30

Ала_Бала

преди 7 години

Днес се въздържах да слушам високопарните патриотични речи на нашите политици и прекарах много добре. Мога да си фантазирам, че наистина имаме свестни политици, защото като ги видя и ми се повръща особено от Плевнвлиев, Митов, Ненчев, Москов и Цветанов. Бойко Борисов поне има донякъде здрав разум.

29

Анонимен

преди 7 години

Така и не разбрах, днес имахме, или нямахме национален празник на обединението на България???!!! Защо всички медии се правят на умрели лисици и поне едно дунавско хоро да ни бяха пуснали, или не трябва да разваляме хатъра на новата обезличаваща "политкоректност", която ни иска безродни бройлери???

28

gtf

преди 7 години

по таз логика трябва да хванем по една тояга..

27

SpaceX

преди 7 години

Във всички случаи така нареченото Освобождение на България е грешка в истрията ни. В рамките на Османската империя българите са благоденствали и само въпрос на време е било да поемат властта в свои ръце. Намесата на Русия обаче е предотвратила по насилствен начин тази историческа възможност.

26

Към 8-мия..,

преди 7 години

До Професор Не си присвоявай титли,които не ти подхождат.Ти си п--р--о--с--т и не-гра-мотен.Върви да си разправяш простотиите на бездомните кучета.Там може и да минат...Гола вода си...

25

Анонимен

преди 7 години

Тоя дето вчера се Върна от САЩ след кратка среща с свойте Задокеански Господари Седнал да ми говори за НЕЗАВИСИМОСТ,Достоинство,Дълг и РодолюбиеА БЕ Я МАРШ ОТВЪД ОКЕАНАПРИ ТВОЙТЕ ГОСПОДАРИИ СПРИ ДА ИЗЛАГАШ ИМЕТО БЪЛГАРСКОПРОДАЖНИКО

24

Факт

преди 7 години

Кощунствено е точно Плевела да коментира независимостта на България!Той е от водачите на кохортата предала ни на Турция и САЩ,при това безплатно(или срещу жалки комисионни).

23

Чърчил

преди 7 години

Поредната клоунада на чехлю...

22

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ДО ПЛЕВНЕЛИЕВАко искаше втори мандат щеше да бъде повече политик, отколкото държавник... - но той предпочете второто...

21

Зозо

преди 7 години

Давай Роска, aкай им в ушанките пак!

20

Анонимен

преди 7 години

До ПрофесорПрофе, то от поклони сме я докарали дотук! Изправи се, не се кланяй! Днес е празник на българската независимост!

19

Анонимен

преди 7 години

България независима.хахахаАХА

18

АлаІБала

преди 7 години

Как ше го изтърпим още няколко месеца. Няма край неговия мандат. Да даде Господ да не дойде следващата марионетка на Борисов и Цветанов!

17

много независим

преди 7 години

Каза Плевнелиев от двореца на Халкидики

16

ДО ПЛЕВНЕЛИЕВ

преди 7 години

Ти не си Президент на България .Ти си Предател на Родината ми България .Ти си със турско самосъзнание .Ходиш във Виена да си прехвърляш парите от EVN в Офшорни Сметки .Ходиш при Ердоган , обясняваш кои са БГ Агентите на ДАНС .Обяви Война на Русия след срещата с турците .Нямаш място на българска територия .

15

Анонимен

преди 7 години

В исторически план като изключим няколко Хан-а, няма независимост за племето ни! Винаги сме били на нечия подмедка

14

селяни

преди 7 години

росен да се измита във вилата си в гърция,че омръзна на всички

13

Я па тоя..,

преди 7 години

Той ще говори за "достойнство,дълг и родолюбие".Той,който не притежава нито едно от тези достойнства.Той,който ги продаде на чужди интереси.Продаде ги,но не може да си ги купи.Те не се купуват,а човек се ражда с тях....тотално осакатено ***.....Развали ми прекрасния празник.

12

Цветомир

преди 7 години

Хора да знаете тук има доста Анонимни на заплата и умирам от смях да гледам как плюят цяла сутрин по всичко що се опитва да не е в сферата на Руските ( Путинските ) интереси.. :D

11

Анонимен

преди 7 години

***-он!!!