226

Путин

преди 7 години

Ако трябва, ще го подпиша този договор още 10 пъти !

225

Yakov

преди 7 години

Съмнително е, дали ще има "Турски поток". Американците ще си защитят газовите инвестиции в Украйна и ако трябва пак ще скроят нов преврат в Турция. То затова няма и "Южен поток". Остава да гледаме като Американски наблюдатели как се развиват големите интереси за овладяване на енергийните ресурси на земята.

224

Мъдрец

преди 7 години

Путин си знае работата! Ако трябва пет пъти ще го подписва Турски поток, само и само да навива пружината на русофилската подривна дружинка в България! А дали някога ще тръгне проекта, това него не го вълнува! Друг е въпроса, че нашите управници търсят лесния начин, някой друг да им казва какво да правят! Едните слушат Москва, другите Брюксел, а бат ви Бойко и двете! И накрая от два стола, че на земята! Никой не обича подмазвачите, дето се правят на тарикати!

223

художника

преди 7 години

Хайде стига сте хленчили бе! Човек, когато губи не знае какво печели и обратното.Губим потока, печелим чиста земя и девствена природа. Терористите ще насочат вниманието си към тази тръба, която за щастие няма да минава през България.И по- добре, защото нашата държава от лентяи- чиновници не може да я опази и поддържа. Та си мисля, че май късмета е с нас, обикновените българи.

222

ГГеР

преди 7 години

Въпреки че в продължение на година Брюксел постоянно се опитваше да блокира Южен Поток Орешарски беше финализирал подписването му.Ден преди това да стане в България спешно пристигнаха Джон Маккейн и тоя другия диппломат от Тексас.На следващия ден споразумението беше анулиране.Тези от Вас, които знаят кой е Маккейн им е ясно, че нещата са били много сериозни, просто не ми се мисли какви неща е говорел на четири очи с Орешарски.Васална държава на САЩ сме си, това е повече от ясно.

221

Анонимен

преди 7 години

Този поток все го подписват и все не тръгва. Пуста политика...

220

Анонимен

преди 7 години

България всичко хубаво я заобикаля. Единствено мигрантите не. Външната ни политика е толкова некадърна, че да бяхме обявили война на Русия и САЩ едновременно последствията щяха да са по-малки. Това е все едно да се опиташ да се удавиш в чаша с вода. Е, *** успя! Първи в света е!

219

Турски мазен паток

преди 7 години

Как сте, евроатлантичета(с мозъци като на птичета)?Вчера Путин с Ердоганяви натури боздуганя.Ердо малко се изложи - вазелин не ви предложи.

218

ХА ХА

преди 7 години

Абе този Турски поток не го ли подписваха веднъж? Даже май трябваше да е готов вече! Айде младоженеца да целуне булката, докато не сте се скарали пак!Защо ли тая целувка ми напомня за една друга, между Станишко и Местаня...!?Ха ха!

217

Анонимен

преди 7 години

Докато Боко си говори по телефона с Путин вървейки напред назад с ръка в джоба и ехидна усмивка Турция ни седна на стола. Но нищо лошо европейските колонизатори ще ни потупат по рамото. Още малко ще ни отупат като празен брашнен чувал и на *** с подарък хиляди талибани.

216

weiss

преди 7 години

Кучетата си лаят, керванът си върви. А иначе, за нас, *** народ-слаба държава :-(

215

МЕЛЕАГЕР ОЛИМПИОДОР

преди 7 години

ГЪРЦИЯ СТАВА НОМЕР ЕДНО ! НИЕ ЩЕ КОМАНДВАМЕ ТУРСКИТЕ ЧАЛМАЛИИ И РУСКИТЕ ПИЯНИЦИ---НИЕ ЩЕ БЪДЕМ ВАСИЛЛЕВСИТЕ, А ВСИЧКИТЕ ДРУГИ -- ВАСАЛЛИТЕ ЗА ГАЗА !!МОНО ЕЛЛАДА ! ЗИТО ХЕЛЛАС !

214

СС

преди 7 години

Лоша новина за България. :( Дали не са се разбрали на четири очи - Северна България за Русия, а Южна за Турция?

213

Само наште!

преди 7 години

До ббббббббббббббббббббНашите медии постоянно разкривявали истината. Само нашите?

212

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСрока на "Сила Сибири" е да бъде пуснат до 2019 г....бе тролей шорошшоиден....продължавай да си хахочеш.........

211

Анонимен

преди 7 години

При разговорите Ердоган е откликнал милостиво на коленопреклонната молба на Путин. Турция няма да сваля повече руски самолети, при условие че започне масирани бомбардировки на терористичния сирийски Курдистан. Турция - четвъртият Рим, империя на 5 морета.

210

xaxa

преди 7 години

Кучетата лаят кервана си върви драги мега разбирачи на световната политика.

209

Анонимен

преди 7 години

До справедлив................До Ха- ха- ха......."Сила Сибири" вече има построени 422 км.....та си хахакай колкото си искаш...А рашаните бачкат и си въртят алъш вериша........ДОСЕГА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ГОТОВ БЕ УМЕН! С ТИЯ ТЕМПОВЕ ЩЕ БЪДЕ СВЪРШЕН ПРЕЗ 2050 ГОДИНА.

208

Анонимен

преди 7 години

Те си се разбраха, а ние да го надуваме целия заради тиквата и Брюксел

207

бббббббббббббббббббб

преди 7 години

До ПитанеПич,с такива подробности на обществото не писано да знаят....Това са само журналистически предположения.Да не забравяме,че нашите медии постоянно изкривяват истината.