39

nkavrakov

преди 7 години

В нормална държава се процедира по следния простичък начин.Социалните веднага взимат детето и лишават майката от права.Тия двамата ако са в Европа доживот,в Щатите може и на електрическия направо.Това е.

38

Катя

преди 7 години

До АнонименЗнаеш ли колко си нищожен?!

37

Изверги

преди 7 години

Що за извратено нищожество трябва да си за да малтретиташ и биеш абсолютно беззащитно детенце, което почти си е в бебешка възратс и на всичкото отгоре да се кефиш.Тези изврги дано да изгния в затвора, в буквалния смисъл.

36

батко

преди 7 години

В затвора ще ги превърнат в наистина завършени *** психопати. Затова трябва да бъдат умъртвени сега за да се защити народа и невинните които ще станат техни жертви през годините.

35

Чибо

преди 7 години

До Анонимен 36Не пускат персонала да си води децата по корабите. Ако можеше, майката щеше да си го вземе, ама ви е лесно да давате акъл. И сте много смешни като попитате някой чужбински музикант, тръгнал на гурбет в кой град е. И той не знае къде е като се събуди, защото се пътува непрекъснато, на 15 или 30 дни. Може и всяка седмица, ако свири само през уикендите. Това да не ви е сезонно камериерство или отзад в кухнята!

34

Бузунджов

преди 7 години

В затвора имат нужда от млади булки. Дано си намерят надарени съпрузи там.

33

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМоже би до 10-тина г., когато влезем в 60те, дай Боже, когато сме помъдрели и знаем, а тези които сме възпитали могат и ни подкрепят, та, може тогава да оправим нещата, а? И да знаеш, не сме си го сами причинили, напротив, БГ ще я има, докато има такива *** като нас.

32

Анонимен

преди 7 години

До Кой не скача ечервенГосподине, тези теории съм ги слушал от баща ми, лека му пръст, бил съм и преди, но и сега, горе-долу наполовина, но знайте, където свършвате Вие, там започвам аз. Надявам се, че моите деца няма да водят спорове от рода какво е по-добре, да живееш като добиче, в сигурност, но без права или свободен-права, без сигурност. А Вие лелейте още, Вие си знаете колко, как било по-добре при бай тошо.

31

Анонимен

преди 7 години

До Бонд ДжеймсИ ти си прав, приятелю, прозира мъдрост в твоите думи. Честно казано, аз личния си социализъм вече съм го построил - градих, садих, имам какво да оставя. Това, което съм възпитал съм го възпитал добре. Но, боли, м.... м.. ст.а, боли като гледам останалото.. В чужбина мога, но не искам, тук искаш, но не става, гадна работа. Цунг-цванг.

30

Анонимен

преди 7 години

За мен това са псохопати, как така ги освидетелстваха като психически здрави, с оглед на садизма, който са прилагали към детето?!!! Само хора с дълбоко увредена психика могат да бъдат способни на такива системни издевателства!..... Скоро не бях чела нещо толкова жестоко, не е за хора със слаби нерви: ((И не мога да повярвам, че една майка може да повери сина си в ръцете на чужди хора (мъже! ) колкото и да ги познава. А ако го е била взела с нея в Швеция, нима там нямаше да се погрижат за него???

29

Бонд Джеймс

преди 7 години

До Анонимен 29Аз 50-те наскоро ги позадминах... На СИСТЕМАТА винаги съм се зъбил, но сега и система няма... А сам си го казал (дано е умишлено), че и на по 90 да станем, аз, ти или "този, когото защитавам", пак ще се дървим на статуквото. Но и то изчезва, разтапя се във въздуха... С мъгла да се биеш не върви.. Освен като Брус Лий да си кажем: "бъди ВОДА, приятелю"!

28

Майка

преди 7 години

Да им спукат на тия двамата в ареста и дано никога не се докоснат до деца пак, особено свои. Скапани ***. Детето може да оздравее, но са му повредили психиката за цял живот.

27

Анонимен

преди 7 години

надявам се в затвора да са получили същото отношение,каквото са имали към малкия

26

Анонимен

преди 7 години

болни мозъци,ето такива са били и нацистите,омраза към по-слабия,защото е слаб,цял живот трябва да плащат за това което са и ако не се променят,нямат място сред нас

25

Бонд Джеймс

преди 7 години

До Анонимен 26Не, че исках, ама си го просиш, пикльо... Не знам на кого скачаш (и той е скрит), но ако е от наборите с деца и зетьове - с "юмручетата" и малките, хм ...органчета (и с желе, вместо мозък) сте ти и тебе подобните метросексуали! Ама едни такива либерални, да ви завиди човек!

24

Бонд Джеймс

преди 7 години

Съжалявам за неплЪтен, вместо неплАтен и т.н телефонни грешки... Просто да не сте на майката на Еци на мястото!

23

Анонимен

преди 7 години

Вероятно ти вече имаш такъв, изкопаемо, разбери че вече сте в историята, лека нощ, пожалуста. Гледам, чичка, злорадстваш, представям си как стискаш юмручета и пръскаш слюнки над клавиатурата, викаш си, аз казвах ли ви, че при тодор живков беше по добре, сега дойдохте на моя акъл... Не, брат, ти си история, реликва. За едно завиждам на такива като теб, лесно ти е, щото не знаеш колко си п... сложен. И да, пак повтарям, ще скачаме, докато има такива като теб!

22

Бонд Джеймс

преди 7 години

До (-_-)Не говорете глупости за Малкия!!! Така всички почитатели на музиката наричаме майка му! Тя толкова си обича детето! Ходете вие немили-недраги да реализирате несъмнения си, но неплътен в Родината ни талант, пък си гледайте децата! Нали в стремежа си да направи добро на собственото си дете и да осигури бъдещето му, се е подложила на това самоизтезание! Ама драскачи форумни като вас акъл имат ли... За чувства да не говорим!...

21

Ужас

преди 7 години

Ей тея двамата заслужават до края на жалките си,мизерни,лишени от всякакъв смисъл животи да лежат в панделката ,да ги е**т и да ги спукват от бой ,денонощно 7 дни в седмицата!Изверги гнусни.

20

Кой не скача ечервен

преди 7 години

До Анонимен22 От все сърце ти пожелавам зет или син, с такава ценностна система, като на тези, на снимката.