59

майка

преди 6 години

Милото детенце!Тези изчадия трябва да бъдат сурово наказани!

58

до 42

преди 7 години

Тея не са никакви баща и брат на малкия. А просто приятелчета на майката. Бащата на Ецито е грузинец, който дори не го е признал за свой син. Малкият не случил ни на майка, ни на баща, ни на семейни приятели. Дано занапред съдбата да е милостива към него.

57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24Е, ти със сигурност нямаш "такъв", защото си в изхвърленото на бyнището бъдеще. И си несъществуващ елемент за таблицата на Менделеев. Просто те няма. Скочил си на камък и ... си се пръснал във въздуха. За което не ти завиждам - много си сл...***. Гaдното е, че отровни части от скокльовци като теб оттук и там, от партия в партия, попадат в бъдещето на младите и го вмирисват и гнoясват.А, и не бъркай "реликва" (нещо ценно, уважавано) с "реликт". Показва характерна неукост

56

Ни майка ни баща

преди 7 години

Еци няма ни майка ни баща. Какъв ужас за 3г. дете оставено в ноктите на зверове. Това е било системен бой поне единия родител е трябвало да забележи, че детето е бито и малтретирано. Всички да са на подсъдимата скамейка.

55

Анонимен

преди 7 години

Satvor pone po 13 g satvor sa tia urodi koja naika gi e rajdala tia gadove utre s dr hora starzi schte pravat taka satvor do dupka

54

Анонимен

преди 7 години

Поне 10 години тежък принудителен труд, а средствата от това в полза на лечението и обучението на Еци.Що за човек трябва да си за да малтретираш едно малко същество, едно 3 г. дете. И затова единият е получал пари от майката. Пълни ненормалници!

53

4343333

преди 7 години

Смърт за тавика *** бе, това хора ли са бе, да се говрят с 3 годишно детенце!!! Най-лошото им пожелавам, най, лошото!

52

Моряк и половина

преди 7 години

Вместо в панделата, да ги дадът на кораба за 6-7 месеца! Ще бъде наш ред и ние да се позабавляваме с тях!

51

?

преди 7 години

A Бащата, който трябвало вечер да бъде при детето? Защо оставя САМО сина си и приятелят му???

50

Идиот

преди 7 години

До ЧибоАбе мамурчо, това ли е оправданието , работата по важна от детето?!Добре нека да го приемем ако ходи за пари нека си наеме детегледачка , жена с опит и майчини грижи , не двама съдисти на 18 години, или Любовника си ? нали една майка за това ходи на работа, да може да осигури гриужи на детето си ! ако е нормално , защо е било системно и тя не е усетила детето си ? майка ама утре! устунската майка ще усети нередното даже без да види детето си !

49

Анонимен

преди 7 години

Мале, дайте ми ги тия, дайте ми ги........ искам да ги късам на парчета!!!!!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Боже, и тия майки са ги раждали, това хора ли са?Дано в затвора ги превъзпитават, така както заслужават и никога не излязат!Дано детенцето се оправи след преживения ужас!

47

КАТО

преди 7 години

ПОЗНАВАМ ДЯДОТО НА ЕДИНИЯ КАКВО ЧУДОВИЩЕ Е ,НЕ СЕ УЧУДВАМ,ЧЕ ВНУКЪТ Е СЪЩИЯТ

46

Анонимен

преди 7 години

И да не излизат от там !

45

Анонимен

преди 7 години

Тези не са психично здрави, те са завършени психопати. Човек, способен да причини подобно нещо на 3-годишно дете, трябва да бъде осъден на доживотен затвор, защото шанса да се поправи е равен на отрицателна стойност.

44

Анонимен

преди 7 години

Tezi dvamata sa ***!!!Dano kato vlqzat vav zatvora da im dadat zaslujenoto!

43

Анонимен

преди 7 години

Тези два перинеума явно са видели същото което правят от родителите си

42

Баща и брат

преди 7 години

До *** на фериботОставяла е детето на баща му и брат му.Не мисля, че да оставиш детето на баща му и брат му, пък било то и полу брат е безотговорно. Предполага се, че майка/бащата и братя/сестри са едни от най-близките, дори преди бабите. Когато загине един родител, попечителство се дава на другия, и ако не е способен да го гледа тогава се преминава към бабите, дядовците и т.н. Това което най-много ме отвращава е, че тези гадости са му причинени от най-близките хора.

41

Нищожества

преди 7 години

Доколкото знам дори в затвора насилниците на деца са низвергнати, та пожелавам им мнооооого приятен и дълъг престой там. За жалост това няма да излекува психиката на малката невинната душица :(

40

свирка на ферибот

преди 7 години

Не знам дали майката е можела да вземе детето си с нея.Но мисля,че е трябвало да го остави на бащата,бабите,някоя добра приятелка,може би роднина.Нека им плати,няма как,нормално е.Но да си оставиш детето на някакъв си познат,после да знаеш че го гледа компанията на сина му си е доста малоумно поведение.Къде е отговорността на майката?Детето е живо само защото Господ го пази и има добри лекари!