14

Анонимен

преди 7 години

До sakiкъде виждаш тези заводи

13

Анонимен

преди 7 години

къде виждаш тези заводи

12

ИНТЕРЕСНО

преди 7 години

В Китай поне ги лекуват .В България източват здравната каса .Днешните лекарства не лекуват , дори не обезболяват .Рака е бич за хората .Не може и лекар да ти помогне , дори лекарите бягат от тази Чума .Статистиката казва - всеки втори починал в България е от рак . От това няма спасение .

11

Анонимен

преди 7 години

ракът е плод на съвременния модерен начин на живот,съвременната медицина и храна.

10

САШО+

преди 7 години

В комунистически Китай , като в европейска капиталистическа България -ЗЛЕ .

9

Анонимен

преди 7 години

Червените гнииди и тук налазиха...Как изобщо сравнявате България с Китай?Как може да сте толкова глуупави бе?!Китай е свръх богат и народа му е супер болен от всички опасни болести!До това води комунизма.Индийците също са много, но не боледуват толкова от рак и диабет, прочетете малко.

8

До Анонимен 5

преди 7 години

Би ли споделил с какви видове рак си се справил успешно с лечение само в БГ и в коя болница? Помогни на тези, които, като теб имат нужда!

7

Анонимен

преди 7 години

В евроатлантическа България само смотаняците и мързеливците не могат да си позволят лечение на рак. Умните и красивите които са си направили милионите могат да си платят най-съвременни и модерни лечения, само простаците и некадърниците в евроатлантическа България нямат пари да се лекуват от рак.

6

Анонимен

преди 7 години

Българското здравеопазване е сред най-неефективните в света, сочи класация на агенция "Блумбърг". България се нарежда на 46-а позиция от общо 55 държави по ефективност на здравната система. България е на първо място в света по смъртност от онкологични заболявания.

5

Евроатлантик

преди 7 години

В евроатлантическа България благодарение на евроатлантизма аз съм преодолял 12 вида рак. Ако живеехме при социализма никога нямаше да мога да преодолея 12 вида рак.

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Глyпак, лично аз съм преодолял 2 вида рак с лечение само в България. Много е лесно да се говори на ангро неверни неща. Не ти го желая но ако ти се наложи ще разбереш много неща и то добри за българската медицина.

3

saki

преди 7 години

С тия ,отрови дето ги бълват заводите е нормално да има милиони болни от рак.

2

Дино

преди 7 години

Вижте само как на 13-та снимка са замъглили лекарството или хранителната добавка, за да не знаят хората от западния свят с какво ефикасно се лекуват. Защо ли?

1

Мен

преди 7 години

За ралика от Хамерика, където си умираш като куче, ако нямаш пари.