12

Илияна

преди 2 години

Купувайки бутилка с минерална вода, вие не купувате вода, вие плащате за пластмасови шишета, които са основният замърсител на всички водни басейни на планетата земя. Грубо казано: Купувайки пластмасово шише с вода, вие замърсявате водата - замислете се.

11

Анонимен

преди 7 години

КУБИК ЧЕШМЯНА ВОДА (1000 ЛИТРА) струва 2 лева. Продадена като минерална - 200 лв.

10

Бай Ганьо

преди 7 години

Кока-Кола бутилираше през 90-те от чешмата. След това се извини, но глоба не плати. Всяка вода е минерална.

9

Анонимен

преди 7 години

Има ли още наивници, които мислят, че минералната е по-добра от чешмянката ? Едно изследване в Берлин доказа обратното: в мин.вода има повече бактерии отколкото в тази от тръбите. Чешмянката минава през стотици тестове *** ден, а тази в бутилките само веднъж (ако въобще).

8

Бистра

преди 7 години

Само изворната и минерална вода на "Девин" са хубави ,трапезната им не става ,а водите на останалите производители са като трапезната на "Девин". Михалково бе една от най-добрите ,но нещо се объркало със сондажа и оттогава не излиза същата.

7

Скутър

преди 7 години

До 6Говоря за марката Пилос на някои не пише производител

6

6

преди 7 години

скутър чети на лидъла си пише Бор чвор

5

Скутър

преди 7 години

Масово в големите вериги магазини на продаваната от тях вода с марката на веригата не пише производител, а само произведено за...и името на веригата. Така е и с киселите млека в Кауфланд и Лидъл някои кашкавали и т.н. На други стоки пише само "Произведено в ЕС" но от кого и къде само господ знае. На други пък пише "Произведено за(името на фирмата)но не и къде. Тази практика крайно време е да спре.

4

Анонимен

преди 7 години

Всичко което е за ядене и пиене трябва да е обект на най-сериозни проверки!Но едва ли...

3

ледник

преди 7 години

Намерили с какво да се занимават мушмуроците, та водата си е вода като цяло, не може да нанесе кой знае каква вреда! Що не се захваната с етикетите на хилядите храни в магазинската мрежа със етикети дето и с лупа не можеш да ги четеш, или такива със грешна информация или неточен превод, че дори и такива без информация на Български!!!

2

ИСТИНАТА

преди 7 години

Тук са прави - Всички Бутилки за Вода , които се доставят в Офис , се пълнят в Дерета от Роми , и слагат етикети в Нелегални Печатници в ромската махала .Тук Ромите се усетиха - бизнеса с Вода е по-голям от този с Алкохол .

1

сминдух енд чесън

преди 7 години

И прокурора какво?Ще напечата нови етикети ли?