13

Борис

преди 7 години

Оброзованието, драга ми Мигленка, е писарска институция. По цял ден се попълват излишни документи и няма време за образоване на населението. Къде ти свободата, къде ти е демокрацията? Кога ще махнете фръцлата-марионетка на неправителствени организации и задкулисни пари Милена Дамянова от ВСЯКЪДЕ? mejdu-redovete/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%bd-%d0%b1%d0%be%d0%bc%d0%b1%d0%b0-%d1%81-%d1%87%d0%b0/

12

Очевидец

преди 7 години

КУНЕВА беснееше над МУ-София, както и поробителите не са беснели. УЖАС-какви интриги, как ги заплете. Нейни колеги разправят-била цар по интригите по време на Симеон (царя). Явно се е изпекла като полити в интригите-то не беше ден-седмица-месец. Тепърва хората ще разказват ужасите си, заплахите. СТРАХ ОТ вилнеенето на КУНЕВА Министър имаха хората-спряха да говорят, такива машинации играеше. Няма ли кой да се погрижи за здравето й-не може да управляваш в това състояние.Не е допустимо.ОПАСНО Е.

11

Медик от МУ-София

преди 7 години

Истината дойде чрез в. ТРУД. РАЗЯРЕНАТА г-жа Кунева показа какво представлява. Не всички знаеха Кунева, но тези работили преди с нея знаят много лоши неща. СРАМ. Коя си ти? питат медиците и от другите Университети. Как посмя в името на парите (да се вземат 100-те милиона на МУ-София) да извършиш целенасочено всичко срещу МУ-София. Тепърва има доста отговори Кунева да дава в името на терора над хилядите медици работещи в МУ-София и хилядите студенти Кога и къде-има закон. Извършеното е ЦИНИЗЪМ и

10

Анонимен

преди 7 години

Кунка отново показа тотално неразбиране на ситуацията, на министерството което ръководи, както и на типичните за България нрави.Общо взето - тя не знае откъде се е взела, не знае къде се намира, не знае какво прави, ама важното е едни пари да се приберат. Жалко, че не е от ГЕРБ. Ама то е трудно първо да си от БКП, после от СДС, после от НДСВ, накрая от РБ, та после да се прехвърлиш в ГЕРБ ще е малко прекалено...

9

Кеми

преди 7 години

Тая жена няма да миряса. Като нямаш право да се бъркаш в работата на Университетите, къде си тръгнала? И кой те "хвърли" в тая битка?? Нещастница!

8

Анонимен

преди 7 години

Де да бях набоже, но все пак: Боже, прибери си вересиите. Толкова глупости само от ГЕРБ от (Д)еформатори могат да се чуят. Куха лейко, как 1 учебно заведение, при това висше (от 47 ли бяха или повече), определя състоянието на цялото образование?!!! Виж, като те видим теб, става ясно, че образованието е катастрофирало ужасно и има спешна нужда от смяна на всички в министерството, дори и на чистачките - това е само 1-вата стъпка!

7

Анонимен

преди 7 години

Като си спомня, че едно време ставах и лягах с мечтата да уча в МУ ! Наистина много се изложиха с този скандал, жалко.

6

тупан до тупана

преди 7 години

Министерството на образованието и културата едва ли не преди години , с ГОРДОСТ НИ СЪОБЩИХА че в България , ....''ВСЕКИ 2-РИ Е НЕГРАМОТЕН''...С такава ли образователна система ще строим , демократична и морална държава ?

5

да ве

преди 7 години

Няма ли с какво друго да се занимава МигРена Кунева .

4

Анонимен

преди 7 години

Че Кунева не разбира нищо от ресора, който ръководи е ясно, но поне онези, които имат отношение към него, нека разграничат образованието от финансовите гешефти на ръководителите на учебните заведения.Това са различни неща.

3

ХУ

преди 7 години

До Некъф луд: Няма какво да тресне - няма мозък !

2

Некъф луд

преди 7 години

Тая изкривенат няма ли да я трясне някой инсулт докато не ни е погребала образованието?!

1

Vulpes

преди 7 години

Като знам,как аз станах архитект.......как да ида на доктор!?!