16

Анонимен

преди 7 години

Бавно и методично Турция постига целите си в близкия изток. Ердоган има и волята и смелостта да се конфронтира с всеки който застане на пътя към постигането им, както и да се коалира с всеки който може да му помогне. Доказа го със сваления самолет, с който рискува влошаване на отношенията с Русия, както и след опита за преврат след който се обтегнаха отношенията със Щатите. Малко са нациите случили на такъв политик.

15

шипка

преди 7 години

данс да следи ислямиста лютви местан

14

Анонимен

преди 7 години

От кога ви разправям, че сирийския въпрос ще бъде разрешен в полза на този който има топки да вкара жива сила там. Засега това е Турция.

13

Анонимен

преди 7 години

Хаха кво ще му превземат на Мосул - от пентагоня вчера са пратили заповед официално да преместят всичките исилци от Мосул в Сирия, все едно са си техни части... каквото и са в действителност.

12

Jojo

преди 7 години

Никога повода за войни, не е бил пари.Стига се до човешките прости комплекси...или засегнати такива.Ако гледате по от високо, ще разберете че големите на Запад винаги са решавали в крайна сметка проблемите на комплексирани дребоси, като нас и около нас.

11

Тихомир Томов

преди 7 години

Огромните трилионни дългове са сериозен повод за Световна война. Засега причинителите се спотайват в Тел Авив , но скоро адът ще им се изсипе отгоре !

10

Додо

преди 7 години

До 3И като управляват банда *** нас Ко ни топли? Ако саща ти спре Нета, Музиката и филмите ицяла зима ще правиш кисело зеле и ще чакаш малко нафта да се сгрееш.Забравихте от де дойдохте Бедни комунистически дрипи.

9

Наблюдател

преди 7 години

Очаквам някой ден Турция да оспори и Съединението на България и да си поиска Източна Румелия. Султана изрази претенции към Гърция, навлезе в Сирия и Ирак. Наш ред е.

8

Иде....

преди 7 години

ТСВ ще започне Когато Турция нападне Иран, а повода е ще е Когато Сирия падне....

7

Анонимен

преди 7 години

Мосул кога е бил турски??? Но турците имат претенции към всички и се изпокараха с всички. Щатите затова си издърпаха ядреното оръжие. С един *** и луд човек не може да се спори.

6

Анонимен

преди 7 години

Турция и Иран, заедно с Русия, много добре даже си градят бъдещето на региона. Не ги мислете.

5

BURZUM

преди 7 години

След Мосул и Кържали а Местан ще е валия...а Путин кима с глава....щот му писна от българите...плащайте бе,плащайте реакторите..

4

Анонимен

преди 7 години

Каква е тая зверска каша там и не може ли да се оправи с една-две атомни бомби?!

3

Анонимен

преди 7 години

Рускотурската империя: Крим наш, Мосул ваш !

2

:)

преди 7 години

Русия, Турция и Иран ще командват в този райони саща и запада д. г. д.

1

Родолюбец

преди 7 години

ТУРЦИЯ НА ТРИ МОРЕТА!(Щото сега е на четири и са и много! Мраморно да го дава на България, а Егейско на Гърция!)