66

Анонимен

преди 7 години

До 87 :Клоаката бе организирана и реализирана от екипа на ном-енклатурната клика Кобурготски- Живков, в съответствие с плана "Ран- Ът",разработен по поръчка на ФАЩ от АОНСУ - специалисти-международно организирани престъпници и национални предатели-икономисти, финансисти,философи,политолози и обикновени пед-ераси под ръководството на Стратега Ал.Лилов !По думите на Т.Живков, ГОРБ-ачовската "перестройка" в БГ е започнала на Априлския пленум-1956г ,но КЛОАКАТА продължава -вече като ГЕРБ-ачовска!

65

А трите визитки на

преди 7 години

САЩ - Ирак, Либия и Египет - показват какво добро е политиката на последните 2/*** президенти Буш и Обама !!! Само това ми стига ,за да разбера ,че нещо куцаше на света , докато САЩ бяха еднолични лидери и проповедници на демокрация в Близкия Изток !!!!

64

Морски

преди 7 години

Слава на Русия!!!

63

Българин

преди 7 години

"Освен това според тях САЩ нямат почти никакво влияние върху посоката на демокрацията в Русия, нито върху склонността й да използва сила в Сирия, Украйна и на други места, за да постига целите си."Това му викат "Суверенна Държава" - държава напълно самостоятелно определяща своята вътрешна и външна политика обслужваща интересите на народа й. Дай боже и в България един ден, дай господи боже.

62

тя

преди 7 години

На тия американци все Путин им е в тъпите глави!

61

Божидар

преди 7 години

Цялата "статия" е просто бъртвежи на самозабравилата се колониална администрация на терорист номер 1 - САЩ, свикнала да командва света, и всички да слушат и изпълняват.Само че за разлика от студената война, Русия вече не са "очевадно лоши" в очите на Европейците, както и САЩ вече не са неопетнените "спасители".Но всяка империя си има край, иде и края на янките...Дано само не вземат всички ни в ядрената война която подготвят.

60

se

преди 7 години

Нито Русия нито САЩ са готови за война.Янките са изтощени от арабско-африканските войни в последните 15 години в които се забъркаха а Русия няма икономическия ресурс за да предприеме атака.Все пак ненавистта на запада и янките към Русия е от векове.Голямата страна винаги е държала страхът в гащите на американците и европейските лицемери.Русия никога не е нападала така както сториха това американците пред очите на днешното поколение.Все пак ако се стигне до война янките ще загубят

59

Анонимен

преди 7 години

Само хер ФедеРосен Плювналиефт може да се справи с Русия, удавяйки я в жалки безсмислени речи и плюнки.

58

Осторожно Агресия

преди 7 години

по онова време всички сайтове на Руски език бяха нагло блокирани като с е искаше оторизация вкл с точен адрес телефон на всеки дръзнал да напише и два реда. срещу писалите веднага се започваше следствие..

57

Внимателно

преди 7 години

Предотвратихме най страшното само благодарение на свободната БЪлгарска електронна преса..Навреме стреснахме запада и САЩ и отрезвихме малко другите

56

JJIvanov Осторожно

преди 7 години

МОжеше д а е много по страшно..Извънземните нашественици ударили Либия,Сирия,Йемен ,Египет ,Украйна ползваха един и същ сценарии за декодиране отравяне психизиране и окървавяване. В случая с Ръшъ на тях им се внушаваше че става въпрос з а малка област ръшъ недалеч от Лвов в Украйна./Киевска Русь/ на западнит е обемно обсебени политици и ПИАР негодници обаче им се превеждаше Русия .Извънземните негодници смятаха че РЪШЪ е неядрена страна и смело насъскхваха препоени с наркотици западни

55

хахахааааа.....

преди 7 години

До Анонимен 85Над два милиона българи се евакуираха на запад от българската клоака,даже комуистическите деца са пратени да учат в САЩ и Англия,самите комуноиди не издържат във мизерията която творят.

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 68На това някой руснак би ти отговорил:"Карлик, но вот с таким х.ем!". И ще си покаже ръката до лакътя!

53

Анонимен

преди 7 години

Над два милиона българи се евакуираха на запад от руската клоака,даже комуистическите деца са пратени да учат в САЩ и Англия,самите комуноиди не издържат във мизерията която творят.

52

Анонимен

преди 7 години

75 глупи ти кога заминаваш на изток да споделяш там на воля евразийските православни панслявянски ценности

51

Ха-ха-ха

преди 7 години

Че то, кой има добри отношение с Русия освен терористите и диктаторите? И бат Бойко разбира се, дето отрегулирал отношенията. Но от пожарникар регулировчик става ли?

50

Анонимен

преди 7 години

81 имаш ли малко от тази валута купувам я по левче прчето виж колко съм щедър

49

Бонд Джеймс

преди 7 години

"Освен това според тях САЩ нямат почти никакво влияние върху посоката на демокрацията в Русия"... повече коментари нима са нужниЗащо, вместо да печатат валута без никакво покритие, не си видят собствената греда в окото?!?...

48

те така е

преди 7 години

Хамериканците направиха от Европа и света, нужник в задния си двор...

47

Анонимен

преди 7 години

Плевенлиев се пъне толкова срещу Русия защото му е обещанпост в сериозна евроатлантическа организация. Не се чудете защо е толкова неадекватен в изказванията си. А Борисов се чуди как хем да си осигури гласове на следващите избори а в същото време да има и евроатлантическа подкрепа. Не му е лесно. И за това продава България тайно, под масата. Да ви е честит.