66

Анонимен

преди 7 години

До британ 71 и 70Ще си напълнят джобовете някои хора отгоре а за обикновения българина пак ще останат пръжките!:)))))Източно-европейците сме много по-предпочитани от индийците и пакистанците стига да не сме на тяхното ниво! За голямо съжаление една огромна част от българския работник е прилично ***, не говори езика или го говори гаща-плява, мисли се за много велик и работен та благодарение на неговите пишман данъци англичаните живеят и гледа да живее колкото се може по-скотски и да не харчи!

65

британ

преди 7 години

След като англетата излязат от ЕС и им се въведат визи предлагам българската виза да струва 1 000 евро така ще напълним държавния бюджет.

64

Анонимен

преди 7 години

Британците имат голям проблем с чужденците от Полша, България и Румъния, които работят и им вършат черната работа, но нямат нищо против пришълците от Индия и Пакистан, които докарват огромните си семейства и не работят, а висят на помощи. Кой ще им работи като си тръгнат източноевропейците? Мюслитата ли?

63

Анонимен

преди 7 години

Браво на Англия! Ще се отърве от икономическите мигранти, а Меркел ще ни ги тропоса на нас - ще ни връща отрепките.Е, Англия ще приема само читавите и то - вероятно християни.А ако ние се махнем от ЕС, вероятно ще можем да си продаваме доматите в Русия :)))И в Китай и Индия също...Що ли трябваше да се връзваме с калпазани...

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 67Напротив! Точно в този сайт хората си пишат това което мислят и ако ги трият то е заради обиди и псувни! Да, точно масовите убийци са седнали да пишат точно тук!:))))) За убийци не знам но за хора с психични разтройства (демек надарености според тях самите) - адски много! :))))

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 61, само да ти кажа, че нищо не си разбрал ! :) Ако *** твърд Brexit с глупавите и надутите англичани е свършено ! Но както знаем ДНЕС БГ е комунистически доказан портал който обича да плюе по демокрацията и свободите на хората така, че очаквам много дъщери и синове на доказани масови убийци в тоя сайт да почнат да натискат минусите! Така правят необразованите хора, каквито са те! :)

60

Анонимен

преди 7 години

До Усведомен ***, по-***, вдлъбнат англичанин.

59

Anonimen

преди 7 години

Ветропоказател , който показва посоката на вятъра при безветрие .

58

Анонимен

преди 7 години

Явно сиднито са го ухапали всички възможни австралийски твари и се е поболял. Защо не си остана тука. Щеше да ти е комфортно при твоето умствено състояние.

57

Анонимен

преди 7 години

ТЕ СЕ СПАСИХА - ние как ще се спасим ?

56

Я,Сиднито

преди 7 години

пак го е треснала циклофренията!

55

Анонимен

преди 7 години

И ЕС и Британия не очакваха такава глупост! Но стана. Сега британците ще излезнат за да са законосъобразно. Обаче ще останат търговските договорености, а ЕС ще иска в замяна ЕС гражданите да се придвижват както до сега. И двете страни ще спечелят. В случая британците ще спечелят повече, защото други ползи не им трябват: никакви такси към ЕС и договорености. Понеже бежанците не са европейски граждани, британците ще ги пъдят. Евалата, пак го измислиха британците.

54

кольо

преди 7 години

няма нужда да ходя до австралия и тук в планините ни, на село си е мед... само дето всичко живо се е навряло по тия мизерни градове за хартийки...

53

кольо

преди 7 години

някъв болен емигрант не спря да лала тук, не мога да разбера какво убеждава хората да ходят на другия край на света... тотално изперкал свят, не всичко е пари и уреден живот и това си е пълна матрица и пак рано или късно като одъртее всичко живо ще се върне в родината си...

52

ivanov

преди 7 години

Капитализма е прецакване на другия! кои кого сте прецака сте видим ,според мен англия сте излезе суха.

51

Анонимен

преди 7 години

Англичаните нае са добри хора а и като външност са доста грозни особенно жените

50

Анонимен

преди 7 години

are da se mahat ako shte se mahat puuuuuu

49

до синди

преди 7 години

Пеерастино, смени дилъpa че тоя ще то отрови

48

Анонимен

преди 7 години

Синди, ОЩЕ ЛИ водищ ЖАЛКОТО си "съществуване" бе оскотял клош

47

Анонимен

преди 7 години

До 57Не им е лошо островчето. Всичко си имат. Дъжд, слънце,вятър и картофи. От този остров е тръгнала културата. Къде са те сега и къде сме ние. Седим отдолу като лисицата и само викаме че гроздето е кисело но все нещо не ни стига за да потърсим стълба, да се качим, и да го опитаме. Вечно завиждаме и пръхтим, винаги някой друг ни е виновен, винаги сме били повече от тях но те се ни бутат у "лево" за да дерайлираме. :)))))))))