19

Анонимен

преди 7 години

До Кой не скача ечервенНе сме се наскачачи и никога няма, ще скачаме докато има червени мутри, такива злобни, елементарни същества. Не е проблема че няма комунизъм, за твоя горест и наша радост, проблем е, че някой унищожи християнските ценности за има-няма45г. Докато има такива като теб щескачащи, дай Боже!

18

Анонимен

преди 7 години

Така се получава, защото нямат респект и страх от нищо, мислят си че всичко им е позволено. Но после вече е твърде късно.

17

Анонимен

преди 7 години

Тотална деградация... Това са по-долни от животни, ама и майката е една. Как е възможно това, още се питам.

16

(-_-)

преди 7 години

Освен изродчетатa и мамчето ще трябва да понесе някаква отговорност. Защо ще оставя детето си на някакви хора? Това означава, че не може да се грижи за него и е също толкова виновна за случилото се..

15

Анонимен

преди 7 години

На мене от цялата работа най-много ме зарадва като разбрах, че Патрик са го насилвали сексуално в затвора. Сашето си мълчи, явно му е харесало ахахах

14

Кой не скача ечервен

преди 7 години

Наскачахте ли се? Демокрация? Берете и плодовете сега....Това са деца, закърмени с демократични и евроатлантически принципи, гледали нецензурирана телевизия, имащи пълна свобода и безнаказаност.А сега ми обяснете, колко сме били зле едно време, и сме живяли в концлагер....Ако на някого тогава бяхте казвали, че ще се случва след време това, или че ромът ще има повече права в тая държава, или че ще се купуват дрехи и автогуми втора употреба, ще ви сметнат за луди. Наскачахте ли се?

13

Kk

преди 7 години

Tezi trqbva da bydat ubiti mignovenno. My4itelno!

12

Анонимен

преди 7 години

Родител съм, жално ми е, а като чета да страда дете, камо ли по подобен зверски начин, вие ми се направо! Ми аз моите като ги наказвам сърцето ми кърви, ама стискам. Момчета бе, бели, хубави, българчета, кой ви почерни сърцето, за да направите нещо такова. Хора, да знаете, най виновни са родителите им, след това всички ние като общество... Гадни, мръсни последните 25 години, овълчихме се, оскотяхме.... Ако тези деца са бъдещето на нацията, по-добре да идват мигрантите, пък каквото сабя покаже.

11

?

преди 7 години

V koi vek jiveem?

10

Митьо

преди 7 години

Такива *** не могат да бъдат превъзпитани. Може би не са виновни, че са психопати, може би в детството си те самите са били малтретирани, но хората около тях са в опасност. Съдията по делото е нужно само да се замисли дали би оставил дето си на подобни нещастници, за да отсъди максимално строга присъда.

9

Mnogo

преди 7 години

Ama mnogo shte SE radvam da gi vkarat Vatre i da pravqt sashtoto s tqx .!.

8

хъ

преди 7 години

Няма как да са психично здрави. Тези младежи живеят в отровна среда. Абсурдно е нормален човек да причинява такива неща на друг, най-малкото пък на 3 годишно детенце.Друсани ли са били?Да ги пратят в каменоломна, в мина на тежък физически труд, филийка хляб и литър вода.

7

Анонимен

преди 7 години

Gospod zabavq no ne zabravq *** dolni

6

Анонимен

преди 7 години

А най вероятно съда ще ги оправдае! С версията че са действали при самозащита от малкия насилник:-)

5

Анонимен

преди 7 години

Като ги гледам, какви са белички и нежнички и двамата, и си мисля, че само приключения ги чакат.

4

koko

преди 7 години

Това не може да са българи! Ние сме добри хора. 100 са шведи.

3

Истинско правосъдие

преди 7 години

В някои щати на САЩ за подобно деяние тези двамата безапелационно и безусловно ще получат присъда на електрическия стол или умъртвяване с инжекция. В България обаче подобни и* з* р* о* д* и могат да станат дори премиери. Рибата се вмирисва откъм главата...

2

Datso

преди 7 години

Никакви съдилища ,никаква Темида ! До стената и с калашника ! Стига сме хранили само *** в затворите .

1

Анонимен

преди 7 години

Тези мочета за мен са зверове, дано разберат след време какво са правили, макар че се съмнявам, влязат ли за някоя година в пандиза...,но знае ли човек. Родителите им..., позор за тях. А за модерната майка..., не знам какво да кажа, иска ми се да чете тези редове, да й припомня едно стихче: Мила моя мамо, колко си добричка, ех да знаеш само колко те обичкам.....