166

Пресцентър на ГЕРБ

преди 7 години

Комунисти простиелате ни гостис дупета зачервеничакаме ви с хойове големи! Корнелия най-отпредще води червеното стадои ще свири на тромпета зад тях генерал Ал Бъндище се влачии тъжно ще плачи

165

до 246

преди 7 години

Жестокооо! И много точно! Левите само от *** разбират и затова във Бойко се навират! Много пъти Станишев го гледах като плюеше по Бойко как само сластно го гледаше с мерак!

164

ПАК ЩЕ ИМА 9.09.20??

преди 7 години

И ще има или АЕЦ БЕЛЕНЕ или ЦЕНТЪР за превъзпитание на НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

163

ЗАТВОРА ТИКВО ПРОСТА

преди 7 години

е място, където да даваш показания, а не по телевизора да ти гледаме небръснатата мутра с наглост да даваш акъл и да дуеш шкембе от преяждане с власт

162

до 234 от славянин

преди 7 години

Така е, велик политик е Путин, успя да убеди даже най-верните доскоро съюзници на сащ - саудитите, да намалят добива си на петрол, за да тръгне цената на нефта нагоре! Измъква изпод носа на отвъдокеанските ви *** един по един най-верните им съюзници! На кухия ви нефтодолар крачката му треперят все по-силно!

161

Браво!

преди 7 години

Мъжката любов ръжда не хваща! Караха се, мразеха се, но сега пак се обичат! Евала!

160

до 220 от славянин

преди 7 години

Довчера когато Турция беше против Русия я хвалехте и превъзнасяхте, днес когато е с Русия я подигравате - въртите си ''демократичните'' *** като ветропоказатели! Така се прави вулгаристанско ''демократче'', хората си гледат интересите, а ти лижи тлъстия *** на атлантиците и гледай да не глътнеш някои л..но! Верните съюзници на твоите атлантически *** Турция и Саудитска Арабия бият все по-яки шутове в задниците на твоите господари!

159

Загадка!

преди 7 години

Ердоган пристана на Путин или обратното! Кой е булката и кой младоженеца! Поживьом увидим!

158

Анонимен

преди 7 години

Голям политик е Путин! Велик! Държи на думата си. Каза, че няма да се размине само с доматите и удържа на думата си. Ето и поток им построи и атом им даде, е, не точно какъвто очакваха руфосилите, но все пак атом....хахаха

157

Анонимен

преди 7 години

Кокош Османлията е на една (любовна) вълна с руските ***! Аферим, машалла, ашкулсум! Очакваме бебе от тази голяма любоФ! А защо не и цяла детска градина от резани руси малчугани!

156

мухахаха

преди 7 години

Ердоган взе 300 млн от народа си и се направи дворец. *** щипна няколкостотин млн само от Олимпиадата. Тарамбуките се заслужават диктаторите.

155

русия е клoака

преди 7 години

Данни от днес, numbeo, качество на живот:България - 140Турция - 128Македония - 116Русия - 87Изостанали азиатци моля да не се обаждат.

154

до 214

преди 7 години

Бойко ще ги *** и двамата, гаранция!

153

Евалата

преди 7 години

Голема любов се ражда между тия двамата! Плода от която ще бъде русначе с фес!

152

Анонимен

преди 7 години

Бръщолевенията на умствено изостаналия за ,,хъб -интерконектор,разпределителен център ,,отидоха в *** газ.Затова сега в ролята на момата е Тиквата . *** комунист.

151

Анонимен

преди 7 години

Вижте България каква напреднала страна и богата е след като отказа "Южен Поток"! ......Да си дойдем на думата .....има ли смисъл да се питаме КОЙ ПОГРЕБА БЪЛГАРИЯ ? Ердоган показа как може да си гледаш само и само твойте интереси не зависимо че си в НАТО ! *** ни управляват и на *** ни направиха родината !

150

Анонимен

преди 7 години

а наще предатели,, слуги на Сороз ? тиквообразия каде е ??

149

Анонимен

преди 7 години

До Браво Бойко .....браво Тикво . Сега ще пърдиш в ,,хъба ,,докато го напълниш със газ

148

Анонимен

преди 7 години

До Браво Бойко .....браво Тикво . Сега ще пърдиш в ,,хъба ,,докато го напълниш със газ .

147

ушанката

преди 7 години

пак е прекарала едно кило гнусна долнокачествена смес през носа си и сега ще щрака по клавиатурката цяла нощ да изкара за следващата си дозичка.