34

Анонимен

преди 7 години

Абе то не бяха арабски, то ме бяха пролети ... и раята пак недоволна. Кво искат тия - незнам ...

33

Анонимен

преди 7 години

Е да, ама Дедо Зорож сака да прчви пролет.

32

Анонимен

преди 7 години

Аааа, "Не сте сами!!" С вас е цялото демократично човечество, дадохме ви демокрация и свобода с нашите европейски изтребители. Не сте сами и не бяхте сами в трудния момент по демократизирането ви чрез разчистване на терена за ИД. Неблагодарници!

31

Наблюдател

преди 7 години

Е има на кого да "благодарят"! Като за начало да започнат със САЩ и в частност напъващата се за президент Х.Клинтън....

30

bluesky1

преди 7 години

Как е възможно някой дори да си помисли да сравнява Либия сега и Либия при Кадафи. Това са несравними величини. Не е вярно, че сега има каквито и да следи от демокрация в Либия. За каква демокрация може да се говори, след ато по улиците е пълно с главорези... Не е вярно, че това положение било нормално след 42 години управление на Кадафи...Не не е нормално... И не е вярно, че либийците са си виновни, Кадафи бе подкрепян от почти целия народ, това обаче никой в Париж и Вашингтон не го интересуваш

29

Анонимен

преди 7 години

И там имало плазмодии като нашите антикомунисти - 40 години била грабена държавата от лошия чичко Кадафи. И тука 40 години лошия комунизъм така грабеше, че Тиквата още има какво да разпродва и краде!

28

Кирил Софийски

преди 7 години

Еее, малко късно! Ето ви американска демокрация и Джихад в действие! Нали това искахте ! С Либия като държава е свършено! Забравете!

27

Анонимен

преди 7 години

"Животът ни беше по-хубав при Кадафи" Какво съвпадение, нашият - също. Тогава не ни се мъкнеха на тумби "бежнаци", не превземаха градовете ни, не нападаха жените ни. И при Садам също ни беше по-хубав живота, нищо че бил диктатор, мен не ме вълнува какъв е бил, важното е че си държеше муджехидините там, не ги пускаше да вършеят из Европа.

26

Анонимен

преди 7 години

Ааааа авторката, такива статии не искам да се пишат. От "аМЕРИКАНСКАТА свобода" по-хубаво няма!Интересуват ме само новини за ПУТИН, където яде деца и прави Вуду магии!

25

Анонимен

преди 7 години

Живковисти от немай къде...

24

саркози

преди 7 години

Другото, което каза Кадафи "Без мене Европа ще почернее!".

23

Стар комунист

преди 7 години

Нищо, следващия път като чуете някой да приказва за демокрация и свобода, бой с лопатата докато мърда!

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Фащ

21

Анонимен

преди 7 години

До #cerablusКой твърди, че има демокрация в Либия ?

20

#cerablus

преди 7 години

каква демокрация само... да му се ''ненавидиш''//по времето на Кадафи либийският народ е със много много големи привелегии, даже над стандартите на ЕС. -за младите съпрузи дарение от 50ьил щатски за безплатен дом-безплатен ток-леките коли на фабрична цена за народа-образование, здравни и тем подобни напълно безплатно-нямаше бездомни и просещи

19

Шаран БГ

преди 7 години

Никой на този свят не може да има по-вече нефт и злато от демокраотичните САЩ !! За това кандидат-президентката им бе толкова щестлива от смъртта на Кадафи!! Много важно,че народа на Либия страда и наоколо само пепел и разруха !!!!Важното е господжата да е щастлива........

18

Azz

преди 7 години

До Анонимен В грешка си ! Сегащното положение в Либия се нарича наложена демокрациш по АМЕРИКАНСКИ !!!

17

Бай Иван

преди 7 години

Патриот, проблемът на камиларчето е, че яде много ***. Смяташе се за безсмъртен. Там му беше грешката.

16

Анонимен

преди 7 години

...хората смятат, подобно на 32-годишния архитект Абдерахман Абделаа, че "сегашното положение е логично следствие от 42 години унищожение и системно саботиране на държавата".Шматкоооо. Вие не сте имали държава преди 42 години. Имали сте племенни съюзи! Тоест, не е имало нищо за унищожаване! Кадафи ви изгради като държава. И вие разрушихте постигнатото от него и сега сте на ниво племена. Сами си го направихте! Никой не ви е виновен - да бяхте спрели НАТО. Сега дерзайте!

15

(-_-)

преди 7 години

Кадафи, Хюсеин и много други преди тях са се опитвали да вървят срещу онези, които определят къде какво ще се случва и как.. Даже Джон Кенеди съобщи на хората истината за това какво се случва, но бързо го неутрализираха.. Чудно до кога ще спи това човечество?