5

ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛУДИ......ИМА НЕПРЕГЛЕДАНИ.....ХАХАХА

4

Анонимен

преди 7 години

"Какво ще ми направите психиатрите. Нищо" Защо си мислиш,че психиатрите ти правят нещо лошо. Много странна гледна точка типична за нашите географски ширини. Стига с този балкански селски разбирания.ПСИХИАТРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ЛЕКАРИ.

3

един психар

преди 7 години

Аз си ги пия, но не по рецепта и не всички, които трябва. Така се дрогирам, затуй го правя. И ги смесвам с алкохол между другото. Ама какво ще ми направите, психиатрите :)))). Нищо. Защото не съм направил нищо. Не съм убил или изнасилил никого. Нищо не може да ми кажат психиатрите. Даже тия дето не са психично-болни и използват марихуана са по-опасни от мен. Гледайте ги тях, а не нас дето смесваме алкохол и предписаните ОТ ВАС медикаменти. Ай наздраве.

2

Анонимен

преди 7 години

20 години един луд в ловеч не ги контролират щото не си пие лекарствата а дано другите 20 да ги пие и си прави каквото си иска слободия

1

Анонимен

преди 7 години

Тук се подвизават денонощно психари с евроатлантически отклонения и про натовска агресия... И..след малко ще започнат да непризнават за заболяването си като ми маркират минуси.