147

Anonimen

преди 7 години

За тебб може да е огромна чест защото си ббезочлива. За цяла България е голям срам!

146

АХЕ

преди 7 години

И като последствие собственото им възвеличаване води до политическа слепота и самозалъгване и от това следват и такива стъпки с Боковка и Сталинка!

145

AXE

преди 7 години

Всяка партия, която се усяда във властта, рано или късно заприличва на ПРАТИЯТА МАЙКА . А ГРБ изиграха нещата правилно - овладяха полицейските структури първо, г-н цв.цв. размахва СРС-та 4 години /дали ще имаш политически затворници или ще ги мачкаш политичски с полицейски апарат няма значение/, съвсем програмирано сдадоха властта, за да отнемат натрупаното напрежение /и очаквано другите гладни се юрнаха да грабят както и ГРБ преди това/ и ГРБ дойде пак на бел конь. И нищо не знаели да видиш ти!

144

anton

преди 7 години

Jalak narod sme, shtom sled tolkova godini politicheskia ni elit prodaljavat da badat samo stari komunisticheski bezchestnici.

143

Анонимен

преди 7 години

Сбогом, Кристалина! Днес Бойко пусна водата от казанчето!

142

Анонимен

преди 7 години

Невиждан срам! Пак създаваме прецедент в световната история. Някога, някой да е подменял кандидата си за този пост в историята на ООН от създаването му до днес?????

141

Анонимен

преди 7 години

" Гответе се за тежка компроматна война срещу нас!" Ми той си знае какви ги надроби, знае си излагацията.

140

Анонимен

преди 7 години

За мен е огромна безчест!

139

Тъп, та тъп

преди 7 години

Понеже съм ***, нямам думи.... Само едно ще кажа: Уууууууууууууууууууууу!Всички знаете за казана с българите в Ада и липсата на пазач-дявол, нали?Хора-аааааа, мислете като гласувате, защото тези гробари ще ни затрият....

138

Taya

преди 7 години

С този избор ГЕРБ се гилотинираха сами. Сега друг от балканите ще стане ген. Секретар, ГЕРБ ще загубят президентските избори и ще изчезнат от политическата сцена у нас, както НДСВ , А за Кри-Сталинка никой няма да си спомня. и тя от лакомия ще си иде. Народът го е казал "лаком ***, глава затрива!"

137

курватура

преди 7 години

сталинка е ниска долна топка, която в скоро време ще е в пълен аут, не може такива *** да бъдат избрани

136

аз

преди 7 години

Кристалина, защо позволи да паднеш толкова ниско ?

135

антиЕС

преди 7 години

тая пък е толкова невзрачна и пластмасова ,за чий *** изобщо я въртят из ефира

134

Анонимен

преди 7 години

много хубав ден за българската демокрация! Кoмyнeтaтa са изпаднали в истерия, сякаш са седнали на кабарчета. Безумна истерия!

133

Анонимен

преди 7 години

Кристалина Георгиева от Facebook: За мен е огромна чест!Фъъхххххххх Не думай.

132

Анонимен

преди 7 години

До ninaВърнете ни го! Заслужаваме си го с дeбилcкото си мълчание!

131

Анонимен

преди 7 години

***, много други виждат света в неговата сложност, много повече от една до вчера никому неизвестна, лицемерна и злобна баба - задкулисна интригантка.

130

Анонимен

преди 7 години

За да е пълен ЦИРКА предлагам ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ да издигне БОЙКО БОРИСОВ за КАНДИДАТ ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ООН.Има време може до октомври да издигнем кандидатурите на ЦВЦВ,че само в САЩ не си е купил апартамент,може и Ненчев да номинираме.А да не забравим видния международник Плевнелиев и за аромат Даниел Митов.Сещам се за Цецка Цачева и тя става,да не говорим пък за Менда Стоянова,Десислава Атанасова и Методи Андреев.Моя фаворит обаче е Цвета Караянчева.ПАЗИ СЕ ООН,ГЕРБ ЩЕ ВИ ВКАРА В РЕД.

129

М, да ...

преди 7 години

Сигурно ли е, че таз от снимката /Кристалина Георгиева/ не е от третия пол? Цялата работа/истерия и интрига около и на Георгиева е свинска! Прасе!

128

Поп

преди 7 години

Абсолютен тюрлю гювеч, но не е ясно какво е надробено.