146

Tret

преди 7 години

Абе разбирачи...кво се пуйчите бе...дадоха не 160 мил. евро и 15000 бижанци, срещу 22 чиарда инвестиции...А за да си направим харакири ша си платим и още няколко милиона но Росатом...Неча по *** народ от нашия...

145

тоз пък ушанковия

преди 7 години

Тва, че те oпъвал някой българин не значи, че всички сме такива. Просто такъв ти бил късмета.

144

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 185Нямаме нужда от руски ***. Питай Путин защо развалихте отношенията с всички съседи. Нали е велик и има големи дипломатически успехи. Ос-рахте всичко около вас.

143

кой избива славяните

преди 7 години

Факт - през 21 век най-много славяни е избил Путин.

142

мъдрата политика

преди 7 години

на Пyтинистан. Ей ся ше се скарам с ЕС, най- големия ми търговски партньор и като огладнеят пyтинистанчетата ще обвиня лошия Запад.

141

ФАКТ

преди 7 години

САЩ-Империята на злото!

140

Браво Бойко

преди 7 години

По-далеч от тия азиатци. Само ЕС и НАТО !!!

139

Анонимен

преди 7 години

Мудрая политика в Болгарии, не чего не скажешь! Когда-то я даже подумать не мог,что Болгария(которую я всегда уважал) введт против моей страны санкции! И вот так бездарно потеряло вс....и Уважение Россиян,трубу,которая кормила бы вас постоянно.Жаль..Зато Евро комиссия сейчас рада наверно как не когда.

138

<><>

преди 7 години

България ще успее само като се разграничи от Русия , следва заповедите и желанията на САЩ и ЕС .......ииииииииии Цецка да стане президент .........По дяволите ...Беларус кога ше ни стигнат ?

137

Андрешко

преди 7 години

Путин за около две седмици набута два пъти пръст отзад на Тиквата,първия път с Бокова и сега втория път с газовият хъб,който ще се строи в Турция,а не в България и така нашата съседка ще се превърне в енергиен център,а Тиквата да продъщжава като някое мекотело да се кланя на пенсионерите от ЕК. По тяхна заръка,тези *** от МС,които са приели това "секретно" постановление за трайно заселване на емигранти в България не мислят,че парите един ден ще спрат,а емигрантите ще останат...

136

Анонимен

преди 7 години

До whistleblowerИ в Одринско, Люлебургас и Цариград правят същото!

135

Анонимен

преди 7 години

Не бе, не бе, ние не се интересуваме от Путин и от изгладнелите руснаци, да правят каквито си иска патоци, ние сме просперираща страна членка на НАТО и ЕС.

134

Анонимен

преди 7 години

До БългаринТрябва да гласуваме за БСП. Или за реформаторите. Или за патриотите, ДПС или АБВ - и тогава нещата моменталически ще се оправят, заплатите ще станат по 2 хил лева а нашите по-старши партньори няма да ни подритват като мpъceн паpцал, само да махнем ГЕРБ и всичко ще се оправи.

133

(-_-)

преди 7 години

Всичко е бизнес. Румънците си направиха АЕЦ Черна вода, турчалятa ще придърпат газопровод, а ние ще гледаме като посpaни отстрани, защото нямаме стратегия за нищо и цялата ни работа е как угодим на тоя и оня.. Пълни смотaняци ще останем една жалка територийка, която чака подаяние от ЕС и няма нищо, ама нищичко значимо, което може да носи дивидент..

132

Анонимен

преди 7 години

До сибир е китайскиНевероятно тыпп си! Китайците не обичат студа. До тях е Монголия - 1.5 млн квадратни км, населени с 3.5 млн монголци, които си нямат ядрено оръжие и ракети. И Китай не ги напада. Помечтай си още!

131

Българин

преди 7 години

Хайде овце...на изборите да гласувате пак за ГЕРБ.

130

Анонимен

преди 7 години

До whistleblowerПрави са хора. Сигурно не искат да преживеят втори възродителен процес предполагам.

129

до руската корва

преди 7 години

Южен Поток щеше да напълни джобовете на 10-ня местни политика щеше да ни излезе през носа. Сега ще купуваме колкото ни трябва, при тея бързо развивелащи се технологии тия мегаломански проекти са излишни. Да си ги правят бейове и азиатсщи диктаторчета, на тях не им пука дали ще им гладуват поданиците.

128

Анонимен

преди 7 години

Четете под темата "Пари за здраве няма"

127

До 141

преди 7 години

Само, че ако преди година 100 йени са били пак толкова лева с рублите не е точно така.