186

Ха- ха- ха

преди 7 години

През нощта руските *** като таракани са налазили форума. Так держать! Да вздравствует турецко-российская дружба!

185

Анонимен

преди 7 години

Руско-турско братство ?!Това няма да го бъде никога :)Само кремълските *** го сънуват!

184

Голям язък

преди 7 години

Ердоган излезе по-хитрият, по-ловкият, по-волевият, по-далновидният от двамата. Язък!Руснаците си подписаха икономически и политически рекет с години напред.

183

Третия Рим

преди 7 години

Ей затова построиха най-голямата в Европа джамия в Москва и я откриха заедно двамцата.

182

Зaпaдните сили

преди 7 години

винaги сa преебaвaли Бългaрия,кaто се почне от Берлинския конгрес,тa до нaши дни и сегa ни преебaхa зa ЮП.Нокогa,нищо добро не сме видели от СAЩ и зaпaдa,те смятaт слaвяните зa тор и ни мрaзят.A крaвaрските *** не сa слaвяни,те сa нa 96% роми и то от нaй- пропaднaлите,2% сa турци ,a остaнaлите сa ***,криминaлни ***-гейове,трaвестити-сифилистици,спинозни третополови мутaнти и нaркомaни!

181

Сърдит Петко

преди 7 години

Май руснаците ни бяха сърдити, че сме в НАТО. Нещо много избирателно се сърдят.

180

Братство

преди 7 години

Руско-турското братство ще е от ден до пладне. Ще чакам с пакетче пуканки пред екрана.

179

Катон

преди 7 години

Ми щом се искат младите, да се вземат. Нас не ни бърка.

178

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

А, ние пак го издухахме ...Браво, Бойко ! Браво, Тикво !Близо 2 години не успя да се възползваш от влошените отношения между Русия и Турция заради сваления руски самолет. Западните ти господари не ти позволиха да го направиш, а и ти нямаш достатъчно смелост като Орбан например ...Ще останеш в историята като най-големият национален предател управлявал някога България.

177

а стига спами вече

преди 7 години

До Анонимен......302.........Ердоган изпълни всички условия от Кремъл които му бяха дадени веднага след свалянето на самолета.1.Публично извинение-Ердоган го направи даже го каза по руски.2.Заплати стойноста на СУ-то.3.Извини се на близките на пилота-като още имаше парично обещетение.4.Турските самолети вече НЕ летят над Сирия.--Това са само общодостъпните и обнародвани условия-какво още го е клатил Путин ще излезе след време..--Лошото е,че Турция става огромен фактор в енергетиката-факт.

176

Анонимен

преди 7 години

Жужи още е сърдит на фесовете и затова ще им източва икономиката, продавайки им евтин газ, ядрени централи и ядрено гориво. Тоест, получава се така, че ще сме заобиколени от супер държви със супер икономика, включваща супер птомишленост. А ние ще си останем черната дупка посредата. Тенкю бойко, тенкю Костов, тенкю евроатлантици и демократи ;)))))Когато Арева или Весингхаус ви построят ядрена централа на руски цени, с руска ефективност и с руски условия, елате се обадете... Мършави недорасляци..

175

Анонимен

преди 7 години

Аве жужи нали беше сърдит на фесовете? Ко стана?

174

Анонимен

преди 7 години

И какво стана в резултат на 27-годишните усилия и действия на българските чик-иджии- политици?Баш-членката на НАТО,вечния враг на Русия ще получава евтин руски газ и ще строи 3 руски ядрени централи,а ние ще строим огради и бежански лагери, храним бежанци и терористи и събаряме руски самолети !Ще се наслаждаваме на диалозите между кандидат-президентите Цецка и Шишарката, Димитров и Пищова,между генерали на армия с два самолета!Що за престъпници и *** ни управляват? СВЕТОВЕН ПОЗОР!!!

173

трици

преди 7 години

Тази кокошка Османлията си е просто едан руска продавачка на чебуреци.Аз съм пробвал и ще пропусна следващия път.

172

наблюдател

преди 7 години

българите за пореден път в кратката си история про *** ха възможността да изплуват... остава им да изчезнат

171

турк

преди 7 години

всички се научиха, само българите не ааахахаххахах

170

българин демократ

преди 7 години

путин е виновен

169

Ердоган

преди 7 години

България за пореден път в хилядолетната си история изигра картите си блестящо!! Да сте живи и здрави :)

168

надарен българин

преди 7 години

Да им го набия и на Русия и на Турция!

167

РОССИЯ

преди 7 години

путин си държи на думите.евалла ердоган се извини и получава газ и аец а ние ще чакаме за южният поток и аец белене.т. живков беше прав не послушните и предателите на белене храна на свинетеердо е човек които мисли само за турция господарите си ги испрата на тъч