и "трапезна"?

40

менте производител

преди 7 години

До МирославДевин, Хисар...спирай да купуваш, пък ние ще напечатаме нови етикети от други марки, балък!

39

Мирослав

преди 7 години

Кажете поне фирмите за да не си купуваме! То на всеки е ясно, че ментета има и при храната, водата, алкохола нали? Важното обаче е да се знае кои са тези ментета за да не ги купуваме! Спрем ли да ги купуваме, те ще фалират и няма повече да ги има на пазара!

38

Анонимен

преди 7 години

До ист 36И хората са менте вече. :)

37

Президент Д-р Радева

преди 7 години

Водата съдържа микроби и пиенето й е строго забранено.

36

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво да кажа! По принцип се съмнявам във водата и се старая да не я употребявам.А трябва. Защото липсата на течности води до лош корем, бъбреци и т.н. Като пораснат дините догодина ще компенсирам, а през това време ще се движа по малко.Изворът и той ще замръзне след месец !!!

35

Вуйчо

преди 7 години

Аз си купих кана която пречиства водата, не са скъпи и ви спестяват мъкненето на туби, камо ли пък такива измами.

34

ист

преди 7 години

Дрън дрън. Водата била менте, но не пише коя марка е от чешмата.Цигарите менте, алкохола, млякото, колбасите ... а сега и водата менте. Най менте обаче е въздуха.

33

Анонимен

преди 7 години

Инспекторите са търсили алкохол, а те - вода наливат! Как да не ги глобят!

32

Анонимен

преди 7 години

Федерацията е положила титаничен труд. Проверила е гараж.

31

Анонимен

преди 7 години

Не става ясно само колко пъти ще се вдигне цената на "водата".

30

Анонимен

преди 7 години

айде стига с тези общи приказки бе, с какво точно ни помогна тази статия??? като има нарушители кажете ги поименно!децата си поим с тези води, не са за говедата в оборамизерници, и бутилиращи, и проверяващи, и журналисти

29

ами

преди 7 години

Ами кои са те марки кажете да ги знаем ,ко ми съобщавате само няква информация без полза