12

Анонимен

преди 7 години

"преследващи единственно материалното си благополучие, надявайки се, че в него ще открием щастието, уви, дори и да слечелим милиони пак си оставаме сами, защото сме загубили най важното - споделеното щастие"Какви милиони сънуваш, бе човек. Хората масово се тревожат от: Като дойде сметката за тока, ами ако фирмата фалира и си загубя работата, сега как да спестим за новите ботуши на детето, ами ако се развали колата? Пък с милионите щастието много бързо става споделено.

11

А1

преди 7 години

Живеем в панелки - клетки, отчуждени, затворени в себе си, преследващи единственно материалното си благополучие, надявайки се, че в него ще открием щастието, уви, дори и да слечелим милиони пак си оставаме сами, защото сме загубили най важното - споделеното щастие - и сме се превърнали в богати, успешни, но, самотни Егоисти!

10

Пари та пари.....

преди 7 години

Не е толкова въпрос на пари! Не си мислете че парите ще ви решат всички проблеми. И богатите са в депресия, и те полудяват. Такива са времената в които живеем. Япония например е една от най развитите страни в света, хората са заможни, но в същото време са на едно от първите места по самоубийства! Аз познавах едно момче в бг. което беше милионер (наследи голям бизнес) ама беше в голяма депресия, почна да се друса с хероин и умря от свръх доза. Има много други подобни случаи.

9

Анонимен

преди 7 години

"В щатите почти всеки американец си има психоаналитик"В щатите почти всеки американец си няма здравна осигуровка, а ти знаеш ли колко струва тая глупост с психоаналитика? Почти всеки, ама по филмите.

8

луд

преди 7 години

Имах панически атаки. 2 години. Посетих 2 психиатъра. Не можех да си изпълнявам задълженията(на работа). Набедиха ме за кръшкач. Като трябва да се скриеш, бягаш от офиса. Диана Инджова в центъа на Софив, или Диана Гинова в Манастирки ливади. Разбих си семейството.

7

f

преди 7 години

За другия скайп ъкаунт на лежалият в затвора става въпрос.

6

f

преди 7 години

Държавна Сигурност от над сто на брой айпита си чатят с излежалият си присъдата, изживявайки се като наемни убийци. Случаят е този, който е поет от военните.Да не ви изброявам с какво още се занимават. Нищо повече от мафия.

5

Анонимен

преди 7 години

При социализма, най-рядката лекарска специалност беше психиатъра. А сега е от най търсената. В щатите почти всеки американец си има психоаналитик. Да го успокоява, че му е намалял апетита:-)

4

Патриот

преди 7 години

резултата от 25 годишна американска демокрация ,тотален геноцид!

3

Анонимен

преди 7 години

Ми нормално,напрегнати са хората.Трябва да им измислят някакви антидепресанти ама не пристрастяващи или такива дето тушират всякакви емоции.Просто да са щастливи усмихнати,вечерно време хапват,къпят се и почват да правят деца.Утре първа писта цял ден тичат на работа хепи и с много енергия.Ако някой открие такова вещество и не го обявят за наркотик или отрова ще спечели много пари.А и народът ще живне.Като гледам какъв отчаян алкохолизъм практикува сега нищо хубаво не ми идва на ум.

2

Анонимен

преди 7 години

ТОВА С ТРЕВОГАТА ГО ТРЪБЯТ В ЦЯЛА ЕВРОПА ТОКУ ЩО ДАВАХА И ПО АВСТРИЙСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НЯКАКВИ ПСИХИАТРИ,ЯВНО ХАПЧЕТАТА НЕ ВЪРВЯТ ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ И НИ ВМЕНЯВАТ ТРЕВОГА,НО ПЪК БАЛКАНЕЦА ИМА ЛЕК И ТО Е ДОМОШАРКА.

1

Павликени

преди 7 години

Аз бях под стрес като вземах по 250 лева заплата след глобите, сега вземам по над 900 лева и съм спокоен, няма депресии, всичко ми е 6. Трябва си по-високи заплати като мен, тогава всички ще са доволни.